طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فلافل با پیمانه خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

در این روش از پیمانه برای تعیین مقدار دقیق مواد استفاده می‌شود که به شما کمک می‌کند تا یک فلافل با طعم و بافت عالی و بدون هیچ کم و کاستی تهیه کنید. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه فلافل با پیمانه:

  • نخود: ۲ پیمانه (از شب قبل خیس‌خورده)
  • پیاز: ۱ پیمانه (خرد شده)
  • سیر: ۲ حبه (رنده شده)
  • جعفری تازه: نصف پیمانه (خرد شده)
  • آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه و ادویه فلافل: به مقدار لازم
  • پودر زیره سبز و تخم گشنیز: هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه فلافل با پیمانه:

  1. آماده‌سازی نخود: نخودهای خیس‌خورده را با غذاساز یا چرخ گوشت به صورت خمیری نرم له کنید تا بافت یکنواختی داشته باشد.
  2. ترکیب مواد: نخود له‌شده را با پیاز خرد شده، سیر رنده شده، جعفری خرد شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل، زردچوبه، ادویه فلافل، زیره سبز و تخم گشنیز مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند.
  3. استراحت خمیر: خمیر را حداقل به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا مواد بهتر با هم ترکیب شوند و فلافل‌ها هنگام سرخ شدن از هم نپاشند.
  4. شکل‌دهی و سرخ کردن: پس از استراحت، خمیر را به اندازه دلخواه (توپ‌های کوچک یا گرد) شکل دهید. روغن را در تابه گرم کنید و فلافل‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن‌ها طلایی و ترد شود.
  5. سرو فلافل: فلافل‌ها را به همراه نان تازه، سبزیجات، و سس تند یا ترش سرو کنید.

نکات مهم در تهیه فلافل با پیمانه:

  • استفاده از پیمانه باعث می‌شود که اندازه‌گیری مواد دقیق باشد و فلافل‌ها با طعمی متعادل و بافت مناسب تهیه شوند.
  • برای جلوگیری از وا رفتن فلافل‌ها، خمیر را به خوبی ورز داده و در یخچال استراحت دهید.
  • در صورت تمایل، می‌توانید مقدار ادویه‌ها را بنا به ذائقه خود تنظیم کنید.

سوالات متداول:

آیا می‌توان از نخود کنسروی برای تهیه این فلافل استفاده کرد؟
استفاده از نخود خیس‌خورده خام بهتر است، زیرا نخود کنسروی ممکن است رطوبت اضافی داشته باشد و باعث شل شدن خمیر شود.

چگونه می‌توان فلافل‌ها را سالم‌تر تهیه کرد؟
می‌توانید فلافل‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد بپزید یا از سرخ‌کن بدون روغن استفاده کنید.

آیا می‌توان از مواد دیگری به جای آرد نخودچی استفاده کرد؟
آرد نخودچی باعث چسبندگی خمیر می‌شود، اما در صورت نیاز می‌توانید از آرد گندم یا آرد سوخاری نیز استفاده کنید.

 

آرشیو تمام رسپی های فلافل رضیم :

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ساده به سبک بازاری ها

طرز تهیه فلافل گوشت (چرخ کرده)

طرز تهیه فلافل دال عدس

طرز تهیه فلافل مرغ پیتزایی

طرز تهیه فلافل قارچ و پنیر

طرز تهیه فلافل فریزری

طرز تهیه فلافل فست فودی

طرز تهیه فلافل با پیمانه خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه فلافل فوری

طرز تهیه فلافل عربی اصل

طرز تهیه فلافل عراقی

طرز تهیه فلافل عدس

طرز تهیه فلافل عدس قرمز

طرز تهیه فلافل با پیمانه

طرز تهیه فلافل خوشمزه بندری

طرز تهیه فلافل خانم گلاور

طرز تهیه فلافل حجم زیاد

طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی

طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته

طرز تهیه فلافل حبوبات

طرز تهیه فلافل ترکیه‌ای

طرز تهیه فلافل ترد و پفکی

طرز تهیه فلافل آبادانی اصیل

طرز تهیه فلافل با غذاساز

طرز تهیه فلافل برای صد نفر

طرز تهیه فلافل خیابانی

طرز تهیه فلافل وا نره

طرز تهیه فلافل هندی

طرز تهیه فلافل هویج

طرز تهیه فلافل هفت چنار

طرز تهیه فلافل هراتی

طرز تهیه فلافل گیاهی

طرز تهیه فلافل مصری

طرز تهیه فلافل گیلانی

طرز تهیه فلافل مرغ و نخود

طرز تهیه فلافل گوشت مرغ

طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

طرز تهیه فلافل گوجه

طرز تهیه فلافل کرمانشاهی

طرز تهیه فلافل کنجدی

طرز تهیه فلافل گردویی

طرز تهیه فلافل کدوی سبز

طرز تهیه فلافل قمی

طرز تهیه فلافل قالبی

طرز تهیه فلافل لپه

طرز تهیه فلافل لبو

طرز تهیه فلافل سوئدی

طرز تهیه فلافل سوخاری

طرز تهیه فلافل رشتی

طرز تهیه فلافل سبز

طرز تهیه فلافل سبزیجات

طرز تهیه فلافل رژیمی

طرز تهیه فلافل در هواپز

طرز تهیه فلافل در منزل

طرز تهیه فلافل با ذرت

طرز تهیه فلافل در سرخ کن بدون روغن

طرز تهیه فلافل در فر

طرز تهیه فلافل اهوازی اصیل

طرز تهیه فلافل افغانی

طرز تهیه فلافل همدانی

‫0/5 ‫(0 نظر)

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا