طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فلافل خانگی با سیب زمینی یک نسخه متفاوت و لذیذ از فلافل است که به دلیل اضافه شدن سیب زمینی، بافتی نرم‌تر و طعمی خاص پیدا می‌کند. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی:

  • نخود: ۲۵۰ گرم (خیس‌خورده)
  • سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ (پخته و له شده)
  • پیاز: ۱ عدد (خرد شده)
  • سیر: ۲ حبه (رنده شده)
  • جعفری تازه: نصف پیمانه (خرد شده)
  • آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • زردچوبه و ادویه فلافل: به مقدار لازم
  • پودر زیره سبز: ۱ قاشق چای‌خوری
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی:

  1. آماده‌سازی نخود: نخودهای خیس‌خورده را با غذاساز یا چرخ گوشت له کنید تا به صورت خمیری نرم درآید.
  2. ترکیب مواد: نخود له شده را با سیب زمینی پخته و له شده، پیاز خرد شده، سیر رنده شده، جعفری خرد شده، آرد نخودچی، نمک، فلفل، زیره، زردچوبه و ادویه فلافل مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیری یکدست به دست آید.
  3. استراحت خمیر: خمیر فلافل را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا ترکیب مواد بهتر انجام شود و فلافل‌ها هنگام سرخ شدن وا نروند.
  4. شکل‌دهی و سرخ کردن: خمیر را از یخچال خارج کرده و به شکل توپ‌های کوچک یا گرد فشرده کنید. روغن را در تابه گرم کنید و فلافل‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن‌ها طلایی و ترد شود.
  5. سرو فلافل: فلافل خانگی با سیب زمینی را به همراه نان تازه، سبزیجات و انواع سس‌ها سرو کنید.

نکات مهم در تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی:

  • سیب زمینی باعث نرمی بیشتر خمیر فلافل می‌شود؛ اگر خمیر شل بود، کمی آرد نخودچی اضافه کنید.
  • ادویه‌ها به طعم فلافل عمق بیشتری می‌بخشند؛ پیشنهاد می‌شود از آن‌ها به میزان کافی استفاده کنید.
  • سیب زمینی را قبل از اضافه کردن، به خوبی له کنید تا تکه‌های بزرگ در خمیر نماند.

سوالات متداول:

آیا می‌توان از سیب زمینی خام به جای پخته استفاده کرد؟
خیر، سیب زمینی باید پخته و له شود تا بافت نرم و یکنواختی به فلافل بدهد.

آیا می‌توان فلافل‌ها را در فر پخت؟
بله، فلافل‌ها را می‌توانید در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه بپزید.

آیا نخود خیس‌خورده حتماً باید استفاده شود؟
بله، نخود خیس‌خورده به بافت اصلی فلافل کمک می‌کند و بهتر است از نخود خشک استفاده نشود.

 

آرشیو تمام رسپی های فلافل رضیم :

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ساده به سبک بازاری ها

طرز تهیه فلافل گوشت (چرخ کرده)

طرز تهیه فلافل دال عدس

طرز تهیه فلافل مرغ پیتزایی

طرز تهیه فلافل قارچ و پنیر

طرز تهیه فلافل فریزری

طرز تهیه فلافل فست فودی

طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه فلافل فوری

طرز تهیه فلافل عربی اصل

طرز تهیه فلافل عراقی

طرز تهیه فلافل عدس

طرز تهیه فلافل عدس قرمز

طرز تهیه فلافل با پیمانه

طرز تهیه فلافل خوشمزه بندری

طرز تهیه فلافل خانم گلاور

طرز تهیه فلافل حجم زیاد

طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی

طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته

طرز تهیه فلافل حبوبات

طرز تهیه فلافل ترکیه‌ای

طرز تهیه فلافل ترد و پفکی

طرز تهیه فلافل آبادانی اصیل

طرز تهیه فلافل با غذاساز

طرز تهیه فلافل برای صد نفر

طرز تهیه فلافل خیابانی

طرز تهیه فلافل وا نره

طرز تهیه فلافل هندی

طرز تهیه فلافل هویج

طرز تهیه فلافل هفت چنار

طرز تهیه فلافل هراتی

طرز تهیه فلافل گیاهی

طرز تهیه فلافل مصری

طرز تهیه فلافل گیلانی

طرز تهیه فلافل مرغ و نخود

طرز تهیه فلافل گوشت مرغ

طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

طرز تهیه فلافل گوجه

طرز تهیه فلافل کرمانشاهی

طرز تهیه فلافل کنجدی

طرز تهیه فلافل گردویی

طرز تهیه فلافل کدوی سبز

طرز تهیه فلافل قمی

طرز تهیه فلافل قالبی

طرز تهیه فلافل لپه

طرز تهیه فلافل لبو

طرز تهیه فلافل سوئدی

طرز تهیه فلافل سوخاری

طرز تهیه فلافل رشتی

طرز تهیه فلافل سبز

طرز تهیه فلافل سبزیجات

طرز تهیه فلافل رژیمی

طرز تهیه فلافل در هواپز

طرز تهیه فلافل در منزل

طرز تهیه فلافل با ذرت

طرز تهیه فلافل در سرخ کن بدون روغن

طرز تهیه فلافل در فر

طرز تهیه فلافل اهوازی اصیل

طرز تهیه فلافل افغانی

طرز تهیه فلافل همدانی

‫0/5 ‫(0 نظر)

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا