طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه فلافل مصری خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

فلافل مصری یا «طعمیه» نوعی از فلافل است که در مصر و برخی کشورهای عربی تهیه می‌شود. این فلافل با نخود و همچنین باقالی خشک درست می‌شود و به دلیل استفاده از سبزیجات و ادویه‌های خاص، طعمی متفاوت و جذاب دارد. همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

مواد لازم برای تهیه فلافل مصری:

  • نخود خام: ۱۵۰ گرم (از شب قبل خیس‌خورده)
  • باقالی خشک: ۱۵۰ گرم (از شب قبل خیس‌خورده)
  • پیاز: ۱ عدد بزرگ (خرد شده)
  • سیر: ۴ حبه (رنده شده)
  • گشنیز و جعفری تازه: نصف پیمانه از هرکدام (خرد شده)
  • پودر تخم گشنیز: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر زیره سبز: ۱ قاشق چای‌خوری
  • آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن

طرز تهیه فلافل مصری:

  1. آماده‌سازی نخود و باقالی: نخود و باقالی‌ها را از شب قبل خیس کنید. سپس آب آن‌ها را خالی کرده و نخود و باقالی‌ها را با چرخ گوشت یا غذاساز به خمیری نرم تبدیل کنید.
  2. ترکیب مواد: نخود و باقالی له‌شده را با پیاز خرد شده، سیر رنده شده، گشنیز و جعفری خرد شده، پودر تخم گشنیز، پودر زیره، آرد نخودچی، بکینگ پودر، نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. مواد را به خوبی ورز دهید تا خمیر یکدست شود.
  3. استراحت خمیر: خمیر را به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید تا چسبندگی بیشتری پیدا کند و هنگام سرخ شدن نشکند.
  4. شکل‌دهی و سرخ کردن: خمیر را از یخچال خارج کرده و به شکل توپ‌های کوچک یا گرد فشرده کنید. روغن را در تابه گرم کرده و فلافل‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند.
  5. سرو فلافل: فلافل مصری را به همراه نان پیتا، سبزیجات، و سس تاهینی یا سس دلخواه سرو کنید.

نکات مهم در تهیه فلافل مصری:

  • باقالی خشک طعم خاصی به فلافل مصری می‌دهد، اما می‌توانید با توجه به ذائقه از نخود تنها نیز استفاده کنید.
  • استفاده از آرد نخودچی و استراحت خمیر در یخچال، چسبندگی خمیر را بیشتر می‌کند و از شکستن فلافل‌ها جلوگیری می‌کند.
  • ادویه‌ها و سبزیجات تازه به این فلافل عطر و طعمی متفاوت می‌بخشند، پیشنهاد می‌شود از آن‌ها غافل نشوید.

سوالات متداول:

آیا می‌توان فلافل مصری را در فر تهیه کرد؟
بله، فلافل‌ها را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

آیا می‌توان باقالی خشک را حذف کرد؟
بله، می‌توانید تنها از نخود استفاده کنید، اما باقالی به فلافل مصری بافت و طعم خاصی می‌دهد.

آیا می‌توان از سبزیجات دیگری به جای جعفری و گشنیز استفاده کرد؟
بله، اما جعفری و گشنیز به این فلافل عطر و طعم ویژه‌ای می‌بخشند و پیشنهاد می‌شود از آن‌ها استفاده کنید.

 

آرشیو تمام رسپی های فلافل رضیم :

طرز تهیه فلافل خانگی خوشمزه و ساده به سبک بازاری ها

طرز تهیه فلافل گوشت (چرخ کرده)

طرز تهیه فلافل دال عدس

طرز تهیه فلافل مرغ پیتزایی

طرز تهیه فلافل قارچ و پنیر

طرز تهیه فلافل فریزری

طرز تهیه فلافل فست فودی

طرز تهیه فلافل مصری خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

طرز تهیه فلافل فوری

طرز تهیه فلافل عربی اصل

طرز تهیه فلافل عراقی

طرز تهیه فلافل عدس

طرز تهیه فلافل عدس قرمز

طرز تهیه فلافل با پیمانه

طرز تهیه فلافل خوشمزه بندری

طرز تهیه فلافل خانم گلاور

طرز تهیه فلافل حجم زیاد

طرز تهیه فلافل خانگی با سیب زمینی

طرز تهیه فلافل خانگی ساده با نخود پخته

طرز تهیه فلافل حبوبات

طرز تهیه فلافل ترکیه‌ای

طرز تهیه فلافل ترد و پفکی

طرز تهیه فلافل آبادانی اصیل

طرز تهیه فلافل با غذاساز

طرز تهیه فلافل برای صد نفر

طرز تهیه فلافل خیابانی

طرز تهیه فلافل وا نره

طرز تهیه فلافل هندی

طرز تهیه فلافل هویج

طرز تهیه فلافل هفت چنار

طرز تهیه فلافل هراتی

طرز تهیه فلافل گیاهی

طرز تهیه فلافل مصری

طرز تهیه فلافل گیلانی

طرز تهیه فلافل مرغ و نخود

طرز تهیه فلافل گوشت مرغ

طرز تهیه فلافل گوشت چرخ کرده

طرز تهیه فلافل گوجه

طرز تهیه فلافل کرمانشاهی

طرز تهیه فلافل کنجدی

طرز تهیه فلافل گردویی

طرز تهیه فلافل کدوی سبز

طرز تهیه فلافل قمی

طرز تهیه فلافل قالبی

طرز تهیه فلافل لپه

طرز تهیه فلافل لبو

طرز تهیه فلافل سوئدی

طرز تهیه فلافل سوخاری

طرز تهیه فلافل رشتی

طرز تهیه فلافل سبز

طرز تهیه فلافل سبزیجات

طرز تهیه فلافل رژیمی

طرز تهیه فلافل در هواپز

طرز تهیه فلافل در منزل

طرز تهیه فلافل با ذرت

طرز تهیه فلافل در سرخ کن بدون روغن

طرز تهیه فلافل در فر

طرز تهیه فلافل اهوازی اصیل

طرز تهیه فلافل افغانی

طرز تهیه فلافل همدانی

‫0/5 ‫(0 نظر)

2 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا