طرز تهیه انواع غذا ،شیرینی، کیک، دسر

طرز تهیه کلوچه ترکیه ای خوشمزه و ساده (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مواد لازم کلوچه ترکیه ای

۱) ۱۵۰ گرم کره ی به دمای اتاق رسیده
۲) ۲ عدد زرده ی تخم مرغ
۳) یک لیوان شکر
۴) یک ق.غ آب
۵) نوک ق.چ وانیل
۶) یک ق.چ بکینگ پودر
۷) ۲ ق.چ دارچین
۸) یک لیوان شکلات چیپسی
۹) یک لیوان گردوی خرد شده
۱۰) نزدیک ۳ لیوان آرد ( کم کم بریزید )

طرز تهیه کلوچه ترکیه ای

داخل ظرفی به غیر از آرد ، گردو ، و شکلات چیپسی مابقی مواد رو بریزید مخلوط کنید گردو و شکلات چیپسی رو بریزید و آرد رو کم کم بریزید خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید خمیر رو به شکل رول جمع کنید داخل یک سلفون بزارید و ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار بدید خمیری که استراحت کرده از یخچال دربیارید و به اندازه ی یک بند انگشت برش بدید داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و در فر از قبل گرم شده دمای ۱۸۰ درجه بپزید .
نوش جان 😋

‫0/5 ‫(0 نظر)

7 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا