رضیم
رضیم
چرا همبرگر کوچک میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا همبرگر کوچک میشود ؟ ( 2 نکته ساده)

چرا همبرگر کوچک میشود ؟

یکی از مهمترین پرسش هایی که افراد زمان پخت همبرگر برایشان به وجود می آید این است که چرا گوشت این غذا کوچک می شود. در پاسخ باید بگوییم که این امر طبیعی است و شما راهکاری برای کوچک نشدن آن نخواهید داشت. امروز بسیاری از افراد برای پخت این غذا از گوشت هایی که درصد چربی شان 15 یا 20 درصد است استفاده می کنند. این مسئله کمک می کند تا اندازه غذا تا حدودی مناسب تر باشد. در صورتی که شما از گوشت هایی که درصد چربی بیشتری دارند استفاده کنید، متوجه کوچک شدن بیش از اندازه گوشت می شوید.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

دلیل اصلی کوچک شدن همبرگر

اگر همبرگر ها ضخامت زیادی داشته باشند در اثر حرارتی که دریافت می کنند کوچک می شوند و آب می اندازند. چربی که درون گوشت وجود دارد به دلیل حرارت آب می شود. با آب شدن چربی گوشت، اندازه گوشت کوچکتر خواهد شد. میزان چربی گوشت گوسفند زیاد است. به همین دلیل بسیاری از افراد برای پخت این غذا از گوشت گوساله استفاده می کنند. گوشت گوساله میزان چربی کمتری دارد و این مسئله کمک می کند تا اندازه گوشت زیاد کوچک نشود.

در صورتی که بهترین قسمت های گوشت گوساله را برای پخت همبرگر استفاده کنید، متوجه ضخامت مناسب آن می شوید. در واقع ران گوساله، کتف گوساله و … به عنوان بهترین قسمت های گوساله هستند که برای پخت این غذا استفاده می شوند. البته بسیاری از افراد هم گوشت گوساله و گوسفند را با یکدیگر ترکیب می کنند تا پخت غذا با طعم بهتری انجام شود. ترکیب گوشت گوساله و گوسفند باید به گونه ای باشد که ضخامت گوشت چندان کم نشود. در صورتی که تجربه ای برای پخت این غذا ندارید باید راهکارهای کمتر کوچک شدن گوشت غذا را بدانید.

پخت همبرگر با ضخامت مناسب

یکی از مهمترین نکاتی که برای پخت همبرگر اهمیت دارد این است که بیش از اندازه گوشت غذا را ورز ندهید. در صورتی که شما بیش از اندازه گوشت این غذا را ورز دهید ممکن است که گوشت سفت شود. با سفت شدن گوشت، ضخامت آن هم کمتر می شود. بنابراین ورزش دادن گوشت باید تا اندازه ای باشد که مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *