رضیم
رضیم
چگونه شوری کوکو سیب زمینی را بگیریم ( 2 نکته ساده)

چگونه شوری کوکو سیب زمینی را بگیریم ( 2 نکته ساده)

چگونه شوری کوکو سیب زمینی را بگیریم

در بعضی مواقع میزان نمک غذا از دست آشپز در می رود و غذا شور می شود. در مواقعی که غذایتان شور می شود، می توانید از ترفند هایی استفاده کنید تا شوری غذا را بگیرید.

در ادامه با ما همراه باشید تا برای شما تمامی ترفند های لازم برای برطرف کردن شوری کوکو سیب زمینی را توضیح دهیم.همراه سایت آموزش آشپزی رضیم باشید.

نکات و ترفند های لازم برای برطرف کردن شوری کوکو سیب زمینی

در صورتی که کوکو سیب زمینی شما خیلی شور شده بود، می توانید از ترفند های زیر برای برطرف کردن شوری غذا استفاده کنید:

زیاد کردن سیب زمینی: در صورتی که مواد کوکو سیب زمینی تان شور شده بود، می توانید مقداری سیب زمینی به مواد آن اضافه کنید تا شوری غذا برطرف شود.

زیاد کردن تخم مرغ: در صورتی که مواد کوکو سیب زمینی تان شور شده بود، می توانید مقدار تخم مرغ آن را زیاد کنید تا شوری غذا برطرف شود.

میل کردن غذا در کنار گوجه فرنگی: بعد از این که کوکو سیب زمینی شما پخته شده بود و متوجه شوری غذا شدید، می توانید کوکو را در کنار گوجه فرنگی بی نمک میل کنید. خوردن غذای شور در کنار گوجه فرنگی بی نمک باعث می شود طعم شوری غذا خنثی شود.

میل کردن کوکو به همراه برنج: در صورتی که بعد از آماده شدن کوکو هایتان متوجه شوری غذا شدید، می توانید کوکو را به همراه برنج بی نمک میل کنید. خوردن کوکو با برنج بی نمک باعث می شود تا طعم شوری غذا خنثی شود.

میل کردن کوکو به همراه ترشی: در صورتی که کوکو هایتان شور شده بود می توانید آن را به همراه ترشی مصرف کنید، تا طعم شوری غذا را احساس نکنید.

سخن آخر

در صورتی که کوکویتان شور شده بود می توانید با استفاده از ترفند و نکاتی شوری کوکو سیب زمینی را بگیرید. برای مثال می توانید سیب زمینی یا تخم مرغ غذا را زیاد کنید تا شوری غذا برطرف شود. با رعایت تمامی نکاتی که در قسمت بالا گفته شده است می توانید شوری کوکو را بگیرید و نوش جان کنید.

اشتراک گذاری
برچسب‌ها:

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *