رضیم
رضیم
چطور ادویه فلافل درست کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چطور ادویه فلافل درست کنیم ؟ (2 نکته ساده)

چطور ادویه فلافل درست کنیم

فلافل یک غذای بسیار خوش طعم است. بهترین و خوشمزه ترین آن مختص جنوب کشور است. یکی از دلایلی که باعث تفاوت طعم خاص فلافل های جنوب کشور شده است، ادویه ای است که برای پخت این غذای خوشمزه استفاده می کنند. در ادامه با ما همراه باشید، تا آموزش طرز تهیه این ادویه خاص و خوشمزه را برای شما به صورت کامل به همراه عکس توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه ادویه خوشمزه و خاص فلافل

پودر انبه                                   1 قاشق غذاخوری

پودر زردچوبه                             1 قاشق غذاخوری

پودر سیر                                  2 قاشق غذا خوری

پودر پیاز                                   2 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل                              1 قاشق غذا خوری

پودر جوز هندی                          1/3 قاشق غذاخوری

پودر فلفل سیاه                           1 قاشق غذاخوری

پودر زیره سیاه                            1 قاشق غذاخوری

پودر تخم گشنیز                          نصف قاشق غذاخوری

پودر جعفری خشک                     2 قاشق غذاخوری

پودر نعنا                                   نصف قاشق غذاخوری

بکینگ پودر                                1 قاشق غذاخوری

 

روش تهیه ادویه فلافل

شما می توانید تمامی ادویه هایی که در مواد لازم توضیح داده شده است را از عطاری تهیه کنید.

در صورتی که مواد آسیاب شده نبودند، باید با آسیاب تمامی آن ها را پودر کنید.

یک کاسه با سایز متوسط بردارید و تمامی موادی که گفته شده را داخل آن بریزید و باهم مخلوط کنید.

در آخر بهتر است ادویه ها را الک کنید، این کار باعث می شود تا تمامی ناخالصی ها از ادویه جدا شود.

به همین راحتی ادویه فلافل آماده می شود. دقت کنید که این میزان ادویه برای یک مرتبه نیست و شما می توانید حداقل برای 3 الی 4 بار پخت فلافل از این ادویه استفاده کنید.

بهتر است ادویه مخصوص را در جای خشک نگهداری کنید.

دقت کنیدکه ادویه نعناع و تخم گشنیز اجباری نیست و درصورتی که طعم این ادویه مطابق با میل شما نیست، می توانید استفاده نکنید. مهمترین ادویه این غذا، پودر انبه است، این ادویه باعث خاص شدن طعم آن می شود.

 

سخن آخر

طرز تهیه ادویه فلافل بسیار راحت است و یکی از دلایلی که باعث متفاوت بودن طعم فلافل های جنوب کشور شده است، ادویه مخصوصی است که برای این غذای خوشمزه استفاده می شود.

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بهترین اپلیکیشن آموزش آشپزی و شیرینی پزی
بیش از 5000 کاربر فعال آکادمی رضیم
0 تا 100 رسپی ها ویدئویی