رضیم
رضیم
برای خوشمزه تر شدن شامی چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای خوشمزه تر شدن شامی چه کنیم؟ (2 نکته ساده)

برای خوشمزه تر شدن شامی چه کنیم؟

آشنایی با طرز تهیه شامی

شامی کباب از خوشمزه ترین و از سریع ترین، غذاهای ایرانی است که در بین مردم طرفداران بسیاری دارد. معمولا تهیه آن در نقاط مختلف ایران، ریزه کاری هایی دارد که به خوشمزه تر شدن آن کمک می کند.

در تهیه شامی از گوشت های مختلفی مانند، گوشت قرمز گوسفندی و یا گوساله یا بوقلمون و مرغ استفاده می کنند. حالا به مواردی اشاره می کنیم که در طبخ و پخت و خوشمزه شدن این غذا، تاثیر  به سزایی دارد.

هنگام تهیه شامی, سیب زمینی ها را پس از رنده کردن با آب سرد شسته و آب آن را گرفته، که این کار باعث خوشمزه تر و ترد شدن آن می شود. همچنین در مواد شامی اگر یک حبه سیر رنده شود، طعم لذیذ تری به آن می دهد. افزودن سبزی های معطر مانند، ترخون و مرزه یا جعفری باعث خوش طعم کردن شامی می گردد.

ترفند های خوش طعم شدن شامی

ترفند های خوش طعم شدن شامی

بهتر است هنگام تهیه شامی به آن یک یا دو قاشق پودر سوخاری یا آرد نخودچی اضافه شود، تا موجب ترد شدن و خوشمزگی شامی گردد. نکته دیگر این که اگر موادی که آماده گردیده، به مدت 30 دقیقه در یخچال نگهداری شود، در کیفیت و مزه شامی تاثیر فراوان خواهد گذاشت. همینطور در تهیه مواد، اگر گوشت گوساله استفاده شود بهتر است یک یا دو قاشق کره آب شده، یا اگر گوشت مرغ در شامی می ریزیم، یک یا دو قاشق آب مرغ به مایه اضافه گردد. شامی های ما با این ترفند خوشمزه تر می شوند.

همچنین سعی کنیم گوشت گوساله کاملا بدون چربی باشد، تا شامی های با کیفیت و خوش طعمی داشته باشیم. اگر در مواد شامی مقداری زعفران آب کرده بریزیم، طعم خوبی به آن می دهد. همچنین برای زیباتر شدن رنگ شامی ها، می توانیم کمی زردچوبه در روغن ریخته سپس سرخ کنیم، تا خوشرنگ تر شوند.

نکته دیگر این که ضخامت شامی باید رعایت گردد تا مواد داخل آن خام نباشد، در مواد شامی نیز اگر از ادویه های تازه استفاده کنیم، باعث عطر و مزه ی بهتر آنها خواهد شد. همچنین از دارچین، برای از بین بردن بوی گوشت چرخ کرده و خوشمزه تر کردن شامی می توان استفاده کرد. در نتیجه برای تهیه شامی خوشمزه و لذیذ، رعایت نکات ذکر شده بسیار موثر و مفید خواهد بود.

 

اشتراک گذاری

مطالب مرتبط

نظر خود را بیان کنید

  1. شامی باید با گوشت گوساله با چربی خود گوساله چرخ بشه اگر نه شامی سفتی خواهیم داشت نیازی به شستن سیب زمینی نیست دارچین هم طعمشو خراب میکنه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *