
موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه آبگوشت اصیل ایرانی
متن ویدئو طرز تهیه آبگوشت اصیل ایرانی
سلام دوستان عزیز امیدوارم که حالتون مثل همیشه عالی باشه امروز اومدیم مهمون خونه هاتون باشیم با یک غذای سنتی که نماد ایران هم هست مطمئنم که میتونید حدس بزنید که چی هست.
دوستان و همراهان گرامی سلام عرض میکنم انشالله که حالتون خیلی خیلی خوب باشه همینجوری که گفتند ما امروز یکی از نمادهای در واقع غذاهای ایرانی رو میخوایم درست کنیم یک آبگوشتی هست که متداول آبگوشت معمولی بهش میگن آبگوشت نخود لوبیا من این رو بر عکس بعضیها که به اصطلاح سرخ میکنند و تفت میدن من خیلی اصیل درست میکنم و بدون تفت دادن حالا این انشالله این روش رو هم ببینید و در واقع تجربه کنید و تجربیاتتون را به ما منتقل کنید.
چیزی که ما الان لازم داریم من این آبگوشت رو برای هشت نفر دارم درست میکنم حدود یک کیلو و ۲۰۰ گرم گوشت داریم که من ترجیح میدهم از گوشت پشت دنده استفاده کنم چون خیلی خوش طعم تر و خوشمزه تر میکنه بعد به تعداد هر نفر یک مشت پر از نخود و لوبیا چون نخود و لوبیا مساوی هستند هشت نفر یعنی چهار تا مشت پر لوبیا و چهار تا مشت پر نخود داریم من بارها گفتم من خیلی با گرم و اینها کار نمیکنم به خاطر این که سخته آشپزی با این وزن های دقیق بعد پیاز ۱ دونه پیاز نسبتاً متوسط دارم که به صورت نگینی خرد کردیم میتونید اگر خواستید که دوست داشتید یعنی گوشت تو گوشت کوبیده باشه میتونید اصلاً نگینیش هم نکنید چون کوبیده میشه و آب خورده میشه اما اگر یک وقتی بستگی به آداب و رسوم شهر ها داره و همین طوری می خواید مصرف کنید خوب این رو باید حتماً نگینی کنید ریز کنید که خوب پخته بشه.
۳ تا گوجه فرنگی دارم بعد بهتون میگم به چه شکل استفاده میکنیم این مقدار خیلی کمی خوب به هم به دلخواه هستش سیب زمینی دارم این سیب زمینی رو که من همیشه هم با پوست استفاده میکنم هم خیلی ریز استفاده میکنم خوب حالا می آیم به بقیه مواد ما داریم سه قاشق غذاخوری رب داریم و ادویه هارم موقع ریختن همه رو براتون الان اسماشون رو میگم بعد موقع ریختن مقدارش و براتون توضیح میدم فلفل سیاه و زردچوبه بعد ادویه آبگوشتی زعفران نمک و فلفل قرمز مقدارش رو زمانی که براتون میریزم اونجا میگم که شما دقیق اینها رو داشته باشید الان تنها کاری که من میکنم میایم گوشت شو و و لوبیا رو تو آبی که در حال جوش هست اضافه کنیم و در واقع و پیازشو و بزارم بپزه و بعد از پختن خدمت شما برسم و بقیه موارد رو توضیح بدم
من یک سوال پیش اومد که ادویه آبگوشتی چیه میشه یه توضیحی بدید
ادویه آبگوشتی ادویه مخلوطی هستش که آماده در خیلی از ادویه فروشیها می فروشند و من اینو تجربه کردم شهرهای مختلف و طعمهای مختلف داره من چون خودم تبریزی هستم این ادویه رو حتما استفاده میکنم
ممنون
خواهش میکنم خوب از ترکیبی از چند تا از ادویه است بله زردچوبه داره خود همین فلفل قرمز رو داره دارچین داره توش بعد خیلی کم زیره داره
چقدر عالی
اما خوب دیگه مقدارش متفاوته دیگه اینو آماده می کنم خوب من با اجازتون این سه تا چیزی که گفتم رو با هم ترکیب میکنم تا در واقع بپزه و من بعد از پختش خدمت شما برسم پیاز هم بریزیم نخود و لوبیا و پیاز و من ریختم داخل قابلمه الان گوشتش هم اضافه میکنم این آب هم که گذاشته بودم جوش باشه بهتره ولی میتونید با آب سرد هم بزارید اگر عجله نداشته باشید میتونید با آب سرد بذارید.
حبوبات هم که ما ۲۴ ساعت قبل خیس کردیم چندبار هم آبش و عوض کردیم
که من فقط تنها کاری که میکنم میذارم بپزه بعد از پختن بیام خدمتتون تا بقیه مواد را ترکیب کنیم دوستان عزیز حتما همراه ما باشید .
دوستان عزیز الان گوشت و حبوبات تیکه گذاشته بودیم باهم دیگه پختن آماده شده و میخواهیم با هم دیگه بقیه مراحل رو انجام بدیم
خوب دوستان در حال جوش هستش ما موادی که در در واقع میخوان اضافه کنیم ادویهها و ربشه قبل از اینکه در واقع اینها رو بریزیم داخل قابلمه حتماً با آبش ترکیب می کنیم وقتی که ادویه خودش رو ول داد و ول کرد بعد شما این رو در واقع موادمون اضافه میکنم خوب حالا مقدار ادویهها رو بدید من خواهش می کنم
این پودر در واقع لیمو عمانی هستش من این رو دو قاشق چای خوری میریزم
خدمت شما
فلفلسیاه به دلخواه یعنی شما خودتون هر مقداری که مصلحت دیدید اضافه کنید بعد این ادویه آبگوشتی هستش این رو هم دوتا میریزم خیلی خوشمزه میکنه بعد فلفل قرمز رو نوک قاشق چای خوری اضافه میکنم چون طعم قشنگی میده
خدمت شما
بله نمک هم چون اصلاً نریختیم و سیب زمینی داره غذا سیب زمینی نمک غذا رو میگیره من 5/2 قاشق در واقع چای خوری بهش اضافه می کنم زردچوبه دوتا قاشق چای خوری این هم زعفرون که به دلخواه من یک قاشق چای خوری اضافه می کنم خب حالا رب و اگه زحمتی نیست به من بدید
خدمت شما
این رب رو کامل فکر میکنم نیاز باشه من باید بریزم داخل این که رنگ خوبی به خودش بگیره حالا من همشون نمیریزم یک مقدارش رو نگه میدارم البته خیلی هم کمه ببینم که وقتی که یک دست میکنیم به چه صورت میشه از آب خود آبگوشت که در حال جوش من این رو به ادویه اضافه میکنم دلیلش هم اینه که اگر خاطرتون باشه دوستانی که در واقع ویدیوهای ما را دنبال میکردند در جریان هستند که من گفتم ادویه رو دم کنید و دم کردنش اینجوری بود که ما برای دم کردنش از آب داغ استفاده میکردیم آب جوش و این چون در حال جوش این حکم دم کردن ادویه ها رو داره ما این ها رو جدا ترکیب میکنیم بعد از اینکه یک دست شد و خود ادویهها دم کشید ما این رو به موادمون اضافه میکنیم من بقیه رب رو هم اضافه میکنم رنگش گرایش به زرد پیدا کرده خوب این رو یک دستش میکنم و به آبگوشت مون اضافه میکنم شما زحمت بکشید گوجه فرنگی ها رو به دو نیم تقسیم کنید این رو من خب به آب گوشت اضافه میکنم
این تهش رو بگیرم یا اینکه باشه
بگیرید بعضی هاش اصلا نیاز نیست اما بعضی هاش نیازه که بگیرید سیب زمینی ها رو من به دلیل اینکه هم کوچیک هستند و قبلا هم توضیح دادم این ها رو من داخل قابلمه میندازم میزارم این باهم بپزه بعد از اینکه پخت برای سرو خدمتتون میرسیم که در واقع ببینید که ماه عسل این پخت آبگوشت ما چی شده
بله از الان اصلاً این بود و طوری که داره قشنگ مشخصه
پوست لیمو عمانی
دوستان عزیز لایک هم فراموشتون نشه حتما همراه ما باشید تا ما بخواهیم این آبگوشت خوشمزه و لذیذ رو با هم سر کنیم
دوستان و همراهان گرامی آبگوشتمون آماده شد برای سرو آوردیم خدمتتون این غذا به درخواست یکی از دوستان و همراهان گرامی ما بوده که ما آماده کردیم امیدوارم که راضی باشید و بتونید تهیه کنید و حتما از اون لذت ببرید
نهایت تشکر را دارم از شما تک تک عزیزان من به دلیل اینکه ما رو تا پایان های ویدئویی همراهی کردید عزیزای دلم اگر سوال انتقاد پیشنهاد یا هر سوال دیگه ای داشتید حتما بپرسید ما در خدمت شما هستیم حتماً پاسخ گوییم چندتا ویدئو به شما پیشنهاد میشه لطفاً اون ها رو هم مشاهده بفرمایید در ضمن اگر شما غذای خاصی مد نظرتون هست حتما اعلام کنید ما در اسرع وقت تهیه میکنیم و در خدمت شما هستیم
هر کجا در کجای دنیا هستید خدا پشت و پناهتون باشه به خدا میسپارم تو را خدا نگهدار خدا نگهدار
ادويه آبگوشت هیوا
ادويه آبگوشت يكي از مهمترين قسمتاي يه آبگوشت خوبه كه براتون اينجا ميارم
ادويه آبگوشت
زردچوبه ١/٢ قاشق غذاخوري
پودر تخم گشنيز ١/٢ قاشق غذاخوري
زيره سبز ١/٢ قاشق چايخوري
زيره سياه ١ قاشق چايخوري
پودر ليمو عماني ١/٢ قاشق غذاخوري
فلفل سياه تازه ١ قاشق غذاخوري
پودر دارچين١/٤ قاشق غذاخوري
پودر كاري ١ قاشق چايخوري
همه مواد بالا كه ترجيحا تازه آسياب شده باشه بهتره برداشته و مخلوط ميكنيم و بعد به آبگوشت اضافه ميكنيم ميتونيد ميزانش رو چند برابر كنيد و تو يه قوطي آماده و سپس در مواقعي كه آبگوشت داريد استفاده كنيد.
جوانه –
چه خفن شده🙂🥰
بیتا –
من شکمو با این همه غذایی میبینم اذیت میشم😍
سَروین (خریدار محصول) –
مثل همیشه خوشمزه و جذاب ???????? ????