رضیم
شماره دستور پخت: 184
رضیم
اكبر جوجه

موارد لازم + طرز تهیه

درسته خوردن غذاي سنگين براي شب مناسب نيست ولي ما از حجم برنج كم كرديم و به حجم جوجه مون اضافه😁👌🏻اكبر جوجه مواد لازم: جوجه كوچك ١ عدد پياز ٢ عدد متوسط كره ١ قالب ١٠٠ گرمي (براي سس و مرغ) ليمو ترش ٢ قاشق سوپخوري زعفران به ميزان لازم نمك زردچوبه فلفل به ميزان لازم رب انار حدودا ا پيمانه روغن مايع ١ ليوان آب گرم نصف ليوان طرز تهيه: ابتدا باید مرغ را مزه دار کنیم فقط از جوجه يا مرغ خيلي كوچيك استفاده كنيد بعد از شستشوي مرغ و خشك كردن آن ١ قاشق سوپخوري لیمو ترش را می گیریم و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه می کنیم،باید تمام نقاط بدن مرغ را با آب لیمو ترش آغشته کنید تا بعد از آماده شدن غذا مزه خوبي بگيره یک سلفون روی ظرف حاوی مرغ می کشیم و چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مرغ بخوبی طعم دار شود.

پس از طعم دار شدن مرغ را از وسط نصف می کنیم (هر نصف مرغ بايد يه ران يه سينه كامل داشته باشه)در یک قابلمه مناسب قرار می دهیم. ۱ لیوان آب گرم به همراه ۱ لیوان روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. حرارت را زیاد می کنیم تا آب و روغن به جوش بیاد بعد حرارت را ملایم می کنیم تا مرغ به آرامی سرخ شود و سپس کره را اضافه می کنیم. کره باعث می شود اکبرجوجه ما در پایان پخت طعم بهتری داشته باشد. در مرحله بعدی پیاز را به صورت حلقه ای خرد می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم. سپس بقيه آب لیمو ترش را به همراه زعفران دم کرده به قابلمه اضافه می کنیم.

براي سس انار هم من رب انار را با مقداري كره تفت دادم تا رقيق بشه و بعد در هنگام سرو در كنار اكبر جوجه ميزاريم و روي مرغ ريخته و ميل ميكنيم.ميبينيد خيلي راحته فقط كافيه دست به كار بشين و از طعمش لذت ببريد😉👌🏻 پ ن: از مايه پياز(پياز سرخ شده در قابلمه) زير مرغ ميريزيم و مرغمون رو روش گذاشته،يه وقت دور نريزيد پيازداغاي خوشمزشو.. پ ن: اگر خواستين از اول كار فقط نصف مرغ را براي سرو استفاده كنيد ميزان آب و روغن رو هم نصف كنيد.

طرز تهیه اكبر جوجه هیوا

طرز تهیه اكبر جوجه هیوا

امروزم دیدم بهتره براتون یه غذای ایرانی خوشمزه درست کنم که طرفدارم کم نداره..

مواد لازم:
مرغ کوچک 800 گرمی 1 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
سیر له شده 4 حبه
زعفران دم شده مقدار لازم
آب لیموی تازه 1/2 پیمانه
رب انار 1/2 پیمانه
کره 200 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:ابتدا جوجه را در صورت تمایل پوست را از مرغ جدا کنید و بعد از شستشو مرغ را خشک کرده،. در صورتی که مرغ سایز بزرگتری دارد آن را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و اگر نه از آن به شکل درسته و کامل استفاده کنید(من جوجه مو از وسط نصف کردم)؛ سپس
برای مرینید یا مزه دار کردن جوجه ابتدا پیاز خرد شده و سیر له شده را همراه آبلیموی تازه و زست لیمو و زعفران و نمک و فلفل و روغن زیتون به خوبی ترکیب کنید و بعد به خوبی رویه و داخل جوجه را به این مواد آغشته کنید. سپس آن را یک روز در یخچال استراحت دهید.
بعد از مزه دار شدن مرغ آنرا سرخ کنید.
برای سرخ کردن اکبرجوجه، در یک قابلمه با حجم مرغتون روغن و کره بریزید و اجازه دهید کاملا داغ شود. پیاز ها را از سطح و داخل مرغ جدا کنید و آن را در روغن داغ شده با حرارت ملایم سرخ کنید تا هر دو رویه مرغ حسابی سرخ و برشته شود (برای مغز پخت شدن مرغ بهتر است حرارت ملایم باشه. من اصولا در چند دقیقه اول در ظرف را می گذارم تا اول به خوبی بپزد و بعد در ظرف را بر می دارم و مرغ را کاملا سرخ می کنم.
من برای لذیذ تر شدن جوجه سرخ شده را همراه با رب انار ملس و مقداری کره تفت می دهم؛
اگر مرغ را با رب انار تفت نمی دهید از آن به عنوان سس برای سرو اکبر جوجه استفاده کنید.
و در کنار کته میل میکنیم…

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “اكبر جوجه”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.