رضیم
رضیم
طرز تهیه همبرگر رستورانی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه همبرگر رستورانی

متن ویدئو طرز تهیه همبرگر رستورانی

سلام عرض میکنم خدمت همه بیننده­های عزیز و گرامی

خیلی از من درخواست کرده بودین که آموزش برگری رو بهتون بدم که خیلی پفکی باشه.

اولا خیلی از عکسایی که ما می­بینیم فتوشاپه و واقعیت نداره مثلا مک­دونالد وقتی عکس برگرش رو می­بینین وقتی روی برد می­بینین میگین اوه چقد قشنگ چه ضخامتی چه پفکی ولی وقتی سروش میکنن براتون می­بینید که اون چیزی نیست که توی عکسه. واقعیتا با فیلمایی که توی دنیای واقعی میسازن خیلی فرق میکنه  مثلا نشون میده یه ماهیچه رو می­کنن توی فر بعد پنج­دقیقه بعد درش میارن ماهیچه پخته اصلا همچین چیزی امکان پذیر نیستش شاید پنج ساعت شیش ساعت کار اومده به­همدیگه و چسبیده و تبدیل به یه فیلم یه دقیقه­ای تبدیل شده.

اما برگرای پفکیم داریم که فتوشاپ نباشه درست کنین یه برگری که خوب باشه و به­قول اینجاییا خیلی فلالی باشه یعنی راحت بتونین کاتش کنین توی دهنتون آب شه. اما برای یه برگر خوب باید یه گوشت خوب آماده کنین امروز  من گوشت یه گساله جوان انتخاب کردم که هم گوشت قرمز داره و هم چربی داره. اما وقتی این گوشت چرخ بشه و توی همدیگه بره چسبندگی گوشت خیلی زیادتر میشه و خب گوشت به اون اندازه که باید پف نمیکنه.

اکثر کسایی که برگر حرفه­ای میزنن گوشت رو چرخش نمی­کنن. ببینین خیلی از رستورا هستن که من خودم کارکردم رفتم داخلشون بودم با دستگاهای بزرگ که دقیقا شکل همین کار میکنه تیغه­های بزرگ دارن ظرفای استیل وشروع می­کنن به خورد کردن و گوشت اون­قدر خورد میشه که تبدیل بشه به اون چیزی که شما میبینین و شبیه گوشت چرخ­کرده در میاد ولی اون انسجام رو نداره و خیلی پفکی­تره. حالا من چندبار با این (غذاساز) گوشتمو خورد کردم و یه برگر خیلی خوشمزه درست کردم امروزم میریم که به شما یادش بدم

مواد اولیه:

اینی که می­بینید اسموک­چیلی بهش میگن فلفل تنده اما تند بودنش خیلی نیست اما اسموکه مزه دودی داره و خیلی خوشمزه­است

پنیر چدار

امریکن استیل چیز

پنیر پارمزان

کاهو

گوجه­فرنگی

نون برگر

فلفل سفید

پودر سیر

نمک

فلفل سیاه

و کمی رزماری

پودر سخاری

و به ازای هرکدوم از این تیکه­ها (تیکه گوشت) تقریبا من یه­دونه پیاز براشون گذاشتم

وزن هرکدوم از این تیکه­ها رو بخواین بهتون بگم تقریبا گرم درمیادش

وزن پیاز رو هم بخوام بهتون بگم شاید 30-40 گرم دربیاد.

شما هم خواستی خیلی پرپیازش نکنین که طعم گوشت رو حس کنین از این بیشتر پیاز بزنین دیگه برگر نمیشه.

خب بریم سراغ درست کردن. این پیازا زیاد آبی نداره اما با این حال اولین کاری که می­کنم پیاز رو توی این میریزم به اندازه­ای که میتونم یعنی تبدیل به کف بشه نمیخوام پیاز خودشو توی برگر نشون بده. و بعد تیکه­های گوشت رو بهش اضافه میکنم. *حاضر شد گوشت*: خب همون­طور که می­بینین این انسجام بهتری داره و برای برگر مناسب­تره. گوشتم رو جمع میکنم و میره داخل ظرف. این از گوشتم آب پیاز رو هم نگرفتم چون اون رو به اندازه زدم و اون طعم پیاز آب پیاز های­اسیدم هست داخل گوشت نفوذ میکنه و طعم خوبی­ هم ایجاد می­کنه اما برای کوبیده دقیقا این کار اشتباهه.

خب میریم سراغ فلفل سفید برای این تقریبا 700 گرمی که من دارم به اندازه نصف قاشق چایخوری فلفل سفید میزنیم و پودر سیر رو سعی کنید پودر سیری بگیرین که عطر و طعم خوبی داشته باشه اینم تکوونش بدم ببینین به اندازه یه قاشق سر خالی چایخوری پودر سیر و یه بشکونم از این (اسموک­چیلی)میگیریم اگه اندازش رو هم بخواین نصف قاشق چایخوریه.

خب میریم سراغ پنیرمون پنیر پارمزانمون هم اندازه دو قاشق و وزن پنیر چدارمون هم فکر می­کنم دوتا تیکه 25 گرمی باشه تقریبا 50 گرم درمیاد اینم با رنده درشت رنده میکنم و نگران نباشین مشکلی ایجاد نمیشه ممکنه اون قسمتی که از گوشت بیرون میمونه یکم لبسوز بشه ولی مهم نیست به طعمش کمک میکنه پودر سوخاریم یک و نیم قاشق میزنیم زیاد نه کاری که پودر سوخاری میکنه اینه که از منسجم شدنش جلوگیری میکنه یعنی گوشت تون رو نمیزاره لاستیکی شه و به پفکی شدنش کمک میکنه اما میزان زیاد استفاده کردنش برگرتون رو خراب میکنه برگر مزه کتلت میگیره. گوشتم ببینین باید یکم رنگ پریده باشه اصطلاحا باید رنگش یکم پخ باشه و زیاد قرمز نباشه.

خب فلفل سیاه هم برای 700 گرم یه قاشق چایخوری و نمک هم میتونین بچشین هرمقدار که با ذائقه­تون جور در اومد استفاده کنین. می­رسیم به رزماری برای رزماری زیاد سخت نمی­گیرم فقط با دست خورد میکنم و توی قسمتای مختلف میریزم. حالا حسابی چنگش میزنم و برگر میکرم رو میارم. خب اینا رو راحت میتونین توی ایبی پیدا کنین و من از الدی خریدم و خب اینجا چون گوشت چرخ نشده تاجایی که توانایی دارین بهش یه پرس خوب میزنین و خیلی راحت برگرمون آزاد میشه و برای این­که نوارای روش هم بره این طرفی میزارمش. خب برگرامون آماده است.

گذاشتم ظرفم داغ شد کمی بهش روغن اضافه میکنم و برگرا رو میزارم اما سعی میکنم همه برگرامو باهم اضافه کنم و بعد حرارت رو تنظیم کن. الان دقت کنید نصف پایین در حال تغییر رنگه وقتی این تغییر رنگ به نصفه رسید وقت اینه که شما برگرتون رو برگردونین و زمانی که رنگش تغییر کرد زیرش رو خاموش میکنید. خب برگر حاضر شد و یه چیز جالب هم بهتون بگم اگه میخواین به اون طعم اعلا برسین بزارین یه روز هم داخل یخچال استراحت کنه روز بعد طعمش متفاوته خیلی از برگر فروشا هم برگرشون رو از روز قبل آماده میکنن یعنی هر برگری که به شما میدن روز قبل درستش کردن.

طرز تهیه همبرگر هیوا

طرز تهیه همبرگر هیوا

مواد لازم:
گوشت چرخکرده
قارچ
گوجه
نمک،فلفل،پاپریکا،پودرسیر،آویشن
خیارشور
کلم قرمز
هویج
پیاز قرمز
سس مایونز
ماست
سس رنچ یا هزار جزیره
سس کچاپ
نان همبرگر
پنیر گودا
روغن زیتون
کاهو
طرز تهیه:ابتدا برگر رو طبق دستوری که قبلا در پست ساندویچ همبرگر گذاشتم حاضر کنید فقط اینبار روی توری و زغال گذاشنم(در هایلایت ساندویچ ها یا در پست میتونید طرز تهیه شو ببینید ) برای درست کردن سس گرم ابتدا قارچ ها را خرد کنید و با روغن زیتون و نمک و فلفل و پاپریکا و آویشن حسابی با حرارت بالا تفت بدید تا قارچ ها آب نندازه سپس گوجه ها ها راهم کبابی کنید یا روی شعله گاز یا زغال که خب البته خوشمزه تره و پوست بگیرید و له کنید و به قارچ اضافه کنید مواد را باهم مخلوط کنید و روی شعله ملایم تا مزه ها به خرد هم برود سپس برای تهیه سس سرد خیارشور را خرد یا رنده کنید سپس هویج و کلم قرمز را هم رنده ریز کنید و با سسی که از ترکیب مایونز،سس رنچ ،سس کچاپ،نمک و فلفل و آویشن و پودرسیر هست مخلوط کنید و کنار کذاشته میتوانید از پیاز رنده شده هم در سس استفاده کنید سپس برگرها که حاضر شدن یک لایه پنیر گذاشته تا زمانی که آب میشوند نان همبر را از وسط به دونیم کنید مقداری کاهو را ریز خرد کنید و روی نان بگذارید از مواد سس سرد روی کاهو بریزید و همبرگر را با پنیر روی آن قرار دهید از سس گرم روی آن بریزید و چند اسلایس پیاز و ساندویچ را بسته و میل میکنیم

طرز تهیه سس ویژه همبرگر هیوا

طرز تهیه سس ویژه همبرگر رستورانی

مواد لازم:
سس مایونز ۲/۵ ق غ
سس فرانسوی ۲ ق غ
سس خردل ۱ ق غ
سس کچاپ و سس سیر ۱ ق غ
نمک و فلفل و پودر سیر به میزان لازم
لیموترش مقداری
مغز کاهو ریز خرد شده ۳-۴ برگ ظریف
خیار شور رنده شده ۵-۶ عدد کوچک
پیاز ۱ عدد کوچک
گوجه خشک ۱ ق غ
طرز تهیه: ابتدا سس مایونز، کچاپ،فرانسوی و خردل را با نمک و فلفل و پودر سیر مخلوط کنید سپس مغز کاهو را ریز خرد کنید ،خیارشور را رنده بزنید یا ریز خرد کنید ،پیاز را رنده کنید خرد هم میتونید ولی رنده بهتره ،گوجه خشک را من در روغن زیتون مزه دار کردم اون رو هم خرد ریز کردم و همه مواد خرد شده را ریختم توی سس و مخلوط کردم ،بسیاااار سس خوشمزه ایه برای برگر حتما امتحان کنید

طرز تهیه قارچ کاراملی

برای قارچ هم اول همه رو اسلایس کنید و تفت بدید تا طلایی بشه سپس بهش نمک و فلفل و پودر سیر اضافه کنید و مقداری سرکه بالزامیک اینجا باید یخورده بوشو بخاطر طعم عالیش تحمل کنید و سپس عسل و خیلی کم روی شعله میمونه و تمااام
پ ن: این ساندویچ به علت اینکه سس همه چی داره احتیاجی به کاهو نداره من خودم برای قشنگیه عکس اضافه کردم..

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه همبرگر رستورانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *