رضیم
رضیم
طرز تهیه تارت تیرامیسو

موارد لازم + طرز تهیه

🥧مواد لازم تارت تیرامیسو👇🏻
🥧برای کیک👇🏻
۲ عدد تخم مرغ
۱ استکان شیر
۱ استکان روغن مایع
۱ استکان شکر
۲ استکان آرد
۲ ق غ پودر کاکائو
۱ پاکت بکینگ پودر

🥧برای خیس کردن👇🏻
۱ لیوان آب ولرم
۱ ق غ نسکافه
۱ ق غ شکر

🥧برای کرم👇🏻
۵ استکان شیر
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ ق غ سرپر نشاسته
۱ ق غ سرپر آرد
۴ ق غ شکر
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق غ کره
۱۰۰ گرم پنیر لبنه

🥧برای روش👇🏻
پودر کاکائو

🥧طرز تهیه👇🏻
داخل ظرفی تخم مرغ و شکر رو ریخته و با همزن تا وقتی که کف کنه هم می‌زنیم بعد شیر و روغن مایع رو اضافه کرده و هم می زنیم بعد فوراً کاکائو رو اضافه کرده و آرد، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه می کنیم و هم می‌زنیم.
قالب تارت رو کره مالی کرده و کف قالب کمی آرد پاشیده و موادمون رو توش می‌ریزیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه بالا پایین به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه می پزیم. با خلال دندان پخت کیک رو تست می کنیم بعد اینکه پخت کیک رو از فر در آورده و اجازه می دیم خنک بشه.
برای درست کردن کرم، داخل قابلمه ای شیر، آرد، نشاسته، زرده تخم مرغ و شکر رو ریخته و خوب هم می زنیم و تا وقتی که غلیظ بشه می پزیم سپس از روی اجاق برداشته توش کره و پنیر لبنه اضافه کرده و هم می‌زنیم.
از طرف دیگه داخل یه لیوان، آب، نسکافه و شکر رو ریخته و هم می زنیم.
کیک خنک شده رو توی ظرف سرو برش می گردونیم و مخلوط نسکافه ای آماده شده رو وسط کیک و قسمت کناره هاش با کمک قاشق ریخته و خیسش می کنیم سپس کرم آماده شده رو وسط کیک تارت مون می‌ریزیم و صافش می کنیم بعد کیک رو تو بالکن یا یخچال به مدت ۳ تا ۴ ساعت استراحت می دیم سپس روش پودر کاکائو می پاشیم و سرو می کنیم.
نوش جان ❤🌝💫


اندازه قالب تارت ۲۸ سانتی متر
اندازه استکان ۱۲۵ میلی لیتر

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه تارت تیرامیسو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *