موارد لازم + طرز تهیه
طرز تهیه تارت سیب (روش 1)
?مواد لازم تارت سیب??
۱۲۵ گرم کره به دمای محیط رسیده یا مارگارین
۱ عدد تخم مرغ
نصف لیوان شکر
نصف پاکت بکینگ پودر
آرد به میزان لازم ( تقریبا ۲ لیوان و ۲ ق سوپخوری)
?برای مواد سیبی??
۴ عدد سیب متوسط ( یا ۳ عدد بزرگ)
۲ ق غ شکر
۱ ق م دارچین
?برای روی تارت??
پودر قند
?طرز تهیه??
ابتدا مواد سیبی رو آماده میکنیم سیب ها رو پوست کنده و رنده میکنیم دارچین و شکر رو اضافه کرده و می پزیم سپس از روی اجاق برداشته و میذاریم خنک بشه سپس خمیر تارت رو آماده میکنیم داخل ظرفی تخم مرغ،کره و شکر رو خوب هم میزنیم بعد بکینگ پودر و آرد رو آروم آروم اضافه میکنیم خمیر بدست اومده باید مثل لاله گوش نرم باشه و به دست نچسبه.
خمیر رو ۱۵ دقیقه استراحت میدیم .خمیر و مواد میانی شو داخل ظرف تارت پهن میکنیم. از این خمیر به انداره پرتقال بر میداریم بقیه خمیر رو داخل ظرف متوسط بورجام یا ظرف تارت پهن میکنیم روی خمیر مواد سیبی مون رو میریزیم و صاف میکنیم.
خمیری که به اندازه پرتقال برداشته بودم رو باز میکنیم و برش میزنیم و روی تارت میذاریم ، سپس داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۵ درجه تا زمانیکه طلایی بشه میپزیم و بعد پخت روش پودر قند میپاشیم و سرو میکنیم.
نوش جان❤
طرز تهیه تارت سیب (روش 2)
?مواد لازم??
?برای خمیر??
۱۲۵ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
نصف استکان روغن مایع
۱ استکان شکر
۱ پاکت بکینگ پودر
۱ پاکت وانیل شکری
۱ ق م سرکه
۳ لیوان آرد
?برای داخلش??
۵ عدد سیب متوسط
۶ ق غ شکر
۱ ق م دارچین
۱ استکان گردوی خرد شده
?طرز تهیه??
برای خمیر، کره، شکر، تخممرغ، روغن مایع، سرکه، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس آروم آروم آرد رو اضافه کرده و یه خمیر نرمی که به دست نچسبه به دست میاریم. یک سوم خمیر رو جدا کرده و توی کیسه فریزر گذاشته و داخل فریزر قرار میدیم. بقیه خمیر رو هم توی یخچال میذاریم.
برای مواد داخلش سیب ها رو پوست کنده و رنده میکنیم و با شکر میپزیم وقتی آبش رو کشید و پخت از روی اجاق برداشته و گردو و دارچین اضافه کرده و خوب هم میزنیم و کنار می ذاریم تا خنک بشه.
خمیری که توی یخچال بود رو برداشته و داخل قالب تارت پهن می کنیم و با انگشتمون کناره هاش رو کمی بالا میبریم و تو کفِش با چنگال سوراخ هایی ایجاد می کنیم سپس مواد سیبی رو روش میمالیم بعد خمیر توی فریزر رو با رنده روش رنده میکنیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه می پزیم وقتی شیرینی گرمای اولیه اش رو از دست داد با پودر قند تزئین می کنیم و سرو میکنیم.
چیترا –
گشنم شد عکس و دیدم ??
ستوده –
چه رسپی عالی ای???