رضیم
شماره دستور پخت: 137
رضیم
طرز تهیه تارت هلو

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهيه تارت هلو🍑
آرد ١ و ١/٣ پيمانه
كره ١/٢ پيمانه (نرم شده)
پودر قند ٣ قاشق غذاخوري
نمك ١ پينچ
زرده تخم مرغ ١ عدد
آب خيلي سرد ١/٤ پيمانه
مواد مياني تارت
هلو ٢ عدد
شكر ١/٣ پيمانه
آب مقداري
طرز تهيه: اول از همه آرد و نمك را قاطي كرده و داخل يه كاسه مناسب بريزيد بعد از اون پودر قند و سپس كره را بهش اضافه كرده و بعد زرده تخم مرغ و آب سرد،مخلوط كرده تا خمير جمع شود و به مدت ٢-٣ ساعت در بخچال نگهداري كنيد و بعد از زمان استراحت خمير را با وردنه باز كنيد و در قالب تارت فيكس كنيد و نصف خمير را براي تزيين روي تارت نگه داريد و هر جور دوست داريد مدل بدين،و امااا موادداخل تارت،هلو را كمپوت كرده(اينطوري كه هلوها را يك دقيقه درون آب جوش قرار دهيد و سپس در آب سرد تا پوست ها راحت جدا شود و برش ميزنيم بعد از آن آب و شكر را درون قابلمه ريخته روي حرارت ملايم تا قوام بياد و بعد از آن تكه هاي هلو را در قابلمه ريخته فقط حواستون باشه له نشن )ووقتي خنك شد داخل تارت ميچينيم و بعد ادامه خمير تارت را برش داده و تزيين ميكنيم و در فر با حرارت ١٨٠ درجه به مدت ٤٥ دقيقه پخت ميكنيم.نوش جان👌🏻😊

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه تارت هلو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *