رضیم
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

🍮مواد لازم تارت کرم بیسکوف👇🏻
(اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر)
۱۱۰ گرم کره (تو دمای محیط نرم شده)
۱ استکان شکر
کمی نمک
۲ عدد تخم مرغ
۳ لیوان آرد
نصف پاکت بکینگ پودر

🍮برای کرم👇🏻
۵۰۰ گرم پنیر کوارک
۲ عدد تخم مرغ
۲ ق غ نشاسته
۱ استکان شکر

🍮برای روش👇🏻
کرم بیسکوف
برای تزئین ۱۰عدد بیسکوییت لوتوس

🍮طرز تهیه👇🏻
مواد تارت رو داخل ظرفی ریخته و ورز می دیم بعد داخل یخچال به مدت ۱۰ دقیقه استراحت می دیم. قالب تارت رو با کره نرم شده روغن مالی می کنیم بعد به خمیر تو یخچال استراحت داده کمی آرد می پاشیم و به بزرگی قالبمون خمیر رو باز می کنیم و داخل قالب قرار می دیم سپس خمیر های اضافی کناریش رو می بریم و برمی داریم بعد قسمت پایه رو با چنگال تا جایی که می تونیم سوراخ می کنیم و کنار می ذاریم.
برای قسمت کرم همه ی مواد مورد نیاز رو داخل ظرفی ریخته و با همزن دستی تا جایی که مخلوط بشن هم می زنیم بعد داخل قالب می ریزیم و روشو صاف می کنیم. داخل فر از قبل گرم شده همراهش ظرف آب می ذاریم و به مدت تقریبا ۴۰_۴۵ دقیقه می پزیم بعد پخت در فر رو نیمه باز می ذاریم و اجازه می دیم تارت توش کمی خنک بشه.
درآخر کرم بیسکوف رو با شیشه توی مایکروویو با دمای پایین یا داخل آب جوش ذوب می کنیم و روی تارتی که پخته و خنک شده تا جایی که لازمه می ریزیم و روشو صاف می کنیم بعد داخل یخچال حداقل ۲_۳ ساعت استراحت می دیم و در نهایت روشو اونطور که دوست داشتیم تزئین می‌کنیم و سرو می‌کنیم.
نوش جان 😻🍮❣
‌‌
‌‌
‌💥نکته👇🏻
اگه کرم بیسکوف رو پیدا نکردین میتونین برای روش از هر مدل کرم دیگه یا سس های میوه ای استفاده کنین.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه تارت کرم بیسکوف”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *