

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ته چین مرغ
متن ویدئو طرز تهیه ته چین مرغ
سلام دوستان و همراهان گرامی این بار مهمون خونههاتون شدیم، با یه غذای مجلسی و بسیار خوب، به نام ته چین مرغ و هویج. سلام عزیزای دلم با ما برای تهیه این ویدیو همراه باشید. دوستان عزیز ما برای درست کردن این غذا نیاز داریم که مرغامون رو کوچولو کوچولو ریز کنیم با قیچی ریز میکنم که اندازههاشون کوچولو دربیاد. در این فاصله که شما انجام میدین، من هم سه تا هویج دارم که اونا را میخوام رنده کنم البته با رنده درشت. پنج تا تخم مرغ داریم که اونا رو میشکنیم. پنج تا تخم مرغ دارم، یک دوم فنجان هم گلاب، اونا را اضافه میکنم و اینها را هم میزنم. یک مقدار روغن میریزم. یک قاشق نمک، اضافه کردم به روغنم و الان مرغها را میریزم داخل قابلمه.
اینها را یه سر تفت میدیم بعدش آب میدیم و میگذاریم بپزه. زعفران مایع دارم که با آب مخلوط کردیم ، آن را اضافه میکنم که بتونم خوب تخم مرغهام رو هم بزنم. هرچقدر من در هم زدن تخم مرغها زمان بیشتری رو صرف کنم، اون حجمیکه به دست میاد پوک تر و خوشمزه تر میشه. من فکر میکنم کافیه تو این مرحله، میایم و ماستش رو اضافه میکنیم. که ماستش دقیقا پنج قاشق غذاخوریه، اون به تعداده هر تخم مرغ یک قاشق غذاخوری ماست نیاز داریم که یک قاشق چایخوری سرپر اضافه میکنیم. نمک سه قاشق چایخوری، فلفل یک قاشق چایخوری و این رو کاملا هم میزنیم و یکدستش میکنیم.
این جا ما پنج تخم مرغ داشتیم و پنج قاشق ماست. خوب زدیم و با ادویههامون مخلوط کردیم، یک دست کردیم و چون ما دو تا ظرف داریم هم من میخوام توی فر بگم چطوری درست میشه هم توی ماهیتابه، این رو به دو قسمت تقسیم میکنم. تخم مرغ هم آب نریختم و گذاشتم با همون آبی که خودش داره، پخته بشه و حاضر بشه. برنج رو میریزیم داخل مایعی که درست کردیم و شروع میکنیم به هم زدن. دوستان گلم میتونید ویدیوی تهیه برنج را این بالا مشاهده بفرمایید، حدود پنجاه درصد برنج را پخت میدیم. یعنی شما برنج رو نیمه پخته که بود برنج رو آبکش کنید. الان رنگش به نظرم یک ذره کمه، باید دوباره زعفرون اضافه کنیم. چون وقتی رنگش خوشرنگ تر میشه وقتی زعفرون اضافه میکنیم، طعمش هم بهتر میشه. این هم از مرغمون که پخت و حاضر شد. مقداری روغن بریزید داخل قابلمه تون.
هویجها را که رنده کردید یه سرتفت میخوایم بدیم. سبزیجات خودشون آب دارن این باید آبش تبخیر بشه تا یک مزه خوبی بده. این جا نمک رو که یک قاشق چایخوری هست اضافه کردم و یک دوم قاشق چایخوری هم فلفل سیاه. یک کمیزعفرون خشک بهش میزنم ویک مقداری هم زعفرون مایع. من از دوتا ظرف میخوام استفاده کنم. این ظرف، ظرفی هست که ما میخوایم داخل فر بگذاریم این رو با براش، کاملا همه جاش رو به روغن آعشته میکنیم که کاملا چرب بشه و نچسبه. برنجی رو که آماده کردیم میایم ته ظرفمون میریزیم. خوب فشار میدیم انسجام توی ته چین خیلی مهمه.
اگر انسجام نداشته باشه، ته چین از هم میپاشه. علی الخصوص ببینید ظرفهایی که این جور لبه داره، حواسمون به لبه باشه که تو لبهها هم انسجام داشته باشه. تو این مرحله میام یه مقداری از مرغمون رو اضافه میکنیم به روی ته چین، باز با قاشق فشار میدیم که این انسجام ایجاد بشه، هویج هم یک مقداری اضافه کنید. فشار میدیم تا به هم بچسبن و چسبندگی بینشون ایجاد بشه، زرشک داریم زرشکمون را سعی میکنیم به دیوارههای قالبمون اصابت نکنه، چون حرارت باعث سوختنش میشه و بد رنگ وبدشکل. مجددا ما همین رو تکرار میکنیم. ما در ظرفمون رو با فویل آلومینیومیمیپوشونیم میگذاریم توی فر، با دمای 180 درجه به مدت سی تا چهل دقیقه تا خوب این خودش رو بگیره.
ما برای این لازمه که حتما روش یک سوراخهایی رو ایجاد کنیم ولی این چون قالبمون یه حالت کنگره کنگره داره، خودش یه سوراخهایی ایجاد کرده. من دو سه تا وسطش ایجاد میکنم، بعدش دیگه میگذارم داخل فر. حالا این مواد رو مخلوط میکنیم و هم میزنیم. شما یک مقدار زعفرون بریزید که خوشرنگ هم بشه. رنگش خیلی مهمه توی ته چین. کافیه؟ بله، که هم دست بکنیم. ما این بار با ماهیتابه درست میکنیم که دوستان بدونن با امکانات کم هم میشه بهترین کارها را انجام داد و ارائه کرد. مواد رو میریزیم توی ماهیتابه. بعد مرغامون رو اضافه میکنیم و صاف میکنیم با دستمون فشار میدیم که کاملا چسبندگی بینشون ایجاد بشه. هویج رو میریزیم باز هم با پشت قاشق این رو صاف میکنیم.
تو این مرحله این اختیاریه میتونیم یک کم دارچین بهش اضافه کنیم. پودر گل محمدی داریم. به خاطر خوش طعم و خوش بو کردنش میتونیم اضافه کنیم میتونیم نکنیم. زرشکهایی که داریم رو اضافه میکنیم به همه جاش میریزیم الا این دورهاش. مثلا این که دورش خورده حتما باعث سوختن سریع این قسمتش میشه. ما بقی برنج رو اضافاه میکنیم همه مواد رو که آماده کردیم فشار دادیم منسجم شد، میگذاریم روی حرارت زیاد روی گازمون. در براش میگذاریم وقتی که ما احساس کردیم، دقیقا دم کردن برنج چطوری بود؟ به همون صورت وقتی که دیدیم یک مقداری بخار کرد. برش میداریم میگذاریم روی شعله پخش کن، و کمش میکنیم و به مدت چهل دقیقه میگذاریم به دم بمونه.
و این که این را باید یک طرفش را بگذاریم سرخ بشه؟ حتما. اصلا این یک طرفش هست. اون طرفش که آماده میشه، توی یک ظرف یا سینی بزرگی متناسب با این برمیگردونیم و دورچین براش میگذاریم و نوش جان میکنیم، این الان آماده شده میگذاریم روی شعله پخش کن، این رو خاموش میکنیم بخار گرفته، دم کنی رو میگذاریم و کمش میکنیم و بگذاریم دم بکشه، ته چینمون که آماده شد، برمیگردیم برای سروش. عزیزان دلم، ته چین مرغ و هویج ما آماده شد، امیدوارم که شما هم این رو بپزید و از پختنش در کنار دوستان و عزیزانتون لذت ببرید. عزیزان همان طور که مشاهده میفرمایید این ته چینی بود که در ماهیتابه درست کردیم و این ته چین هم در فر قرار دادیم. امیدوارم که شما هم لذت ببرید. در پایان چند تا ویدیو هم به شما پیشنهاد میشه، لطفا اونها را هم مشاهده بفرمایید. تا ویدیوهای بعدی خدانگهدار. به خدا میسپارمتون خدا نگهدار.
ویانا (خریدار محصول) –
من عاشق این خوشمزه ام??????
کیان دخت –
به به عالیه واقعا????????????????????