رضیم
شماره دستور پخت: 1804
رضیم
جوجه ترش

موارد لازم + طرز تهیه

سلام دوستای عزیزم ..
دوستداران غذای سنتی بیاین که براتون جوجه ترش اوردم محشر و خوشمزه که عاشقش میشین.
بدون وقفه بریم سراغ دستور تهیه
جوجه ترش
سینه و ران خرد شده ۳۰۰گرم
گردوی پودر شده ۴-۵ عدد
پیاز رنده شده ۱ عدد
سیر ۲ حبه
رب انار یا آلوچه ۵-۶ قاشق غذاخوری
سبزی(چوچاق و خالواش)جایگزین(نعنا و جعفری)۱/۵ قاشق غذاخوری
لیموی تازه با زست لیمو ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقداری
روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
کره و زعفران غلیظ مقداری در انتهای پخت
طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را به اندازه جوجه کبابی خرد کرده و در ظرف مناسب میریزیم و بعد به ترتیب پیاز رنده شده،پوره سیر،روغن زیتون،سبزی ساطوری شده،پودر گردو،رب انار و آب لیمو و زست لیمو را اضافه میکنیم و ۲۴ ساعت از شب قبل مزه دار میکنیم.بعد از آن در تابه جوجه ها را سرخ میکنیم و اگر امکانش رو دارید به سیخ کشیده و روی زغال کباب کنیدو در آخر سر با کره و زعفران روی جوجه ها ریخته و با کته میل کنید.
سوالی بود در خدمتم.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “جوجه ترش”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.