رضیم
رضیم
طرز تهیه خمیر پیراشکی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه خمیر پیراشکی

متن ویدئو طرز تهیه خمیر پیراشکی

سلام دوستان من مهرداد هستم مرسی که دوباره همراه من هستید . امروز میخوام یک دونه خمیر پیراشکی درجه یک بهتون آموزش بدم فوق العاده راحت و آسون با مواد کم و قابل دسترس. مواد اولیه خمیر پیراشکی گوشت .

یادتون باشه خمیر پیراشکی یک خمیری هست که در عین اینکه خیلی راحته ولی واسه اینکه پف بکنه و توی روغن میندازید یک نمای خیلی خوب و یک رنگ خیلی خوبی داشته باشه باید چند نکته ظریف رو توش رعایت بکنید. بریم سراغ مواد اولیش. خب اینجا من آرد سفید – آبی که دست رو نمیسوزونه حالا درباره این بهتون توضیح میدم    روغن مایع – تخم مرغ – به همراه یک کوچولو شکر – خمیر مایع – به همراه زردچوبه و نمک .

یک نصف لیوان آب گرم داریم دمایی باشه که شما انگشتتون رو داخلش می زارید بتونید 10 ثانیه نگه دارید و انگشتتون نسوزه این دمای آب ، دمای ایده آل واسه ی فعال کردن مایه خمیر مایع است. یک قاشق سر خالی بهش شکر اضافه می کنیم قشنگ هم می زنیم تا مخلوط بشه بعد این مایع خمیر رو آروم آروم همینجوری که داریم هم می زنیم بهش اضافه می کنیم تا اینم کامل حل بشه. یک موضوع رو هم دقت داشته باشیدمیع خمیر تاریخ مصرف داره، مایع خمیر اون خاصیت خودش رو بعد چند مدت از دست میده همیشه سعی کنید از مایع خمیر تازه استفاده کنید.

مایع خمیر نگیرید تو یخچالتون بزارید بعد 6 ماه بیاید ازش استفاده کنید این نتیجه مطلوب رو بهتون نمیده همیشه سعی کنید از مایع خمیر تازه استفاده کنید. همینجوری که دارید هم می زنید کسایی که خونشون مایکروویو دارند. مایکروویو رو 2 دقیقه با ماکسیمم حالت گرمایش بزنید گرم بشه در اینو بزارید 10 دقیقه وقتی که خاموش باشه. اول بزنید گرم بشه محیطش آماده میشه واسه اینکه اینو داخل مایکروویو قرار بدیم. بعدش بزارید تو مایکروویو درش رو ببندید یک محیط گرم بسته هست. دماش هم ثابته خیلی عالی هست. کسایی هم که مایکروویو ندارند می تونند نزدیک حالا اگر رادیاتور تو خونشون دارند یا خیلی مهم اینه برای مایع خمیر دماش ثابت باشه مثلاً توی کابینتم خیلی مناسبه مثلا درستش کنید بزارید توی کابینت 10 دقیقه اونجا بمونه قشنگ به عمل میاد خودتون میبینید چجوری فعالیت میکنه و کف میکنه.

من واسه این ظرفم یک دونه در میزارم مایکروویو رو هم گذاشته بودم گرم بشه بزارم 100 دقیقه تو مایکروویو خمیر مایعی که استراحت کرده و عمل اومده و پف و کفی روی آن دیده می شود و قشنگ خمیر مایع اکتیو هست و چیزی که می خواستید در اومده و اگر همچین اتفاقی نیفتاد بدونید که خمیر مایعتون دیگه اون خاصیتش رو از دست داده است. من اینجا 3 تا تخم مرغ دارم و میشکنم داخل ظرف و روغن مایع هم بهش اضافه می کنم نمک رو بهش اضافه می کنم خب اینا رو قشنگ با هم مخلوطش کنید هم بزنید . حالا دقت داشته باشید که آردتون رو باید آروم آروم به این مایع اضافه کنید الان قشنگ مایعمون یک دسته یک مقدار زردچوبه هم بهش اضافه می کنم چون اون خمیر مایع باید حالت یه خورده زرد رنگ داشته باشه توی خمیر پیراشکی وقتی سرخ میکنید خیلی خور رنگ میشه.

توی رنگ خمیرمون خیلی تأثیر داره بعضی ها یک کوچولو فلفل سیاه هم می زنند اگر خواستید فلفل سیاهم بزنید خیلی کم بهش بزنید حالا اردم رو یواش یواش اضافه می کنم همینجوری هم میزنید دقت کنید یهو آرد زیادی رو بهش اضافه نکنید بهش اجازه بدید که قشنگ خودش رو باز کنه ما اصلاً گلوله توی این بافت نداریم نگاه کنید یواش یواش داره سفت میشه بازم بهش آرد اضافه می کنیم تا حالت نرم طوری بشه الان وقتشه که ابزارم رو عوض کنم قشنگ مخلوط بکنید. خیلی با احتیاط پیش برید چون نباید خمیرتون رو سفت بکنید نگاه کنید یه ذره ذره آرد رو اضافه می کنیم بهش نتیجه کارتون رو ببینید بعد نیاز بود بهش آرد اضافه کنید. یواش یواش داره به مرحله دست نزدیک میشه خب بریم تو قسمت دست. یه آردی رو بهش اضافه کنید و یواش یواش توی این آرد قشنگ قِلش بدید تازه داره یه ذره خودش رو جمع می کنه خمیرم که ورزش رو بلدید از جلو خمیر رو جمع می کنید رو به عقب دوباره رو به جلو بازش می کنید خمیرمون دیگه آماده است می خوایم بافت نرم و لطیف داشته باشه اون آردی که اضافه می کنید دقت کنید که زیاد نباید باشه .

به دستم نمی چسبه به این مرحله که رسید کف ظرف رو خیلی کوچولو چربش می کنید من از اسپری روغن دارم که بهتون گفتم درست بکنید کف ظرف رو چربش کردم خمیرم رو میزارم یک به علاوه (+) هم وسط خمیر با چاقو می زارم روی ظرفم رو سلفون می گیرم قشنگ  سلفون کیپ ببندید که هوا داخش نشه خب بزاریدش داخل یک جایی که یه خورده گرم باشه بهتره اگر گرم نبود بهترین جا براش محیط داخل فر یا کابینت فرقی نمی کنه یک محیطی که در داشته باشه باد بهش نخوره و دماش ثابت باشه یک ساعت یا یک ساعت و نیم بزارید استراحت کنه تا حجم خمیرتون بیشتر بشه. حجم خمیره که 2 برابر یا 3 برابر شد یک ورز کوچیک می تونید بهش بدید بعد دیگه هر موادی که واسه پیراشکی حالا پیراشکی سبزیجات، پیراشکی با پنیر، پیراشکی با گوشت و انواع و اقسام پیراشکی ها رو می تونید با این خمیر درست کنید هم قابلیت اینو داره که با رومال داخل فر بزارید هم قابلیت اینو داره که توی روغن سرخش کنید یک خمیر درجه یک هست.

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه خمیر پیراشکی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *