رضیم
شماره دستور پخت: 3347
رضیم
طرز تهیه دسر لیوانی

موارد لازم + طرز تهیه

🍧مواد لازم دسر لیوانی👇🏻
🍧برای محلبی👇🏻
۱ لیتر شیر
۱ لیوان شکر
۲ ق غ سرپر آرد
۳ ق غ سرپر نشاسته
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ پاکت خامه
۲ ق غ سرپر پنیر لبنه

🍧برای بیسکوییت👇🏻
۱ پاکت بیسکوییت بورچاک
۱ استکان فندق خرد شده (پسته و گردو هم میشه)

🍧برای سس👇🏻
۱۲۰ گرم شکلات شیری
۱ پاکت خامه

🍧طرز تهیه👇🏻
ابتدا به غیر از پنیر لبنه و خامه همه مواد رو داخل قابلمه می‌ریزیم و تا وقتی که غلیظ بشه هم می‌زنیم. پنیر و خامه رو اضافه کرده و برای آخرین بار هم می زنیم. بیسکویت ها رو داخل خرد کن ریخته و خرد می‌کنیم.
توی لیوان ها به مقدار یک قاشق غذاخوری بیسکوییت می‌ریزیم سپس محلبی می‌ریزیم دوباره یک قاشق بیسکویت اضافه کرده و در نهایت محلبی رو روش می‌ریزیم. تا شکلات روش رو آماده می‌کنیم دسر رو داخل یخچال قرار می‌دیم.
برای سس شکلاتی یک پاکت خامه رو گرم کرده و داخلش ۱۲۰ گرم شکلات شیری رو اضافه کرده و ذوب می کنیم. روی محلبی ها می‌ریزیم و ۴ ساعت توی یخچال قرار می‌دیم سپس سرو می‌کنیم.
نوش جان☺️🥰

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه دسر لیوانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *