رضیم
شماره دستور پخت: 942
رضیم
طرز تهیه دسر هلوی لیوانی

موارد لازم + طرز تهیه

یک دسر خیلی خوشمزه است با شیرینی خیلی کم

✔ مواد مورد نیاز برای محلبی :
۱) یک لیتر شیر ( ۵ لیوان )
۲) یک لیوان شکر
۳) ۳ ق.غ آرد
۴) ۲ ق.غ نشاسته
*
یک بسته وانیل ( نوک ق.چ وانیل ایرانی )
یک بسته کرم شانتی ( خامه قنادی )

✔ سس هلو :
۱) ۳ ، ۴ عدد هلو
۲) ۴ ق.غ شکر
۳) ۳ ، ۴ قطره آبلیمو
۴) یک لیوان (۱۲۵ ml) آب
۵) یک ق.غ نشاسته
۶) یک ق.چ کره

🍧🍺 طرز تهیه :
آرد ، نشاسته ، شکر و شیر داخل یک ظرف مناسب بریزید و مدام هم بزنید و با یک شعله ی ملایم تا قوام پیدا کنه و سپس از روی گاز بردارید و رویش وانیل اضافه کنید و کنار بزارید تا ولرم بشه و هر چند وقت یکبار هم بزنید تا روش نبنده . پوست هلوها رو گرفته و مربع مربع خرد کنید داخل یک ماهیتابه ی مناسب بذارید و روش شکر و آب رو اضافه کنید و وقتی شروع به جوشیدن کرد روی هلوها آبلیمو بریزید و خیلی آرام با قاشق هم بزنید ۱ الی ۲ دقیقه بپزید نشاسته رو با آب خیلی کم حل کنید و روی میوه بریزید و همزمان هم بزنید و کره رو هم اضافه کنید و کمی اجازه بدید روی گاز بمونه و بعد بردارید . به محلبی کرم شانتی رو اضافه کنید و با همزن درجه ی بالا ۲ الی ۳ دقیقه هم بزنید داخل لیوانهای سرو کمی از محلبی بریزید و سپس روی اونها هلو رو اضافه کنید و پخش کنید و دوباره از محلبی روش بریزید و با هلو میتونید تزئین کنید و میتونید حتی با پودر نارگیل تزئین کنید و یا میتونید کل محلبی رو داخل ظرف ریخته و در انتها میوه رو بچینید .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه دسر هلوی لیوانی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *