رضیم
شماره دستور پخت: 3016
رضیم
طرز تهیه دلمه کادایف

موارد لازم + طرز تهیه

🍘مواد لازم دلمه کادایف👇🏻
برای شربت
۳ لیوان شکر
۲ لیوان آب
نیم کیلو کادایف
گردو درشت خرد شده

شکر و آب را ۱۰ دقیقه می جوشانیم، چند قطره لیمو رو به شربتمون اضافه و یکم دیگه می جوشانیم.
رشته کادایف رو مثل تو فیلم جدا کرده و توش گردو میذاریم و نه خیلی سفت و نه خیلی شل می بندیم.

🍘‌برای ۶ عدد دلمه کادایف👇🏻
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق م شکر
۱ ق م ماست

این مواد رو توی بلندر خیلی کم مخلوط میکنیم( زیاد کف نکنه)
بعد کادایف هارو تو این مواد میخیسونیم و تو روغنی که زیاد داغ نباشه سرخشون میکنیم
بع اینکه سرخ شدن تو شربت سرد میندازیمشون و سریع برمیداریم.
نوش جان😋❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه دلمه کادایف”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *