موارد لازم + طرز تهیه
🍘مواد لازم دلمه کادایف👇🏻
برای شربت
۳ لیوان شکر
۲ لیوان آب
نیم کیلو کادایف
گردو درشت خرد شده
شکر و آب را ۱۰ دقیقه می جوشانیم، چند قطره لیمو رو به شربتمون اضافه و یکم دیگه می جوشانیم.
رشته کادایف رو مثل تو فیلم جدا کرده و توش گردو میذاریم و نه خیلی سفت و نه خیلی شل می بندیم.
🍘برای ۶ عدد دلمه کادایف👇🏻
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق م شکر
۱ ق م ماست
این مواد رو توی بلندر خیلی کم مخلوط میکنیم( زیاد کف نکنه)
بعد کادایف هارو تو این مواد میخیسونیم و تو روغنی که زیاد داغ نباشه سرخشون میکنیم
بع اینکه سرخ شدن تو شربت سرد میندازیمشون و سریع برمیداریم.
نوش جان😋❤
نظر خود را بیان کنید
3 دیدگاه برای طرز تهیه دلمه کادایف
دیدگاه خود را بنویسید لغو پاسخ
دستور پخت های مشابه
دستور پخت ویدئویی
دستور پخت ویدئویی
علی اصغر (خریدار محصول) –
من شکمو با این همه غذایی میبینم اذیت میشم 😋 😋 🙂
مهرافزا –
خوشمزه و جذاب????
زرین نرگسه (خریدار محصول) –
عجب طرز تهیه خفنی????????????????