رضیم
شماره دستور پخت: 265
رضیم
دمپختک

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه دمپختک

متن ویدئو طرز تهیه دمپختک

سلام وقتتون بخیر، من معراج هستم و این دمپختک یک غذای قدیمی‎خوشمزه. قبل از هرچیز، دو پیمونه برنج رو خیس بکنید به مدت بیست دقیقه، دوستان این لپه باقالیه به صورت خشک یک پیمانه احتیاج داریم ولی وقتی که خیس می‎کنیم به این صورت ری می‎کنه، دو عدد پیاز متوسط رو به صورت خلالی برش بزنید.

چهار قاشق غذاخوری روغن مایع، بعد از اون پیازها را داخل روغن سرخ کنید. ببینید دوستان پیازها که سبک شد و به این اندازه سرخ شد، بهش زردچوبه رو اضافه کنید. ادویه اصلی این غذا زردچوبه هست، و ما احتیاج به یک قاشق غذاخوری از این ادویه را داریم. دو دقیقه با زردچوبه تفت بدیم تا مزه خامی‎زردچوبه از بین بره، بعد از اون لپه باقالی‌هایی که سه ساعت خیس خوردند را بهش اضافه کنید. ببینید کامل رنگ زردچوبه را به خودشون گرفتند.

حالا هر چند پیمونه ای که می‎خواین برنج اضافه کنید دو برابر اون احتیاج به آب دارید، من دو پیمونه برنج استفاده کردم، پس چهار پیمونه آب به موادم اضافه کردم. تو همین قسمت، نصف قاشق غذاخوری نمک رو اضافه کنید. آبی که ریختیم داره می‎جوشه، دو پیمانه برنجی که بیست دقیقه از قبل خیس خوردند را اضافه می‎کنیم. اگر برنجی که دارید استفاده می‎کنید احتیاج به آب بیشتری داره برای پخت، تو همین قسمت باید اضافه کنید.

بعد از این که برنج کامل آب را جذب کرد و دیگه آبی داخل قابلمه باقی نمونده بود، مثل من همه برنج رو سمت مرکز قابلمه تپه کنید و با ته قاشق سه تا فضای خالی، به این صورت داخل برنج ایجاد کنید. گاز را روی درجه بالا تنظیم کنید تا توی برنج بخار بیفته سپس چون این غذا، غذای خشکی هستش، پنجاه گرم کره هم بهش اضافه کنید. تو این قسمت درب قابلمه رو ببندید و به مدت پنجاه دقیقه با حرارت بسیار کم، بپزید.

دستتون رو خیس کنید، به این صورت مطمئن بشین که برنجتون دم کشیده و ته دیگش برشته شده، خوب دوستان خیلی ممنون که تا این جای ویدیوی با من همراه بودید، حتما و لطفا من رو سابسکرایب کنید بسیار مهم هستش، ازتون ممنونم ، امیدوارم که از این ویدیو لذت برده باشین، همیشه موفق و پیروز باشید.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “دمپختک”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.