رضیم
رضیم
طرز تهیه ديزی سنگی قهوه خانه ای

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ديزی سنگی قهوه خانه ای

متن ویدئو طرز تهیه ديزی سنگی قهوه خانه ای

خب یک سلام دوباره عرض می­کنیم خدمتتون و برنامه­ای که قول دادم. آبگوشت قهوه­خونه­ای رو می­خوام آموزش بهتون بدم و کسایی که این آبگوشت و درست می­کنن کار ساده­ای نیستش بنده خداها پنج صبح بیدار میشن و میرن مغازه پنج صبح دیزی­هاشون و بار می­کنن و اینکه ساعت دوازده می­تونن به مردم سرویس بدن. جالب اینجاست قدیما آبگوشت بود اونموقع که من یادم میاد فکر کنم گرون­ترین آبگوشتی که من خوردم ششصدتومن یا هفتصد تومن بودش که خوردم و اینکه گوشتم قیمت گرونی نداشت چیزی که  تو دیزی سنگی بیرون میریزن چیزی که تو دیزی سنگی حالا یا روحی­ش یا سنگی­ش کاری نداریم دیزی­هایی که یک پرسه یا دو پرسه می­ریزن برای هر نفر قدیما 100 گرم گوشت مینداختن و 50 گرمم چربی مینداختن و دو تا تیکه استخون دنده مینداختن یعنی اگه گوشت کیلو پنج هزار تومن بود میشدش مثلا صد گرمش در میومد مثلا پونصد تومن ولی الان نمیدونم میگن ایران گوشت سی هزار تومنه یک نفر بخواد صد گرم گوشت بنداره یعنی یک آبگوشت فقط سه هزار تومن برای اون طرف در میاد. حالا کاری نداریم ولی میریم سراغ مواد اولیه­ش

فکر می­کنم آبگوشت دیگه از چلوبرگ گرون­تر شده باشه. چیزایی که لازم داریم و من بهتون می­گم و توضیحشم می­دم. .

 رب نیاز داریم یه رب خوب ربی که سرخ باشه رنگش و کاملا سفت باشه یک رب با quality  بالا من از رب­های ترکیه­ای استفاده می­کنم کیفیت خوبی داره. نخود دارم گذاشتم از روز قبل ببینید خیس خورده  و کاملا باد کرده خب اگه این و خیس نذارید بخوره زمان پختش خیلی بالا میره و صد در صد هم نمی­تونه بپزه. اینارم به همین شکل از یک روز قبل من ریختم نخوده لوبیائه و لوبیا قرمز. لوبیا قرمز سلیقه­ایه ولی کسایی که بیرون آبگوشت درست می­کنن لوبیا قرمزم می­ریزن برای اینکه رنگی بشه و زیبا­تر نشون بده. هم لوبیا سفید ریختم هم نخود و هم لوبیا قرمز.

خب حالا مواد لازمی که نیاز داریم یدونه دیزی سنگی نیاز داریم. دیزی سنکی­های اینجا اینجوریه. این ومن از فروشگاه ویتنامی خریدم و ویتنامی­ها و  chinees  توش غذا درست می­کنن تا تقریبا ششصد درجه سانتی گراد هم می­تونه روی حرارت بمونه ولی دقیقا کاری که دیزی سنگی خودمون می­کنه اینم می­کنه. دیزی سنگش­هامون لعابدار بوده و این هم لعاب داره. خورشت ها و غذا هارم می­تونه به همون شکل دربیاره. خب چهارتا دونه سیب زمینی نیازداریم یک دونه گوجه فرنگی حتما. شما دیزی سنگش که بیرون خورده باشین حتما یک برش روش گوجه فرنگی هست. حالا میریم سراغ ادویه­هاش. ادویه­هاش چیزایی که هست فلفل سیاه، زرد چوبه، فلفل قرمز و نمک حالا میایم اینور سراغ پیازش. دوتا دونه پیاز نیاز داریم من می­ذارم کنار این  گوشتی که گرفتم این گوشت number one  این چربیرم بهش میگن شله. حدوده این و من دارم برای چهار نفر درست می­کنم. حدود صد گرم شله دارم زیادم نمی­خوام پرچرب باشه یادته بهتون می­گفتم دوتا تیکه هم استخون مینداختم.

استخونی که مینداختن استخون قلوه­گاه یا همون  RIBS ببینید این الان یک قلوه­گاه کامله من از وسط نصفش کردم بازم من یک تیکش و نصف میکنم بهتون می­گم. چاقو رو میندازین تو بنداش به این شکل راحت می­تونین CUT  کنید و ببرید خیلی راحته بریدنش. خب من یدونه RIB  کامل یک  RIBS کامل داشتم حالا یگ چیز جالب بهتون بگم این والان به این شکل بکشید و گوشت و از استخون جدا بکنید بهترین گوشت گوسفندی که به کباب کوبیده می­تونید بزنید اینه هیچوقت فراموش نکنید بهتون گفتم قلوه­گاه این قلوه­گاه گوسفندیه که بهترین کیفیت و داره خب این از قسمت استخونم و این گوشت لذیذش و میخوام از استخونم روغنش تو آبگوشت در بیاد. میایم اینجا اینم مغز رونه. مغز رون گوسفندی گرفتم من خودم گوشتش و انتخاب کردم قصابش یکی از دوستای صمیمیمه.

گوشت­هارم به تیکه ­هایی که ببینید به این اندازه سه انگشت میبرینش و داخل دیزی سنگیمون می­خوایم بریزیم. خب گوشت ما الان یک گوشت خامه این گوشت باید درست بشه باید ساخته و پرداخته شه تا اینکه ما بتونیم داخل آبگوشت بریزیمش. من از این کیف آشپزیم اینم ساطور فقط میخوام این استخونا چون داخل دیزی سنگی جا نمیشه استخونارو حتما کوچیکش بکنید ببینید  استخونامو یک ذره کوچیک­تر می­کنم من چون اینارو با یک ضربه ساطور خرد می­کنم گوشت خرده استخون خرده توش نمیریزه ولی اگر با چاقو خرد کردینش چندتا ضربه زدین بهش حتما بشورینش خب.

این الان گوشتمون آماده­ست این گوشت باید کمی تفت داده بشه و اینکه آماده بشه برای اینکه درستش بکنیم وقتی که گوشت و تفت می­دید توی روغن خودش با همین چربی خودش من تفت میدم بهتون نشون میدم چندتا خاصیت داره یکی اینکه آنچنان وقتی که پخت کف نمی­کنه و زمانی هم که پخته شد تو آب جوش ولو نمیشه  باز نمیشه و گوشتتون خمیری شکل در نمیاد یادتون باشه حتما اینو تفتش بدید. رستورانا یا قهوه خونه ها که اینو درستش می­کنن اول تفتش میدن زهم گوشت و می­گیرن و بعد  SHAIR  می­کنن تو دیزی­های یک نفره یا دونفره حالا هر مقداری که میخوان درست کنن. خب حالا منم بهتون نشون میدم تو اون مرحله باید چیکار بکنید و باقی مراحل.

وقتی که گوشت و ما شروع می­کنیم با روغن خودش سرخ کردن تو اصطلاح آشپزی عوامم همین و بهش می­گن می­گن قورمه درست کردن قدیما گوشت و با چربی خودش تفت می­دادن بهش نمک اضافه می­کردن نمک سوزش می­کردن و توی آب انبار و یا نمی­دونم یخدونه بهش می­گفتن قدیما نگه میداشتن و میتونستن تمام زمستون ازش استفاده کنن وقتی که یخچال نبود. قورمه کردن گوشت واقعا یک طعم خوبی میده حتی خارجی هام دارن این کار و تو سبک پختن و دارن با یک مقداری تفت میدن و بعد میذارن خشک بشه و نمک سودش می­کنن.

حالا نگاه کنید الان گوشت من تفت خورده و رنگ قرمزی رفته ولی نمی­خوام من برشته برشته­ش کنم اینم چربی خود گوشتمه من هیچ چربی به این اضافی نکردم و آروم گذاشتم تفت خورده. خب حالا وقتی که مطمئن شدم رنگ گوشتم کاملا عوض شده خب میام سراغ پیازم. پیازامم نیم بند خلالی ببینید این خلالی درشته و پیازمو به چهار قسمت تقسیم کردم و برش دادم تو این مرحله پیازمم اضافه می­کنم بهش. خب حالا دیگه وقت این رسیده که ادویه­هامو اضافه کنم ما تمام ادویه­هامون و بهش میزنیم الا نمک چون نمک باعث سفت شدنش میشه نمک و تو مرحله آخر اضافه می­کنیم البته این و بهتون بگم دیگه این آبگوشت اصلا هیچ بوی زهمی نداره یک چهارم قاشق چای خوری بهش زرد چوبه اضافه می­کنیم فلفل سیاه فقط برای اینکه خوش عطرش بکنه فلفل سیاه هم زیاد بهش نمیرنیم که می­خوایم رنگش روشن روشن باشه آبگوشتمون یک مقداری هم فلفل قرمز نه خیلی ریاد به انداره ذائقه­تون خب ادویه­ها که میکس شد دیگه نوبت مهم­ترین قسمت این آبگوشته این آبگوشت و امیدوارم که میل بکنید و بتونید کاملا احساس بکنید که به چه شکل این آبگوشت طعمش می­تونه متفاوت باشه

خب میریم سراغ ربش. رب هم صد در صد من رب خوش کیفیتی دارم ولی با این حال بازم بهش اعتماد نمی­کنم و باز سرخش می­کنم. رب هم برای این مقدار چون می­خوایم بهش آب اضافه کنیم سه تا قاشق پر ما بهش رب میزنیم و رب هم شروع می­کنیم همراه گوشت تفت دادن این وکاملا تفتش میدیم و زمانی که تمام جاهاش تفت خورد و  رنگش و ول کرد من دوباره فیلم می­گیرم براتون و نشنونش میدم.

من گوشتمو تو ورغن تفت دادم و قورمه م رو درست کردم ببینید کاملا الان وقتی که من بعضی­ها سوال میکنن چجوری آبگوشت قهو خونه­ها سرخ سرخ میشه رمگش اینجوریه که تو روغن خودش سرخش میکنن و تفتش میدن و یچیز در مورد این ظرف بهتون بگم هیچوقت این و اول روی حرارات نذارینش و اینکه اول بذارینش اینجا کنار داخلش مواد و اضافه کنید بعد آب جوش و اضافه کنید بعد حتما ببریدش روی گاز خب.

من آبمو گذاشتم از قبل جوش اومده و این­ها رو خالی می­کنم داخل ظرفم بعضی ها بعضی از مغازه­ها حالا جای گله گذاری نیست بعضیا آشپزی و با عشق انجام میدن و بعضیا فقط می­خوان انجام وظیفه کنن همه اینا رو ورمی­دارن میریزن تو دیزی سنگی نه تفت میدن نه کاری می­کنن و اون آبگوشت واقعی و طعم واقعی  که باید داشته باشه و نداره ولی خب اون کسایی که خونگی درست می­کنن این غذا رو با عشق درست می­کنن معلومه که به طبع طعم خیلی بهتری خواهد داشت

ببینید این الان داخل ظرف منه آبمم کاملا صد در صد جوش جوشه آبمو تو این مرحله اضافه میکنم حالا براتون سوال پیش میادش که خب برای هر پرس  ما باید چقدر آب اضافه کنیم،  دیزی سنگی یک نفره که مشخصه ولی برای هر پرس اگر بخواید  می­تونید دو ملاقه آب گوشت اضافه کنید و  خیلی راحته خب من اینو پر پرش نکردم چون قراره نخود لوبیام بهش اضافه بشه من برای اینکه حرارت ظرفم دوباره بالا بیاد میذارمش روی گاز  و زمانی که یک مقداری قل خورد و جوشید زمانیکه یک مقداری قل خورد و جوشید نخود لوبیامو بهش اضافه می­کنم و بهتون نشون میدم و در مرحله آخر هم تقریبا بیست دقیقه زمان مونده که بپزه سیب زمینی هام ور به این شکل از وسط دو نصف می­کنم و  گوجه فرنگیمم به همین شکل از وسط دو نصفش می­کنم و داخل ظرف میذارم تو مرحله بعدی بهتون نشون میدم چجوری

زمانی که آبگوشتم جوشید اولین کاری که میکنم چرا من همرو همزمان نریختم اول آب و ریختم با گوشت و که قبلا با سس تفت داده بودم و زمانی که اولین قل و خورد شروع  میکنم بهش نخود و لوبیا و باقی چیزایی روکه قراره بهش اضافه کنم اضافه می­کنم. این هم از نخود و لوبیاش

خب حالا در این و میبندم این قراره به صورت آرام­پز عمل کنه درش و می­بندم و اجازه میدم که کاملا بپزه و بعدا زمانی که پخت نخود و لوبیام احساس کردم که داره می­پزه اولین کاری که می­کنم اینه که سیب زمینی رو بهش اضافه می­کنم یعنی دقیقا احساس کردم که بیست دقیقه مونده که غذا چون سیب زمینی  ماکسیمومش بیست دقیقه­ست احساس کردم که غذام داره آماده میشه من بیست دقیقه قبلش سیب زمینیم رو اضافه می­کنم و توی پنج شش دقیقه آخر دو تا تیکه گوجه فرنگیمو اضافه می­کنم و بعد چربی هایی رو که به صورت درسته و قالبی انداختم در میارم و اون­ها رو له می­کنم و دوباره برش میگردونم به آبگوشتم . بهتون نشون میدم چیکار باید کرد.

خب نخود لوبیامم ریختم و با گوشتم داره می­پزه تقریبا داره قل می­خوره الان زمانیه که سیب زمینی ها رو ما پوست همیشه مینداریم الان  زمانیه که باید سیب زمینی ها رو من بهش آروم اضافه کنم همیشه توجه داشته باشید سیب زمینی رو اضافه می­کنید یک مقدار حجم آبتون بیشتر میشه باید اون هم در نظر بگیرید

خب سیب زمینی هم میره برای آماده شدن ده دقیقه مونده که آماده بشه گوجه فرنگی رو روش میندازم و دوباره براتون فیلم می­گیرم

خب من منتظرم تا اینجا جوش بیاد آبم و البته این آب جوشه ظرفم یک مقداری سرده این ظرف حرارت و تو خودش میتونه نگه داره فقط میخوام بهتون یک چیز بگم  شما همیشه سوال میکنید چجوری میشه یک آبگوشت سرخ داشت؟ ببینید این آبگوشت تازه آماده نشده و نجوشیده وقتی که بجوشه چندین برابر بیشتر رنگ ول می­کنه و من رب زیادی هم بهش نزدم سه تا قاشق  بهش رب زدم ولی تنها کاری که کردم رب و تفت دادم تا به اینکه به یک جایی برسه که یعنی نزدیک ته گرفتن باشه نزدیک سوختن باشه ولی هیچوقت نذارین ربتون بسوزه تا جایی که جا داره سرخش کنید و بعد به هر موادی که اضافه­ش کنید ببینید یک رنگ خیلی قشنگی  میگیره من برای قیمه هم همین کار و میکنم همیشه قیمه­هام سرخه سرخه

خب وقتی هم که جوشید بهتون نشون میدم نخود و لوبیا رو بهش اضافه می­کنم و درش و میبندم همزمان نخود و لوبیا با گوشتم بپزه. تقریبا ده دقیقه دیگه غذای من آماده­ست همه چی و بهش اضافه کردم و این دوتا گوجه فرنگی­رم به زسم آبگوشت قهوه خونه­ای میندازم داخل دیزیم و  زمانی که یک مقداری میپزه و خودش میاد رو وای­میسته و این دنبه­ای هم که من داخلش انداختم ما بهش میگیم شله این یک تیکه دنبه­ای هم که انداختم به این صورت میتونی برام از نزدیک بگیری  به این صورت خردش می­کنم و کاملا لهش می­کنم نه زیاد زیاد و  میندازم روی آبگوشتم برای اینکه قل بخوره و اون روغن انتهاش روش وایسته

کلا ده دقیقه دیگه غذای من آماده­ست وقتی که آماده شد قسمت آخر بهتون نشون میدم که دیزیم به چه شکلی در اومده

خب غذای ما آماده شده و من پرده برداری می­کنم از آبگوشت اولش بهتون بگم چیا کنارش میاد، ترشی میاد پیاز میاد لیمو میاد و سبزی خوردن. خب بریم سراغ آبگوشتمون این هم از آبگوشتمون ما روغن سرش نریختیم این روغن خودشه کاملا جوشیده و پخته خب حالا قبل  سرو کردنش چیزی که تو آبگوشت قهوه خونه­ای رسمه یک مقداری فقط خیلی کم یک مقدار خیلی کم دقیقا به همین اندازه گرده دارچین روش میریزیم و این غذا رو سروش می­کنیم حالا می­تونید برای من ار نمای نزدیک بگیرید؟

 خب حالا ببینید اگه میخواید ببینید این آبگوشت خوب شده یا نشده زیادی رنگ زیر و روش تفاوتی نداره کاملا صاف و یکدست و گوجه فرنگی­هام بهتون گفتم وقتی بپزه میاد رو وای میسته گوشتمونم کاملا تمامش پخته. خب فقط این غذا رو من درست کردم بهتون بگم که من به نظرات شما احترام میذارم و اینکه باورتون نمیشه اینکه شما لبخند بزنید موقع خوردن غذا و اینکه از غذاتون لذت ببرید همین برای من کافیه یک فیلم زحمت­های زیادی داره من و همسرم با هم دیگه داریم این کار و انجام میدیم و ایشالله به امید اونروزی که همه آشپز حرفه­ای بشن همه با عشق کار بکنن . اینکه امیدوارم تمام شما آشپزی رو بتونید به راحتی  یاد بگیرید فقط تنها خواهشی که ازتون دارم و درخواستی که ازتون دارم اینه که فیلم­های ما رو تو اپلیکیشن­های دیگه به اشتراک بذارین و اینکه Persian cooking post   و follow   کنید.  این هم که می­بینید صدایی که میاد یک  popy  کوچیک گرفتم و صدای اینه که میاد توی فیلم دیگه نمیتونم کاریش بکنم امیدوارم که شاد و خرم باشد خدانگهدار.

طرز تهیه ديزی هیوا

طرز تهیه <a data-ail=ديزی هیوا" width="1080" height="1350" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/49664410_788843151482022_211960078289887327_n-1.jpg 1080w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/49664410_788843151482022_211960078289887327_n-1-240x300.jpg 240w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/49664410_788843151482022_211960078289887327_n-1-819x1024.jpg 819w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/49664410_788843151482022_211960078289887327_n-1-768x960.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/49664410_788843151482022_211960078289887327_n-1-600x750.jpg 600w" sizes="(max-width: 1080px) 100vw, 1080px" />

جمعه و ديزيش💪🏻 قبول داريد؟ تازه اونم با يه عالمه سير ترشي و سبزي خوردن و نون سنگك تازه و دوغ😋👌🏻
جاي همتون خاالي عزيزاي دلم
ديزي
گوشت قلوه گاه با سر دست گوسفندي نيم كيلو با استخوان و چربي
نخود و لوبيا سفيد ١ ليوان
گوجه ٤ عدد
سيب زميني ٢ تا
پياز ٢ عدد
فلفل سبز ٢ تا
رب گوجه ٢ قاشق غذاخوري
ادويه آبگوشتي ١ قاشق غذاخوري(تو استوري ببينيد)
سير ١ حبه
نمك به ميزان لازم
طرز تهيه:ابتدا لوبيا و نخود را از شب قبل خيس كرده و چند بار آبش را عوض كنيد تا نفخش گرفته بشه سپس گوشت شسته شده، نخود لوبياي خيس خورده ،سيب زميني، پياز ،سير و ادويه و رب گوجه و گوجه را همه در قابلمه ريخته يا مثه من تو اين كوزه ها بريزيد بعد آب را تا حدي كه روي مواد را پر كنه بريزيد و سپس شعله را زياد تا آب به جوش بياد بعد از جوش آمدن شعله را كم كنيد و اجازه بديد آروم واسه خودش جا بيفته،نوش جان👌🏻😊 پ ن:من تو اين كوزه ها موادمون ريختم و حدودا ٧ ساعت احازه دادم روي شعله پخش كن تا كاملا پخت..

نظر خود را بیان کنید

3 دیدگاه برای طرز تهیه ديزی سنگی قهوه خانه ای

  1. نیکروی

    کسی درست کرده نظرشو بگه ؟🥰

  2. خسرو (خریدار محصول)

    مرسی خیلی رسپی های خوبی رو قرار میدین🙏🏻🤩

  3. بهارگل

    من اینو درست کردم محشرههههههه🙏🏻🤩

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای مهمونی چی بپزم ؟ 20 طرزتهیه دقیق رستورانی و قنادی (ثبت نام رایگان)