موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه سالاد ماكارونی
متن ویدئو طرز تهیه سالاد ماكارونی
خب دوباره اومدیم اما این سری با یه غذای متفاوت خب ما به بزرگ تر های غذا های مورد علاقشون رو یاد دادیم ولی دیگه یک غذایی میخوام براتون درست کنم که کوچیک تر ها خیلی دوسش دارن و خودمم که بچه بودم عاشق این غذا بودم این رو بعضی از ساندویچی ها میفروختن و بعضی ها به صورت خونگی درست میکردن تو بعضی از رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو میشد و به هر حال تو گوشه و نقاط تهران میتونستید این غذا رو پیدا کنید این غذا چیزی نیست به جز سالاد ماکارونی، ماکارونی رو ما هممون دوس داریم و سالاد اولیه هم هممون دوس داریم ولی خب این ترکیبی بین ماکارونی و سالاد الویه هست خیلی خوشمزس و مطمئن ام از درست کردنش لذت میبرین و یه سری از غذا ها هستن تازه وقتی درستشون میکنی فرداش خوشمزه میشه عینا قرمه سبزی عینا خورشت قیمه عینا خورشت فسنجون این ها غذا هایی ان که تازه فرداش خوشمزه میشن و جا میافتن الویه و سالاد ماکارونی هم همینه تازه وقتی که درست میکنی روز بعدش این غذا خوشمزه تر میشه این غذا حدودا سه الی چهار روز میتونید داخل یخچال نگهش دارید البته تو ظرف در بسته و هوا بهش نخوره.
من مواد لازمش رو از ادویه ها شروع میکنم، نمک به اندازه کافی فلفل سفید فلفل سیاه یدونه رنده که البته رنده درست داشته باشه سس مایونز دو تا دونه هویج تقریبا دویست و پنجاه گرم ذرت ذرت شیرین استفاده کنید تقریبا به اندازه دویست گرم خیارشور و به اندازه ی دویست گرم هم من نخود فرنگی دارم از کالباس ژامبون اگر استفاده کنید خیلی خوب میشه من از هم اسموکد استفاده کردم این هم طعمش تقریبا مثل همون ژامبون خودمون یک مقدار متفاوت چون این فیوریت من این کالباس رو استفاده کردم و میخوام داخلش بزنم سس مایونز هم به هر حال داخل کشور های مختلف سس های مایونز فرق میکنه بگردید یه سس مایونزی پیدا کنید که به سس ایرانی خودمون نزدیک باشه فلفل دلمه داریم روفن زیتون داریم و یک ظرف برای ترکیب کردن و از همه مهم تر یک بسته ماکارونی پیچ داریم من یک قسمتی از این ماکارونی رو بهتون نشون میدم ببینید اندازه ی این ماکارونی تقریبا به اندازه دو بند انگشت هستش یه ماکارونی که سالاد ماکارونیش خیلی خوب دریماد رنگش هم ببینید تقریبا اون رنگی که من نیازش دارم ماکارونی خوبی هم هستش .
خب فقط یک چیز در رابطه با ماکارونی بهتون بگم ماکارونی من همیشه تودستوز پخت ماکارونی بهتون گفتم که روغنزیادی داخل آب نریزید ولی برای سالاد ماکارونی باید یک مقدار آبمون چرب باشه یک مقداری شور بیش تر از حد معمول و این که کمی هم زردچوبه تو آب که میخوایم بجوشونیمش بریزید حالا تو اون قسمت من بهتون نشون میدم مواد ترکیب کردنیمون دیگه تو این دستور غذایی مهم نیست که به چه شکل ترکیب بشه نخود فرنگی ذرت خب کالباسمون هم که همیشه بهتون گفتم که برای سالاد ها فکر میکنم بهترین شکل نواری یا نگینی های ریز به این شکل به اندازه ی یک بند انگشت کوچیکتون و مربع های بازم به اندازه ی یک بند انگشت خوردشون کنید خب ممکن براتون سوال پیش بیاد که میتونید مرغ هم بریزید؟ اگر میخواید میتونید ژابونشون رو ازش حذف بکنید و بهش مرغ اضافه بکنید این شگم ما هم تو کل روز ساکت موقع فیلم برداری که میشه پارس کردنش میگیره .
خب میرم سراغ فلفل دلمه خب فلفل دلمه خورد کردنش توی این غذا خیلی مهم که به چه شکلی فلفل دلمه رو خوردش بکنید و این که چه سایزی داشته باشه خب من این کالباس ها رو که بهتون نشون دادم از نمای نزدیک میگیرید برام این کالباس هامون به این اندازه شد یعنی یه بند انگشت یه بند اگشت به اندازه ی بند انگشت کوچیکمون ما بهش میگیم بندی اینم خوبه که شما تو آشپزی یاد بگیرید ولی این باید نیم بند باشه یعنی به اندازه نازکی نصف انگشت کوچیکتون این بهترین روشی که میتونم برای سایز ها واندازه ها بهتون بگم خب فلفل دلمه ها دقیقا نصف اون اندازه شد ولی برای سالاد ها دقت بکنید حالا من دارم برای خونه ی خودم درست میکنم ولی اگر من بخوام تو مغازه این رو درست بکنم از چنان دقت و ظرافتی استفاده میکنم وقتی که خط کش بیارید تمام این ها سایزش یه یک اندازه باشه توی سالاد ها خورد کردن اون مواد اولیه خیلی مهم چون تو ترکیبش تاثیر بسزایی و تو طعمش هم تاثیر بسزایی میذاره یعنی این که خیلی اگر من این رو درشت بزنم این طعمش تو دهن غالب میشه و زمانی که یه نفر یه قاشق از این سالاد ماکارونی میخوره فقط میتونه طعم فلفل دلمه رو حس بکنه ولی خب وقتی یه آشپز خوب کسی که وقتی که غذایی درست میکنه تمام طعم ها رو وقتی که میخورین بتونید تفکیکش بکنید بعضی وقت ها ما تو مسابقات آشپزی میرفتیم و خیلی ها بودن به عنوان تستر میاومدن غذا ها رو تست میکردن و اولین چیزی که براشون ملاک و مهم بود این بود که طعم غذا ها تو دهن تفکیک بشه یعنی یه ادویه یا یه مواد نیاد که جای همه چیز رو پر بکنه .
خب این هم از فلفل دلمه ی من ببینید دیگه تقریبا داره ترکیب قشنگی میشه رنگ ها توش دارن بازی میکنن نوبتی هم که باشه نوبت هویج، هویج رو ببینید اگر به این صورت بخوابید قد هویج های رنده شدتون بلند تر میشه ببینید میبینید نسبت به شیبی که من میدم اندازه ی هویج های من بلند تر میشه خب حالا نگاه کنید من شیبمو کم تر میگیرم قد رنده شده ی هویج ها کوچیک تر میشه ولی من دوس دارم که یه شیب بلند بگیرم برای این که وقتی که رنده میکنم کمی اندازه ی این هویج ها بزرگ تر باشه ولی هویج رو به هیچ عنوان با رنده ی نازک رنده نکنید چون یه روز که بخواد داخل سالاد ماکارونی تون بمونه هم رنگ سالاد ماکارونی رو عوض میکنه و هم این که طعمش رو خراب میکنه تمام سالاد ماکارونی طعم هویج میگیره ببینید الان نخود فرنگی من پخته شدس ذرتم پخته شدس حالا خیارشور هم به نوعی پخته شده داخل سرکه و آب و نمک اما تنها چیزی که تو این پخته نشده هویج این هویج هم رنگی زیادی داخل خودش داره و هم تست و طعم زیادی دارهباید مراقب باشید که از رنده ای که سایزش خیلی ریز به هیچ عنوان برای این هویج استفاده نکنید دو تا دونه هویج هم کاملا برای این کفایت میکنه ببینید هویج خودش رو چقدر قشنگ توی این سالاد نشون میده ما نمیخوایم بیشتر از این خودش رو نشون بده بخواد بیش تر نشون بده باعث دردسر میشه من اون اویل که این سالاد رو یاد گرفته بودم درست میکردم و نمیتونستم زیاد نگهش دارم وتنها دلیلش هم این هویج بود و رنده ی نازک .
خب میریم سراغ خیار شور، خیار شور هم من بهتون بگم و این که دیگه برم سراغ ماکارونی خیار شور ها رو هم ببینید به این شکل نیم بند دقیقا به اندازه ی فلفل دلمه مونخوردش میکنیم یه سری ها میگن میتونیم خیار شور رو ما رندش بکنیم؟ من با رنده کردنش موافق نیستم ولی اگر فکر میکنید که زمان زیادی خورد کردنش براتون میبره میتونید رندش بکنید یا از خورد کن ها دستی استفاده بکنید با خورد کن خوردش کنید خب این هم از خیار شور، من خیار شور هامو که خورد کردم برمیگردم تا سس هم بهتون یاد بدم که به چه شکل هست، برای این سالاد ماکارونی من آب رو گذاشتم جوشیده و کمی بهش زردچوبه و نمک اضافه بکنم و روغن زیتون اما برای اندازه ی پخت ماکارونی ممکن براتون سوال پیش بیاد که چقدر باید بپزه شما معمولا برای این که یه ماکارونی درست کنید چقدر میذارید میمونه به اندازه ای که ماکارونی نرم نرم بشه و این که .
خب دمای بخار هم شما حساب میکنید که چقدر باید تو اون دما باشه چقدر بخار ببینه که خمیر نشه ماکارونی ولی دیگه تو سالاد مکارونی ما ماکارونی رو بیش تر از حد معمول میپزیم دلیلش رو بهتون میگم چرا چون غذانیستش که دیگه بخار پز بشه مثل ماکارونی و دوم وقتی که اگر این کم بپزه زمانی که سالاد ماکارونی داخل یخچال میره برای استراحت و این که خودش رو بگیره ماکارونی سفت میشه پس ماکارونیتون باید کاملا نرم نرم باشه وقتی که میشکونینش اصلال هیچ مقاومتی نداشته باشه راحت خم بشه و راحت جدا بشه میتونید یدونه هم ازش بخورید نرم نرم باید باشه و هیچ سفتی فی ما بینش نباشه .
خب یه مقداری من بیش تر از حد معمول نمک میریزم تقریبا من به اندازه دو تا قاشق چای خوری نمک بهش اضافه کردم، ماکرونی رو ریختم حالا چرا روغن زیتون، روغن زیتون باعث میشه که این زودتر داخلش نفوذ بکنه سس مایونز کم تری استفاده بکنه و این که خوش طعم و خوش عطرش میکنه به اندازه ی نصف ته استکانم روغن طیتون بهش اضافه میکنم و زرد چوبه هم فراموشتون نشه، زرد چوبه هم رنگش رو قشنگ تر میکنه و هم این که اون بوی خامی ماکارونی رو ازش میگیره البته مقدار زیادی نریزید یه مقدار خیلی کم بهش زرد چوبه اضافه میکنیم خب ماکارونیتون رو ولی دقت بکنید که حتما بعد این که خواستید آب کش بکنید ماکارونی رو کاملا بشورینش با آب خنکبذارید یه مقدار خنک بشه بخارش بره و بعد استفاده بکنید .
خب حالا من میذارم که این کاملا بپزه و میریم سراغ سس، سس رو براتون درست کنم وسس رو یاد بگیرید، اومدیم سراغ سس ببینید این غذا مدت زیادی طول نمیکشه اگر همه چیزش ارگنایزم شده باشه میتونید برای نخود فرنگی از کنسرو استفاده کنید ذرت کنسرو استفاده بکنید خیار شور کنسرو استفاده بکنید و تنها چیزی که لازم سس مایونز اگر دوس داشتید خودتون درست بکنید و اگر دوست نداشتید میتویید از سس هایی که بیرون میفروشن تهیه بکنید خب من هسته های لیمو رو دربیارم من از لیمو ی تازه استفاده کردم این دقیقا یک شیشه سس مایونز به اندازه سس های مهرام خودمون یه شیشس تن ها چیزی که ما برای سس به این اضافه میکنیم به عنوان سس بهش اضافه میکنیم فلفل سیاه آب لیمو و کمی شلش میکنیم خب تخم هاشم جدا کنیم چون اگر این تخم ها بره داخل این سس بعد چند ساعت باعث تلخ شدنش میشه .
خب فلفل سیاه هم بستگی به ضاعقتون داره به اندازه ی یک چهارم قاشق غذا خوری فلفل سیاه بهش اضافه میکنم و فلفل سفید من خیلی فلفل تندی این هم به اندازه ی یک سوم قاشق چای خوری بهش اضافه میکنم و تمام سسم رو این اندازه ها من دستمه خب من ماکارونیم هنوز آماده نشده گذاشتم روی گاز تا بپزه یک مقدار زمان میبره ببینید الان مواد من کاملا آمده شده این بدون ماکارونی هم خودش یه سالاد کامل و اگرم بهش سیب زمینی اضافه کنید میشه سالاد سیب زمینی .
خب ببینید فقط میخوام بهتون شلی و سفتی این مواد رو نشون بدم خیلی هم مواد شلی نیستش و فقط منتظر میشیم تا ماکارونی مون بپزه و من بهتون نشون بدم و با این ترکیبش کنم و به مدت یک ساعت هم باید این ساعت داخل یخچال باشه و بعد سرو بشه یه چند نکته و مطلب مهم قبل از میکس کردن مواد با ماکارونی داریم ماکارونی رو من با آب سرد کاملا شستم از نزدیک برام میگیری ببینید ماکارونیم دقیقا سایزش دو برابر شد حالا من اول ازش یه بشگون میگیرم خیلی راحت و نرم نصف میشه و فردا نگید که آشپز باشی به من نگفتش من بهتون گفتم زرد چوبه اضافه میکنید خوش رنگ تر میشه ولی به شرطی که بعدا با آب یخ کاملا بشورید که هیچ زردی روش نمونه من این رو یکی یاد داده بودم زده بود به سالادش، سالادش همه زرد شده بود و فراموش کرده بود که بشورتش کاملا باید با آب سرد این ماکارونی رو بشورید به اندازه ای که وقتی که روش آب میگیرید هیچ زردی از آب زیرش بیرون در نیاد .
خب من ظرفم کوچیک بود و توی این قابلمه بزرگ تر، این کار هم شما نکنید چون ممکن بریزید بیرون همه رو خبچون نمیخوام موادم له بشه تیکه تیکه همش میزنم اگر من بام یدفعه همه رو بریزم رو هم دیگه تمام نخود فرنگیام له میشه و خوب تو تمام سطح ترکیب نمیشه حالا دوباره من میدونم دویست تا کامنت دیگه میخواد برای ما بیاد آقا چرا دستکش دستت نکردی؟ ما دوس نداریم دستکش دستمون کنیم شما اگر بخواید آشپز های دیگه رو نگاه کنید بهترین آشپز های دنیا هیچ کدوم دستکش دستشون نیست ولی خب با مواد آنتی باکتریال همه قبل از کار کردن دست هاشونو ضد عفونی میکنن تقریبا این سالاد ماکارونی که من درست کردم برای ده نفره و میتونید ده تا پرسش بکنید، غذای گرون قیمتی هم نیست خیلی ساده درست میشه و مطمئن ام که بعد درست کردن این غذا همیشه دیگه این غذا رو درستش میکنید .
خب دیگه وقتتون رو زیاد نمیگیرم وقت فیلم هم زیاد نمیگیرم و این که میخوام این رو بهتون بگم که این برای من افتخار که تمام دانشی که نسبت به آشپزی دارم دارم، دارم در اختیار شما میذارم و باعث افتخار که فیلم های من رو شما نگاه میکنید و تنها خواهشی که ازتون داریم پیچ پرشین کوکینک کورس ما رو داخل یوتیوب فالو بکنید من نیاز دارم که یه مقدار فالور هاش بالا بیاد همین امروز میتونید سرچش بکنید به انگلیسی بنویسید پرشین کوکینک کورس نیاز دارم که یه مقدار فالور هاش بالا بیاد که بتونم فیلم های جدید رو داخلش بذارم و این که این چنل رو بیارمش بالا و مطمئن باشید که فیلم های متفاوتی براتون آماده کردم و تو زمان خاص خودش میتونم براتون بذارم و امید وارم که بعد دیدن فیلم تمام فیلم های ما رو هر کدوم رو البته اگه دوسشون دارید میتونید تو اپلیکیشن های دیگه اشتراک گذاری کنید و لطف بزرگی در حق من بکنید امید وارم هر جای دنیا هستید شاد و موفق و پیروز باشید خدا یار و نگهدارتون
طرز تهیه سالاد ماكارونی (روش 2)
سالاد ماكارونی (روش 2)" width="1440" height="1799" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/209008449_576545696845433_147269259824145380_n.jpg 1440w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/209008449_576545696845433_147269259824145380_n-240x300.jpg 240w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/209008449_576545696845433_147269259824145380_n-820x1024.jpg 820w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/209008449_576545696845433_147269259824145380_n-768x959.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/209008449_576545696845433_147269259824145380_n-1229x1536.jpg 1229w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/209008449_576545696845433_147269259824145380_n-600x750.jpg 600w" sizes="(max-width: 1440px) 100vw, 1440px" />
مواد لازم:
ماکارونی فرمی شلز ۱۰۰ گرم
ژامبون (نوعش به دلخواه خودتون) یک بسته
خیارشور ریز ۱۰-۱۲ عدد
ذرت ۲/۵ قاشق غذاخوری
لوبیا چیتی۲ قاشق غذاخوری
نخودفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۲ عدد
هویج ۱ عدد
مواد سس:
ماست پرچرب
سس مایونز
پنیر خامه ای
سس فرانسوی
نمک و فلفل
روغن زیتون
لیموترش تازه
طرز تهیه: ابتدا ماکارونی را در مخلوطی از آبجوش ونمک بپزید،میزان پخت باید در حدی باشه که کاملا پخته باشه،به هیچ وجه روغن نریزید چون سطح پاستا چرب میشه و سس رو به خودش جذب نمیکنه،حالا به ترتیب باید مواد را بپزید من نخودفرنگی را با هویج با قرص مرغ پختم و بعد هویج را نگینی خرد کردم و ریختم روی مواد، لوبیا چیتی رو از شب قبل خوب خیس کنید و بعد بپزید و بریزید روی بقیه موادتون همین طورخیارشور و تخم مرغ آبپز و سیب زمینی پخته نگینی شده را هم خرد کنید و بریزید توی کاسه،ذرت هم همین طور بهتره کنسروی و شیرین باشه،ژامبون هم از هر نوعی دوست داشتین استفاده کنید میتونید از مرغ،تن ماهی و سوسیس هم به دلخواه استفاده کنید من خودم از سوجوک استفاده کردم که بعد سرخش کردم و روغن اضافیشو گرفتم میتونید سوجوک خام هم استفاده کنید که جفتش خوشمزست،برای تهیه سس هم تمام مواد سس را باهم ترکیب کنید تا در نهایت یه سس معرکه داشته باشین،من چشمی میریزم و مدام چک میکنم که خوشمزه باشه ،شما هم چک کنید ،بعد با موادی که همه هم دما هستن با سس مخلوط میکنیم و میزاریم در یخچال و اجازه میدهیم بمونه تا مواد باهم آشنا بشن و بعد سرو و میل میکنیم👌🏻🌱
طرز تهیه سالاد ماكارونی هیوا
سلامم عزیزای دلم ، این روزا خیلی از خودتون مراقبت کنین تو پیج های مختلف اینکه چه مواردی را رعایت کنیم که مبتلا نشیم به وفور پیدا میشه و اما سومین و آخرین آموزش از دورهمیم تعلق میگیره به سالاد ماکارانی که میبینیم باهم؛ سوالی بود برام کامنت کنید.. و بهم بگید راز خوشمزگیه سالاد ماکارانی شما چیه تا استوری کنیم بقیه هم یاد بگیرن
مواد لازم سالاد ماكارونی
ماکارونی فرمی
سیب زمینی
تخم مرغ
کالباس یا سوسیس
خیارشور
لوبیا چیتی
نمک و فلفل
ماست سفت
مایونز
هویج
لیموترش
توجه:( میزان کم و زیاد بودن مواد اولیه کاملا سلیقه ای هست)
طرز تهیه: ابتدا ماکارانی ها را بپزید و بعد آبکش کنید(نرم تر از حالت معمول بردارید) و همچنین سیب زمینی و تخم مرغ و هویج را آبپز کنید،لوبیا ها را هم از شب قبل خیس کنید و بعد از چند بار که آب تازه ریختین روش بپزید،حالا یه ظرف بزرگ بردارید ماست،مایونز و نمک و فلفل و لیموترش را باهم مخلوط کنید و سس آمادست حالا ماکارانی های پخته و آبکش شده+سیب زمینی پخته نگینی خرد شده+تخم مرغ آبپز نگینی خرد شده+خیارشور ریز خرد شده+هویج پخته نگینی خرد شده یا خام رنده شده+لوبیا چیتی پخته+کالباس یا سوسیس بخار پز نگینی خرد شده ،همه را باهم با سس مخلوط کرده و میزاریم تو یخچال تا مواد خوب باهم آشنا بشن و تمااام،خیلی خوشمزه و سادست و مناسب مهمونی هاتون(مقدار کم و زیاد سس دست خودتونه من خیلی نریختم که چرب و چیلی نشه ولی شما مختارید به هر میزان که علاقه مندید بریزید)
پ ن: میتونید سوسیس و کالباس رو حذف کنید و به جاش از مرغ گریل استفاده
دلپذیر (خریدار محصول) –
نوش جان😋