رضیم
رضیم
طرز تهیه سالاد ماكارونی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه سالاد ماكارونی

متن ویدئو طرز تهیه سالاد ماكارونی

خب دوباره اومدیم اما این سری با یه غذای متفاوت خب ما به بزرگ تر های غذا های مورد علاقشون رو یاد دادیم ولی دیگه یک غذایی می­خوام براتون درست کنم که کوچیک تر ها خیلی دوسش دارن و خودمم که بچه بودم عاشق این غذا بودم این رو بعضی از ساندویچی ها می­فروختن و بعضی ها به صورت خونگی درست می­کردن تو بعضی از رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می­شد و به هر حال تو گوشه و نقاط تهران می­تونستید این غذا رو پیدا کنید این غذا چیزی نیست به جز سالاد ماکارونی، ماکارونی رو ما هممون دوس داریم و سالاد اولیه هم هممون دوس داریم ولی خب این ترکیبی بین ماکارونی و سالاد الویه هست خیلی خوشمزس و مطمئن ام از درست کردنش لذت می­برین و یه سری از غذا ها هستن تازه وقتی درستشون می­کنی فرداش خوشمزه می­شه عینا قرمه سبزی عینا خورشت قیمه عینا خورشت فسنجون این ها غذا هایی ان که تازه فرداش خوشمزه می­شن و جا می­افتن الویه و سالاد ماکارونی هم همینه تازه وقتی که درست می­کنی روز بعدش این غذا خوشمزه تر می­شه این غذا حدودا سه الی چهار روز می­تونید داخل یخچال نگهش دارید البته تو ظرف در بسته و هوا بهش نخوره.

من مواد لازمش رو از ادویه ها شروع می­کنم، نمک به اندازه کافی فلفل سفید فلفل سیاه یدونه رنده که البته رنده درست داشته باشه سس مایونز دو تا دونه هویج تقریبا دویست و پنجاه گرم ذرت ذرت شیرین استفاده کنید تقریبا به اندازه دویست گرم خیارشور و به اندازه ی دویست گرم هم من نخود فرنگی دارم از کالباس ژامبون اگر استفاده کنید خیلی خوب می­شه من از هم اسموکد استفاده کردم این هم طعمش تقریبا مثل همون ژامبون خودمون یک مقدار متفاوت چون این فیوریت من این کالباس رو استفاده کردم و می­خوام داخلش بزنم سس مایونز هم به هر حال داخل کشور های مختلف سس های مایونز فرق می­کنه بگردید یه سس مایونزی پیدا کنید که به سس ایرانی خودمون نزدیک باشه فلفل دلمه داریم روفن زیتون داریم و یک ظرف برای ترکیب کردن و از همه مهم تر یک بسته ماکارونی پیچ داریم من یک قسمتی از این ماکارونی رو بهتون نشون می­دم ببینید اندازه ی این ماکارونی تقریبا به اندازه دو بند انگشت هستش یه ماکارونی که سالاد ماکارونیش خیلی خوب دریماد رنگش هم ببینید تقریبا اون رنگی که من نیازش دارم ماکارونی خوبی هم هستش .

خب فقط یک چیز در رابطه با ماکارونی بهتون بگم ماکارونی من همیشه تودستوز پخت ماکارونی بهتون گفتم که روغنزیادی داخل آب نریزید ولی برای سالاد ماکارونی باید یک مقدار آبمون چرب باشه یک مقداری شور بیش تر از حد معمول و این که کمی هم زردچوبه تو آب که می­خوایم بجوشونیمش بریزید حالا تو اون قسمت من بهتون نشون می­دم مواد ترکیب کردنیمون دیگه تو این دستور غذایی مهم نیست که به چه شکل ترکیب بشه نخود فرنگی ذرت خب کالباسمون هم که همیشه بهتون گفتم که برای سالاد ها فکر می­کنم بهترین شکل نواری یا نگینی های ریز به این شکل به اندازه ی یک بند انگشت کوچیکتون و مربع های بازم به اندازه ی یک بند انگشت خوردشون کنید خب ممکن براتون سوال پیش بیاد که می­تونید مرغ هم بریزید؟ اگر می­خواید می­تونید ژابونشون رو ازش حذف بکنید و بهش مرغ اضافه بکنید این شگم ما هم تو کل روز ساکت موقع فیلم برداری که می­شه پارس کردنش می­گیره .

خب می­رم سراغ فلفل دلمه خب فلفل دلمه خورد کردنش توی این غذا خیلی مهم که به چه شکلی فلفل دلمه رو خوردش بکنید و این که چه سایزی داشته باشه خب من این کالباس ها رو که بهتون نشون دادم از نمای نزدیک می­گیرید برام این کالباس هامون به این اندازه شد یعنی یه بند انگشت یه بند اگشت به اندازه ی بند انگشت کوچیکمون ما بهش می­گیم بندی اینم خوبه که شما تو آشپزی یاد بگیرید ولی این باید نیم بند باشه یعنی به اندازه نازکی نصف انگشت کوچیکتون این بهترین روشی که می­تونم برای سایز ها واندازه ها بهتون بگم خب فلفل دلمه ها دقیقا نصف اون اندازه شد ولی برای سالاد ها دقت بکنید حالا من دارم برای خونه ی خودم درست می­کنم ولی اگر من بخوام تو مغازه این رو درست بکنم از چنان دقت و ظرافتی استفاده می­کنم وقتی که خط کش بیارید تمام این ها سایزش یه یک اندازه باشه توی سالاد ها خورد کردن اون مواد اولیه خیلی مهم چون تو ترکیبش تاثیر بسزایی و تو طعمش هم تاثیر بسزایی می­ذاره یعنی این که خیلی اگر من این رو درشت بزنم این طعمش تو دهن غالب می­شه و زمانی که یه نفر یه قاشق از این سالاد ماکارونی می­خوره فقط می­تونه طعم فلفل دلمه رو حس بکنه ولی خب وقتی یه آشپز خوب کسی که وقتی که غذایی درست می­کنه تمام طعم ها رو وقتی که می­خورین بتونید تفکیکش بکنید بعضی وقت ها ما تو مسابقات آشپزی می­رفتیم و خیلی ها بودن به عنوان تستر می­اومدن غذا ها رو تست می­کردن و اولین چیزی که براشون ملاک و مهم بود این بود که طعم غذا ها تو دهن تفکیک بشه یعنی یه ادویه یا یه مواد نیاد که جای همه چیز رو پر بکنه .

خب این هم از فلفل دلمه ی من ببینید دیگه تقریبا داره ترکیب قشنگی می­شه رنگ ها توش دارن بازی می­کنن نوبتی هم که باشه نوبت هویج، هویج رو ببینید اگر به این صورت بخوابید قد هویج های رنده شدتون بلند تر می­شه ببینید می­بینید نسبت به شیبی که من می­دم اندازه ی هویج های من بلند تر می­شه خب حالا نگاه کنید من شیبمو کم تر می­گیرم قد رنده شده ی هویج ها کوچیک تر می­شه ولی من دوس دارم که یه شیب بلند بگیرم برای این که وقتی که رنده می­کنم کمی اندازه ی این هویج ها بزرگ تر باشه ولی هویج رو به هیچ عنوان با رنده ی نازک رنده نکنید  چون یه روز که بخواد داخل سالاد ماکارونی تون بمونه هم رنگ سالاد ماکارونی رو عوض می­کنه و هم این که طعمش رو خراب می­کنه تمام سالاد ماکارونی طعم هویج می­گیره ببینید الان نخود فرنگی من پخته شدس ذرتم پخته شدس حالا خیارشور هم به نوعی پخته شده داخل سرکه و آب و نمک اما تنها چیزی که تو این پخته نشده هویج این هویج هم رنگی زیادی داخل خودش داره و هم تست و طعم زیادی دارهباید مراقب باشید که از رنده ای که سایزش خیلی ریز به هیچ عنوان برای این هویج استفاده نکنید دو تا دونه هویج هم کاملا برای این کفایت می­کنه ببینید  هویج خودش رو چقدر قشنگ توی این سالاد نشون می­ده ما نمی­خوایم بیشتر از این خودش رو نشون بده بخواد بیش تر نشون بده باعث دردسر می­شه من اون اویل که این سالاد رو یاد گرفته بودم درست می­کردم و نمی­تونستم زیاد نگهش دارم وتنها دلیلش هم این هویج بود و رنده ی نازک .

خب می­ریم سراغ خیار شور، خیار شور هم من بهتون بگم و این که دیگه برم سراغ ماکارونی خیار شور ها رو هم ببینید به این شکل نیم بند دقیقا به اندازه ی فلفل دلمه مونخوردش می­کنیم یه سری ها می­گن می­تونیم خیار شور رو ما رندش بکنیم؟ من با رنده کردنش موافق نیستم ولی اگر فکر می­کنید که زمان زیادی خورد کردنش براتون می­بره می­تونید رندش بکنید یا از خورد کن ها دستی استفاده بکنید با خورد کن خوردش کنید خب این هم از خیار شور، من خیار شور هامو که خورد کردم بر­میگردم تا سس هم بهتون یاد بدم که به چه شکل هست، برای این سالاد ماکارونی من آب رو گذاشتم جوشیده و کمی بهش زردچوبه و نمک اضافه بکنم و روغن زیتون اما برای اندازه ی پخت ماکارونی ممکن براتون سوال پیش بیاد که چقدر باید بپزه شما معمولا برای این که یه ماکارونی درست کنید چقدر می­ذارید می­مونه به اندازه ای که ماکارونی نرم نرم بشه و این که .

خب دمای بخار هم شما حساب می­کنید که چقدر باید تو اون دما باشه چقدر بخار ببینه که خمیر نشه ماکارونی ولی دیگه تو سالاد مکارونی ما ماکارونی رو بیش تر از حد معمول می­پزیم دلیلش رو بهتون می­گم چرا چون غذانیستش که دیگه بخار پز بشه مثل ماکارونی و دوم وقتی که اگر این کم بپزه زمانی که سالاد ماکارونی داخل یخچال می­ره برای استراحت و این که خودش رو بگیره ماکارونی سفت می­شه پس ماکارونیتون باید کاملا نرم نرم باشه وقتی که می­شکونینش اصلال هیچ مقاومتی نداشته باشه راحت خم بشه و راحت جدا بشه می­تونید یدونه هم ازش بخورید نرم نرم باید باشه و هیچ سفتی فی ما بینش نباشه .

خب یه مقداری من بیش تر از حد معمول نمک می­ریزم تقریبا من به اندازه دو تا قاشق چای خوری نمک بهش اضافه کردم، ماکرونی رو ریختم حالا چرا روغن زیتون، روغن زیتون باعث می­شه که این زودتر داخلش نفوذ بکنه سس مایونز کم تری استفاده بکنه و این که خوش طعم و خوش عطرش می­کنه به اندازه ی نصف ته استکانم روغن طیتون بهش اضافه می­کنم و زرد چوبه هم فراموشتون نشه، زرد چوبه هم رنگش رو قشنگ تر می­کنه و هم این که اون بوی خامی ماکارونی رو ازش می­گیره البته مقدار زیادی نریزید یه مقدار خیلی کم بهش زرد چوبه اضافه می­کنیم خب ماکارونیتون رو ولی دقت بکنید که حتما بعد این که خواستید آب کش بکنید ماکارونی رو کاملا بشورینش با آب خنکبذارید یه مقدار خنک بشه بخارش بره و بعد استفاده بکنید .

خب حالا من می­ذارم که این کاملا بپزه و میریم سراغ سس، سس رو براتون درست کنم وسس رو یاد بگیرید، اومدیم سراغ سس ببینید این غذا مدت زیادی طول نمی­کشه اگر همه چیزش ارگنایزم شده باشه می­تونید برای نخود فرنگی از کنسرو استفاده کنید ذرت کنسرو استفاده بکنید خیار شور کنسرو استفاده بکنید و تنها چیزی که لازم سس مایونز اگر دوس داشتید خودتون درست بکنید و اگر دوست نداشتید می­تویید از سس هایی که بیرون می­فروشن تهیه بکنید خب من هسته های لیمو رو دربیارم من از لیمو ی تازه استفاده کردم این دقیقا یک شیشه سس مایونز به اندازه سس های مهرام خودمون یه شیشس تن ها چیزی که ما برای سس به این اضافه می­کنیم به عنوان سس بهش اضافه می­کنیم فلفل سیاه آب لیمو و کمی شلش می­کنیم خب تخم هاشم جدا کنیم چون اگر این تخم ها بره داخل این سس بعد چند ساعت باعث تلخ شدنش می­شه .

خب فلفل سیاه هم بستگی به ضاعقتون داره به اندازه ی یک چهارم قاشق غذا خوری فلفل سیاه بهش اضافه می­کنم و فلفل سفید من خیلی فلفل تندی این هم به اندازه ی یک سوم قاشق چای خوری بهش اضافه می­کنم و تمام سسم رو این اندازه ها من دستمه خب من ماکارونیم هنوز آماده نشده گذاشتم روی گاز تا بپزه یک مقدار زمان می­بره ببینید الان مواد من کاملا آمده شده این بدون ماکارونی هم خودش یه سالاد کامل و اگرم بهش سیب زمینی اضافه کنید می­شه سالاد سیب زمینی .

خب ببینید فقط می­خوام بهتون شلی و سفتی این مواد رو نشون بدم خیلی هم مواد شلی نیستش و فقط منتظر می­شیم تا ماکارونی مون بپزه و من بهتون نشون بدم و با این ترکیبش کنم و به مدت یک ساعت هم باید این ساعت داخل یخچال باشه و بعد سرو بشه یه چند نکته و مطلب مهم قبل از میکس کردن مواد با ماکارونی داریم ماکارونی رو من با آب سرد کاملا شستم از نزدیک برام می­گیری ببینید ماکارونیم دقیقا سایزش دو برابر شد حالا من اول ازش یه بشگون می­گیرم خیلی راحت و نرم نصف می­شه و فردا نگید که آشپز باشی به من نگفتش من بهتون گفتم زرد چوبه اضافه می­کنید خوش رنگ تر می­شه ولی به شرطی که بعدا با آب یخ کاملا بشورید که هیچ زردی روش نمونه من این رو یکی یاد داده بودم زده بود به سالادش، سالادش همه زرد شده بود و فراموش کرده بود که بشورتش کاملا باید با آب سرد این ماکارونی رو بشورید به اندازه ای که وقتی که روش آب می­گیرید هیچ زردی از آب زیرش بیرون در نیاد .

خب من ظرفم کوچیک بود و توی این قابلمه بزرگ تر، این کار هم شما نکنید چون ممکن بریزید بیرون همه رو خبچون نمی­خوام موادم له بشه تیکه تیکه همش می­زنم اگر من بام یدفعه همه رو بریزم رو هم دیگه تمام نخود فرنگیام له می­شه و خوب تو تمام سطح ترکیب نمی­شه حالا دوباره من می­دونم دویست تا کامنت دیگه می­خواد برای ما بیاد آقا چرا دستکش دستت نکردی؟ ما دوس نداریم دستکش دستمون کنیم شما اگر بخواید آشپز های دیگه رو نگاه کنید بهترین آشپز های دنیا هیچ کدوم دستکش دستشون نیست ولی خب با مواد آنتی باکتریال همه قبل از کار کردن دست هاشونو ضد عفونی می­کنن تقریبا این سالاد ماکارونی که من درست کردم برای ده نفره و می­تونید ده تا پرسش بکنید، غذای گرون قیمتی هم نیست خیلی ساده درست می­شه و مطمئن ام که بعد درست کردن این غذا همیشه دیگه این غذا رو درستش می­کنید .

خب دیگه وقتتون رو زیاد نمی­گیرم وقت فیلم هم زیاد نمی­گیرم و این که می­خوام این رو بهتون بگم که این برای من افتخار که تمام دانشی که نسبت به آشپزی دارم دارم، دارم در اختیار شما می­ذارم و باعث افتخار که فیلم های من رو شما نگاه می­کنید و تنها خواهشی که ازتون داریم پیچ پرشین کوکینک کورس ما رو داخل یوتیوب فالو بکنید من نیاز دارم که یه مقدار فالور هاش بالا بیاد همین امروز می­تونید سرچش بکنید به انگلیسی بنویسید پرشین کوکینک کورس نیاز دارم که یه مقدار فالور هاش بالا بیاد که بتونم فیلم های جدید رو داخلش بذارم و این که این چنل رو بیارمش بالا و مطمئن باشید که فیلم های متفاوتی براتون آماده کردم و تو زمان خاص خودش می­تونم براتون بذارم و امید وارم که بعد دیدن فیلم تمام فیلم های ما رو هر کدوم رو البته اگه دوسشون دارید می­تونید تو اپلیکیشن های دیگه اشتراک گذاری کنید و لطف بزرگی در حق من بکنید امید وارم هر جای دنیا هستید شاد و موفق و پیروز باشید  خدا یار و نگهدارتون

طرز تهیه سالاد ماكارونی (روش 2)

طرز تهیه سالاد ماكارونی (روش 2)

مواد لازم:
ماکارونی فرمی شلز ۱۰۰ گرم
ژامبون (نوعش به دلخواه خودتون) یک بسته
خیارشور ریز ۱۰-۱۲ عدد
ذرت ۲/۵ قاشق غذاخوری
لوبیا چیتی۲ قاشق غذاخوری
نخودفرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیب زمینی ۱ عدد متوسط
تخم مرغ ۲ عدد
هویج ۱ عدد
مواد سس:
ماست پرچرب
سس مایونز
پنیر خامه ای
سس فرانسوی
نمک و فلفل
روغن زیتون
لیموترش تازه
طرز تهیه: ابتدا ماکارونی را در مخلوطی از آبجوش و‌نمک بپزید،میزان پخت باید در حدی باشه که کاملا پخته باشه،به هیچ وجه روغن نریزید چون سطح پاستا چرب میشه و سس رو به خودش جذب نمیکنه،حالا به ترتیب باید مواد را بپزید من نخودفرنگی را با هویج با قرص مرغ پختم و بعد هویج را نگینی خرد کردم و ریختم روی مواد، لوبیا چیتی رو از شب قبل خوب خیس کنید و بعد بپزید و بریزید روی بقیه موادتون همین طورخیارشور و تخم مرغ آبپز و سیب زمینی پخته نگینی شده را هم خرد کنید و بریزید توی کاسه،ذرت هم همین طور بهتره کنسروی و شیرین باشه،ژامبون هم از هر نوعی دوست داشتین استفاده کنید میتونید از مرغ،تن ماهی و سوسیس هم به دلخواه استفاده کنید من خودم از سوجوک استفاده کردم که بعد سرخش کردم و روغن اضافیشو گرفتم میتونید سوجوک خام هم استفاده کنید که جفتش خوشمزست،برای تهیه سس هم تمام مواد سس را باهم ترکیب کنید تا در نهایت یه سس معرکه داشته باشین،من چشمی میریزم و مدام چک میکنم که خوشمزه باشه ،شما هم چک کنید ،بعد با موادی که همه هم دما هستن با سس مخلوط میکنیم و میزاریم در یخچال و اجازه میدهیم بمونه تا مواد باهم آشنا بشن و بعد سرو و میل میکنیم👌🏻🌱

طرز تهیه سالاد ماكارونی هیوا

طرز تهیه سالاد ماكارونی هیوا

سلامم عزیزای دلم ، این روزا خیلی از خودتون مراقبت کنین تو پیج های مختلف اینکه چه مواردی را رعایت کنیم که مبتلا نشیم به وفور پیدا میشه و اما سومین و آخرین آموزش از دورهمیم تعلق میگیره به سالاد ماکارانی که میبینیم باهم؛ سوالی بود برام کامنت کنید.. و بهم بگید راز خوشمزگیه سالاد ماکارانی شما چیه تا استوری کنیم بقیه هم یاد بگیرن

مواد لازم سالاد ماكارونی

مواد لازم سالاد ماكارونی
ماکارونی فرمی
سیب زمینی
تخم مرغ
کالباس یا سوسیس
خیارشور
لوبیا چیتی
نمک و فلفل
ماست سفت
مایونز
هویج
لیموترش
توجه:( میزان کم و زیاد بودن مواد اولیه کاملا سلیقه ای هست)
طرز تهیه: ابتدا ماکارانی ها را بپزید و بعد آبکش کنید(نرم تر از حالت معمول بردارید) و همچنین سیب زمینی و تخم مرغ و هویج را آبپز کنید،لوبیا ها را هم از شب قبل خیس کنید و بعد از چند بار که آب تازه ریختین روش بپزید،حالا یه ظرف بزرگ بردارید ماست،مایونز و نمک و فلفل و لیموترش را باهم مخلوط کنید و سس آمادست حالا ماکارانی های پخته و آبکش شده+سیب زمینی پخته نگینی خرد شده+تخم مرغ آبپز نگینی خرد شده+خیارشور ریز خرد شده+هویج پخته نگینی خرد شده یا خام رنده شده+لوبیا چیتی پخته+کالباس یا سوسیس بخار پز نگینی خرد شده ،همه را باهم با سس مخلوط کرده و میزاریم تو یخچال تا مواد خوب باهم آشنا بشن و تمااام،خیلی خوشمزه و سادست و مناسب مهمونی هاتون(مقدار کم و زیاد سس دست خودتونه من خیلی نریختم که چرب و چیلی نشه ولی شما مختارید به هر میزان که علاقه مندید بریزید)
پ ن: میتونید سوسیس و کالباس رو حذف کنید و به جاش از مرغ گریل استفاده

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه سالاد ماكارونی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *