موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه شامی
متن ویدئو طرز تهیه شامی
دوباره برگشتیم و مهمون خونههاتون شدیم امروزمیخوام یک غذای زیرخاکی رو بهتون آموزش بدم یک شامی کباب خوشمزه مطمنم که خوشتون میاد لوازمهای زیادی دارم اما شما نیاز نیست اینهارو داشته باشید من میخوام گوشت رو خرد کنم و از دو قسمت گوشت استفاده کنم ولی شما میتونید از گوشت چرخ کرده استفاده کنید.
ما تصمیم گرفتیم یک آشپزخونه بزرگ درست کنیم با ابزار صنعتی 25000 نفری داخل فیسبوک هستیم و ایم فیسبوکمون هست آشپزباشی در مالبورن و تقریبا 6سال هم هست یک کامینیوتی هستیم در کنار این پیج رو داریم تبادل میکنیم تصمیم گرفتیم یکسری از حمایت کسانی که فیلمهای مارو میبینند از حمایت های مالیشون استفاده میکنیم تا بتونیم استدیو آنلاین رو برای کسایی که طالب آشپزی کردنند درست کنیم و اینکه من زیر descript فیلمها یک شماره people گذاشتم یک سیستم پرداخت امن است اندازهاش مهم نیست هرکس به اندازه توانش تا بتونیم این استدیو آنلاین رو درست کنیم و فیلمهای حرفهای تر بگیریم و اینهم بگم اولین نفر آقای عبدی از آمریکا کمک کرد.
اولین نفر بعد از 6 سال حمایت مالی کرد ازشون تشکر میکنم تا چند ماه آینده استدیو رو راه میاندازم و پرشین کوکین کورس هم فیلمهاشو ببینید امیدوارم شماهم حمایت کنید دست بدست هم بدیم و انجام بدیم بهرحال کار من تنهایی نیست تصمیمش به درخواست شما گرفتیم ما گفتیم 10تا غذای زیرخاکی بهتون آموزش بدیم دیروز زعفرونی رو بهتون آموزش دادم امروز هم میریم سراغ این شامی برای شامی کبابمون نیاز به 250گرم گوشت قلوه گوسفند داریم و 250گرم هم سردست گوساله دارم که باهم مخلوطش میکنیم.
مخلوط خوبی میشه استخوان دنده رو هم که خودم در میارم نیاز به 500 گرم لپه داریم 2 پیاز، فلفل قرمز ادویه کاری، زردچوبه و نمک، 4تخممرغ و 4الی5 قاشق زعفرون 2تا3 قاشق آرد بستگی داره پیازمون چقدر آبدار باشه و مقداری هم فلفل سیاه سایده شده خب اول پیازمون چرخ میکنم داخل ظرف آبش رو جدا میکنم وقتی چرخ زده شد آبش رو میگیریم زیاد خشکش نمیکنم، گوشت رو یکبار چرخ کردم البته گوشت یک مقدار چربیش بالاست و برای شامی کباب خوشمزه میشه قدیما گوشت لپه رو میکوبیدن اما الان با دستگاه غذاساز کار راحت شده، حالا لپه رو بهش اضافه میکنم بعد از لپه میریم سراغ ادویههابه اندازه یک سوم قاشق چاییخوری بهش ادویه کاری اضافه میکنیم و به اندازه زائقهتون بهش فلفل اضافه کنید، زردچوبه نصف قاشق چاییخوری، موادمون تقریبا یک کیلوگرم پس یک قاشق چاییخوری نمک کفایت میکنه اما شما مقداری بیشتر بزنید این غذا برای 8نفر کفایت میکنه و فلفل سیاه اضافه کنید این مواد رو هم میزنم وقتی کامل همخورد یک چرخ دیگه ازش میگیرم بشه دوبار چرخ.
لپه و گوشت رو باهم مخلوط کردم ادویه هاهم داخلش چنگ خورد پیاز رو دوبار چرخ نمیکنم پون آبکی میشه و تو شامی مون خودش رو نشون نمیدهد موقع پختن لپه هاهم یک پیاز داخلش بندازید و قبل سرخ کردن لپه رو یک تفت کوچک هم بدیم الان دوباره چرخ میکنم اینا آماده شد چون قلوه گاو چرب خب پیاز رو اضافه میکنیم و بهش چنگ میزنیم قرار بهش تخم مرغ و آرد هم بزنیم این کار کمک میکنه خوشمزه تر بشه وا نمیره، الان زعفرون رو بهش میزنم الان از یک قاشق ارد استفاده میکنم باید چهار تخم مرغ رو با دست هم بزنید نیم ساعت استراحت کنه و بعد نیم ساعت میریم پای گاز وقتی روغن سرخ میشه یک گوله 40 گرمی برمیداریم و سطش هم یک حفره درست میکنیم که بهتر بپزه و مغز پخت بشه به دست نمیچسپه و طعم خاصی داره که مطمنم ازش لذت میبرید باید به آرام پخته بشه به دست ن چون لپه پخته داره و گوشت پخته نیست باید حرارت جوری تنظیم شه هم گوشت بپزه هم لپه نسوزه. اگر دوست داشتید با غذا ساز هم میتونید آماده کنید سعی کنید پیازش رنده شه و زیاد آبکی نباشه تا داخل شامی خودش رو نشون بده از خدای بزرگ بهترین هارو براتون میخوام هدفمون اینه که یک دل شاد کنیم تمام تلاش ما اینه که یک برنامه خوب بسازیم امیدوارم زود استدیو آنلاین رو بسازیم از این که بهم توجه کردید ممنونم خدانگهدارتون.
نیلیا –
مرسی از این آموزش جدید👌🏻
گل افروز –
چه عالی، نوش جان????
گلی –
خیلی عالی بود????????????