رضیم
رضیم
طرز تهیه شیرینی مارمالادی

موارد لازم + طرز تهیه

🥥مواد لازم شیرینی مارمالادی👇🏻
۲۵۰ گرم کره
نصف لیوان روغن مایع
۱ لیوان پودر قند
۱ لیوان نشاسته
۲/۵_۳ لیوان آرد (کنترل شده بریزید)

🥥مواد دیگه👇🏻
۲_۳ ق غ مارمالاد توت فرنگی
۲_۳ ق غ پودر نارگیل

🥥طرز تهیه👇🏻
ابتدا با مواد خمیر، خمیری که به دست نچسبه و نرم باشه ورز می دیم سپس چونه هایی به اندازه گردو جدا کرده و داخل سینی که کاغذ روغنی پهن شده می چینیم (با این اندازه دو سینی درست میشه) یه سینیش رو با چنگال فشرده کرده و شکل می دیم بعد داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه قبل از این که روش سرخ بشه می پزیم. از فر در آورده و دوتا از شیرینی ها رو برداشته و وسطش به اندازه یک قاشق چایخوری از مارمالاد یا مربا می‌ریزیم و شیرینی دیگه رو روش می ذاریم بعد به پودر نارگیل آغشته می کنیم و کمی استراحت داده و داخل ظرفی که هوا نکشه نگه می داریم.
نوش جان😍❤🥥

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه شیرینی مارمالادی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *