رضیم
رضیم
طرز تهیه شیرینی گردویی

موارد لازم + طرز تهیه

?مواد لازم شیرینی گردویی??
۲۵۰ گرم کره به دمای محیط رسیده
۳ ق غ ماست
۱ ق چ بکینگ پودر
۳ لیوان آرد (اندازه لیوان ۲۵۰ میلی لیتر)

?برای مواد داخلش??
۲۵۰ گرم گردوی ریز خرد شده
۱ ق چ دارچین
۱ لیوان شکر
۲ عدد سفیده تخم مرغ (زرده برای رومالی شیرینی)

?طرز تهیه??
ابتدا مواد خمیر رو داخل یه ظرف بزرگی ریخته و ورز می دیم تا به نرمی لاله گوش برسه و خمیر نرمی که به دست نچسبه به دست میاریم.
برای مواد داخلش گردوها رو با میکسر خرد کرده و داخل ظرف می ریزیم و توش دارچین شکر و سفیده تخم مرغ رو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم خمیر رو روی پیشخوان آرد پاشی شده قرار می دیم و با وردنه به شکل گرد بازش می کنیم. بزرگ باز می کنیم نه خیلی کلفت و نه باریک باشه روش مواد داخلی رو هر طرفش تا جایی که بشه می ریزیم و به شکل رول می‌پیچیم طول خمیر رول شده مون هم اندازه وردنه باشه بعد کمی روش رو فشار می‌دیم و صاف می کنیم و با کمک چاقو به شکل مثلث برش می‌زنیم بعد توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می‌چینیم و روش زرده تخم‌مرغ می مالیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا وقتی که روش طلایی بشه می پزیم بعد از اینکه خنک شد سرو می کنیم.
نوش جان??❤

نظر خود را بیان کنید

2 دیدگاه برای طرز تهیه شیرینی گردویی

  1. شادرخ (خریدار محصول)

    مثل همیشه عالی، حتما درستش میکنم??

  2. ایلیا

    دستورپخت خوبی بود????????????

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *