رضیم
شماره دستور پخت: 898
رضیم

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه قارچ سوخاری

متن ویدئو طرز تهیه قارچ سوخاری

سلام یک قارچ سوخاری خیلی خوشمزه می خوام امروز درست کنیم خیلی خیلی درخواست داده بودین خیلی چیزه محبوبیه و می دونم همه دوستش دارین یک روش خیلی راحت بهتون یاد میدم برای درست کردن قارچ سوخاری برای قارچ سوخاری از قارچ های متوسط استفاده کنید فقط اگر این دسته های این قارچتون خیلی بلند بود دسته قارچ رو کوتاه کنید بعد ادویه ای که دارین آویشن پودره سیر پودر پیاز و پودره پاپریکا هر کدوم یک قاشق غذاخوری سر صاف داریم نمک تقریبا یک قاشق چای خوری کافیه به اضافه ی فلفل سیاه آرد داریم بهتره که از آرد قنادی استفاده کنیم همون آردی که حالا بسته بندی شده هم توی سوپرا هم می تونید بگیرید آره سه صفر یا آرد نول بهش میگن این آرد خیلی نرم  تر می کنه بافت قارچ سوخاریمون رو خیلی خشک نمیشه و به اندازه کافی ترد هست خوبه به اضافه ی آب معمولی برای سس شیر داریم حتما خیلی سرد باشه شیرتون آرد داریم همون آرد یک قاشق غذاخوری آرد حدوده پنجاه گرم شکر داریم بعد از این پنیرهای تست ورقه ای حالا می تونین پنیر چدار باشه می تونه وودا باشه حالا من از میکس اینا استفاده می کنم.

خب تمام ادویه هایی که داشتیم رو توی آرد میکس می کنیم با هم ببینید سعی کنید از یعنی کاملا اسپایسی باشه قارچسوخارتیون از ادویه زیاد استفاده کنین حالا به اضافه ی فلفل سیاه حالا قارچ های که داشتین رو توی آب بریزین بعد قارچ ها رو از آب خارج می کنیم توی آردمون می ریزیم این مرحله ی اولشه بعد ببینید کامل تکونش بدید هر چقدر بیش تر این کار رو بکنید بیش تر جذب میشه و همون به اصطلاح پولک ها و همون قسمت های درشتی که روی آب سوخاری تون بعد از سرخ کردن تشکیل میشه خوشگل تر و درشت تر میشه بعد از اینکه این کار رو کردین یه چند ثاینه حدودا یک دقیقه صبر می کنیم آرد کامل بهش بچسبه بعد دوباره همین کار رو تکرار می کنیم .

خب یک دقیقه که قارچ توی آرد موند دوباره همین مرحله رو تکرار می کنیم قارچ ها رو در میاریم از تو آرد توی آب می ریزیم آردش رو کامل بتکونید توی آب بعد دوباره توی آرد بلافاصله منتقلش می کنیم توی آب حالا دیگه کامل همش بزنید مثلا سی ثانیه یک دقیقه وقت بزارین و دوباره این رو کامل هم بزنید لازم هم نیست این کار رو با دست بکنید که اون تیکه های قارچ از روی قارچتون کنده  شه همینکه ظرفتون رو تکون بدین و با یک کف گیری پیزی این رو آروم تکون بدین کافیه روغن رو می زاریم کامل داغ بشه بعد قارچ هامون رو آردش رو کامل بتکونید بتکونین توی دستتون که آردهای اضافی گرفته بشه بعد دونه دونه داخل روغن بزارین .

خب وقتی که رنگش سمت طلایی قهوه ایی رفت دیگه توی این مرحله از توی روغن درش بیارین توی یک صافی می زاریم که روغن اضافیش خارج شه بعد میریم برای درست کردن سسش یک ظرف شیر جوش می زاریم که داغ بشه با پنجاه گرم کره داشتیم کره رو روی حرارت کم آب می کنیم فقط به حدی که دیدین ذوب شد بلافاصله آرد اضافه می کنیم آرد اضافه می کنیم یک قاشق غذاخوری آرد داریم آرد رو به هم بزنید تا یک مقدار رنگش از این خامی در بیاد یکم به سمت قهوه  ای می خوام بره اصلا نزارین آردتون قهوه ای بشه یک مقدار خیلی کم فقط همیشه موقع درست کردن این سس ها این آردی که داخل کرده تف داده میشه خیلی خیلی داغ هست و اون نقطه اگه دستتون بیوفته بلافاصله می سوزونه یک حدوده یک دقیقه که این رو روی شعله تف دادین شیرتون رو حتما از تو یخچال در بیارین شیر سرد می ریزین کم تر از یک لیوان کم تر از یک لیوان شیر بعد صبر می کنیم تا شیر شروع کرد به جوشیدن پنیرهای تستی رو که گفته بودم داخلش میاندازیم تقریبا پنج تا دونه پنیر کافیه برای یک قاشق ارد شیر که جوشید یک غلظت خیلی خوبی بهش داده می بینید که همین الانش هم غلیظ شده همینجا یک چیزی شبیه به سس بشامل هست یعنی بیسش همونه .

ولی خب توی بشامل مثلا ما موسیر پیازی چیزی دیگه داریم ادویه داریم ولی اینجا نه بعد از اینکه این اتفاق اوفتاد دیدیم که غلیظ شد حالا شروع کنید همون پنیرهای ورقه ای که گفتم رو داخل این می ریزین بعد هم می زنیم خب ببینید پنیر کامل آب شد توش می بینین دیگه سس خیلی کرمی یکنواخت خیلی خوب چسبنده ی خوبی بهمون داده این سس رو همینجوری گرم سروش کنید روی قارچ سوخاریتون بریزین جز سس هایی که خیلی خوشمزس خیلی بچه ها دوسش دارن و اینکه می تونین روی سیب زمینی سرخ کرده می تونین روی انواع مرغ سوخاری یا قارج سوخاری بریزین یکم فقط بعد از اینکه سستون کامل شد یکم فلفل سیاه می ریزیم و یک ذره هم آویشن همین حالا این سس حاضره دیگه می تونیم سروش کنیم خب حالا همینجوری سسمون رو روی حالت گرم روی قارچ های سوخاریمون می ریزیم .

خب دیدین که چقدر راحت درست شد خیلی ساده بود هیچ ترکیب عجیب و غریبی نداشت موادش خیلی راحت بود حالا شاید خیلی جاها خیلی پیچیده  تر جلو بدن یا اون سسش واقعا سسیه که تقریبا هر کسی نمی دونه چه جوری درست میشه ولی دیدین که خیلی ساده درست می شد اینکه راحت می تونین توی خونه درستش کنید خیلی چیزه خوشمزه ایه مطمئنم دوستش خواهید داشت امیدوارم که لذت ببرید و دوست داشته باشید مچکرم. 

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “قارچ سوخاری”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.