رضیم
رضیم
طرز تهیه قورابیه فندقی

موارد لازم + طرز تهیه

🌰مواد لازم قورابیه فندقی👇🏻
۲۵۰ گرم کره
۱ استکان روغن مایع
۱ عدد زرده تخم مرغ
۱ لیوان نشاسته
نصف لیوان شکر
نصف لیوان پودر قند
۱ پاکت وانیل شکری
۱ پاکت بکینگ پودر ترکیه
۲/۵ لیوان آرد (توصیه می کنم کنترل شده بریزید قوامشو تو فیلم می تونید ببینید)

🌰برای بیرونش👇🏻
سفیده تخم مرغ
فندق خرد شده

🌰طرز تهیه👇🏻
ابتدا داخل ظرفی شکر و پودر قند و کره رو داخل ظرفی ریخته و ورز می دیم سپس روغن مایع، زرده تخم مرغ و نشاسته رو اضافه کرده و دوباره ورز می دیم. در نهایت آروم آروم آرد، بکینگ پودر و وانیل رو اضافه کرده و یه خمیر نرم به دست میاریم از خمیر تکه هایی به اندازه گردو جدا کرده و وسطش رو با دست گود می کنیم (با کمک دست و یا هر چیز دیگه).
اول توی سفیده تخم مرغ سپس توی فندق خرد شده آغشته می کنیم و داخل سینی قرار می دیم.
توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه می پزیم. می تونیم وسطش سس شکلاتی بریزیم و یا از شکلاتی که به روش بن ماری ذوب شده استفاده کنیم.
نوش جان 🌰🙈💫💖

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه قورابیه فندقی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *