رضیم
رضیم
طرز تهیه كاپ كيك (اسفناج) و (هويج و گردو)

موارد لازم + طرز تهیه

كاپ كيكي درست كردم بسي خوشمزههههه
اين سري هوس كاپ كيك (اسفناج)و(هويج و گردو) كردم بااااهم😳😎😜 پس تصميم گرفتم نصف مواد كيكمو با پوره اسفناج و نصف ديگه شو با هويج و گردو قاطي كنم،اينطوري شد كه به دلمون بعلهههه گفتيم😄
مواد لازم جهت كاپ كيك ساده
وانیل 1/2 قاشق چايخوري
تخم مرغ 3 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوري
روغن مایع 1 لیوان
شیر 1/2 لیوان
شکر 1 لیوان
آرد 2 لیوان
طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل رو خوب با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد از اون شیر و سپس روغن رو اضافه کنید و کمی بزنید.آرد رو سه بار الک کنید و بکینگ پودر رو بهش اضافه کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.حالا كه مواد كاپ كيكتونو حاضر كردين به دو قسمت مساوي تقسيم كنيد،نصفشو با پوره اسفناج خام قاطي كنيد و نصفشو با هويج رنده شده درشت ( آب نندازه ) و گردو خرد شده مخلوط كنيد و بريزيد داخل قالب هاتون يا داخل کپسول بريزيد و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردید به مدت 20 دقیقه بذارید تا بپزه.طبقه وسط فر و حرارت از پايين ،در آخرپخت هم اگر دوست دارید ميتونيد کمی گریل رو روشن کنید تا روی کاپ کیک ها طلایی بشه،البته من اينكارو نكردم،چون كيك اسفناجم تيره ميشد و دوست داشتم همينجوري سبز خوش رنگ بمونه

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه كاپ كيك (اسفناج) و (هويج و گردو)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *