

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه كوكو سبزی
متن ویدئو طرز تهیه كوكو سبزی
خُب اینم از سبزیهامون. من دوبار داخلِ سینک کاملاً سبزیها رو داخلِ آب پر کردم اولین کاری که کردم رو بهش میگیم گلگیری. گلِ سبزیها رو ازش جدا کردم. شاید باورِتون نشه. امروز 25 کیلومتر من درایو کردم تا تونستم این سبزیها رو همه رو جمع کنم. البته یه سریهاش رو از شاپهایِ چینیها گرفتم و یه سریش رو از ویتنامیها تهیه کردم و چند تاش رو هم رفتم با ما فاصلا دارن از سرِ زمین گرفتم.
خُب اولین کاری که گردم اول گلگیری میکنیم دو بار داخل ِآبی که سبزی بتونه داخلِش حرکت کنه سبزیها ر میریزیم. بعد از گلگیری کردن مرحلهیِ هستِش که سبزیها باید ضد عفونیِ بشه. حالا برایِ ضدعفونی کردنِش من از موادِ طبیعی استفاده کردم . یه مادهای هستِش که گرفتم. سه تا قطره رو به آب اضافه میکنم ومدتِ 15 دقیقه سشبزیها رو داخلِ آب میذارم میمونه ضدِ عفونی میه. ببینید زمانی میتونید بگید که گلگیری کردید که آبِتون زلالِ زلال باشه. بحثِ اطمینان کردن یک طرفِ اما تویِ موادِ غذایی اطمینان کردن معنا و مفهومی نداره حتماَ شما باید سبزی که میخرید حتی اگه بستهبندی شده باشه بشورید و کاملاً ضدِ عفونیش کنید.
تویِ ایران هم میاُمدن انگلزدایی بکنن تویِ کلاسهایِ بهداشت رفته بودیم برایِ اینکه پروانهیِ کسب بگیریم تویِ بهداشت بهمون یاد میدادن یه قطره ریکا بهترین چیزِ برایِ ضدِ عفونی کردن. یک قطره ریکا مینداختن داخلِ آب و چند بار میشستن سبزی رو. اما بهترین کارِ اینه که از موادِ طبیعیِ ضدِ عفونیکننده استفاده کنیم که راحت میتونید در فروشگاهها تهیهش بکنید. حالا بعد از اینکه سبزیها 15 دقیقه داخلِ آب موند طبقِ دستور العملِ همین ضدِ عفونتکننده بعدِش اینا رو داخلِ آبکِش میریزم و کاملاً مطمئاً میشم که آبِش رفته و خُرد کردنِش رو هم به روشِ سنتی بهتون آموزِش میدم.
خُب دوباره برگشتیممهمونِ خونههاتون شدیم. با یک برنامهیِ جدید. استرالیا یه کشوری هستِش که حتی اگه بیکار هم باشی بازم گرفتاری. نزدیکِ کریسمس هستِش و فشارِ کاری رومون خیلی زیاده و وقتی برمیگردم خستهم و دیگه فیلم نمیتونم بگیرم. و بهخاطرِ همین دیگه مجبورم هفتهای یکی دوتا فیلم بیشتر نگیرم. تا کریسمَس تمونم بشه و من این فشارِ کاری از روم برداشته بشه. خُب طبقِ درخواست شما من قبلاً فکر کنم یه چهار پنج سالِ پیش کوکو سبزی رو آموزش دادم ولی کیفیتِش اونقدر پایین بود خیلیها گفتن که دوباره این ر.و فیلم بگیر و بهمون نشون بده. امروز برایِ اینکه بتونم این سبزیها رو تهیه بکنم رفتم تویِ فارم و تقریباً 25 کیلومتر درایو کردم و اینکه سبزیها رو کاملِش کردم و بعد اون چیزی که خودم دوست داشتم رو انتخاب کردم و جمع کردم، مخلوطی از سبزیها، سبزیهایی که خودم بهشون علاقه دارم.
و میدونم که کوکو سبزی رو خیلی خوشمزهتر میکنه. همهچی پیدا کردم الی شنبلیله. تره رو رفتم از فروشگاهِ ویتنامی خریدم و باقیش رو هم از سرِ زمین خریدم. البته من پیازچه رو هم مثلاً اگه بخوام یک کیلو سبزی خُرد کنم چهار پنج تا پیازچه هم تو.ش میندازم. ریحون هم بهش اضافه میکنم. نعنا بهش اضافه میکنم. چون مخلوطی از انواعِ سبزیها هست کوکو سبزی. تویِ رستورانها هم سِرو میشه و قدیما حتی تویِ ساندویچیها هم سرو میشدش. کوکو سبزی رو ضخیم میگرفتن، بهش آب زیاد میزدن و مابینِ ساندویچ هم میذاشتن. خُب موادِ لازم رو من بهتون بگم. اینی که من گرفتم خیلی زیاده. تقریباً فکر کنم دو کیلو سبزی هستِش پاک شدش. من این رو خُرد میکنم و یه کیلوش رو وقتی خُرد کردم بسته بندی میکنم میذارم تویِ فریزر چون تهیه کردنِش خیلی سخته که دوباره بخوام یهیهش بکنم.
شاید هم باورِتون نشه بعدِ یه سال برایِ خودم کوکو سبزی درست کردم. البته خانمم هم خیلی دوسش داره کوکو سبزی رو و بهخاطرِ اون این مسیر رو طی کردم تا اینا رو تهیه کردم. خسب موادِ اولیه رو بهتون بگم. دوتا قاشقِ غذاخوری آرد میخوایم. شش تا دونه تخم مرغ میخوایم. ادویه. فلفلِ سیاه، زردچوبه، نمک به مقداریِ لازم. سیر من البته از یک بوته سیرِ کوچیک استفاده کردم تقریباً شش هفت تا دونه. شنبلیلهیِ خشک استفاده کردم. زرشک دارم. به اندازهیِ یک پیمانه. البته هر چقدر شما سلیقهتون بود میتونید بهش زیاد کنید اما بیشتر از حدِ معمول بهش نزنید. گردو دارم. حالا گردوها رو هم هم به این شکل کوچیک کوچیک من خوردِش میکنم اگه زیاد بزرگ باشه راف میشه.
گردوها رو هم به این اندازه خورد میکنم و تویِ آبِ جوش من میذارم کتری جو شمیاد و تویِ یک پیاله آبِ جوش گردوها رو هم به مدتِ ده الا 15 دقیقه تا زمانی که خنک بشه میذارم ولی صد در درصد اون آب باید توش باشه. گردوها نرمِ نرم میشه و موقعِ پختن هم خیلی خوب میشه و زمانی میبره و میپزه. حتماً تویِ آبِ جوش بذارید. بدونِ آبِجوش گردو رو مستقیماً نریزید. خُب چون من جام تنگه اولین کاری که میکنم موادِ ترکیب شدنی رو ترکیبِش میکنم مثلاً تخمِ مرغم شش تا دونه تخممرغ دارم و تخم مرغها رو هم جدا میکنم. البته اگه میخواید اشتباهی صورت نگیره، اگه میخواید مطمئن بشید که تخممرغهاتون سالمه باید تویِ یک ظرفِ دیگه بشکونینِش ببینید وقتی سالمه انتقالِش بدید به ظرفِ اصلیتون.اینم از تخممرغها. چندتا عامل باعثِ خوب شدنِ کوکوسبزی میشن. یکی از این عوامل سایزِ خُرد کردنِ سبزیهاس.
یه بررسیِ کوچیک بکنیم میبینیم بزرگترین سبزی که ما خُرد میکنیم از لحاظِ سایز سبزیِ آش هستِش بعد دومیش سبزی کوکیو و سومیش که از همه ریزتر میشه میشه سبزی قورمهسبزی. من یه همِ کوچیک میزنم چون اگه سبزسش هم چون من یه مقدارِ خیلی زیاد میخوام درست بکنم ازش اگه بخوام اینا رو با سبزی هم بزنم کارِ خیلی سختیه. خیلیها میان سبزی رو اول میریزن بعد تخمِ مرغ رو شروع میکنن هم زدن که اون تخمِ مرغ خوب کف نمیکنه و پفِ خوبی نداره. برایِ پُف کردنِ کوکوسبزی بعضیها بهش بکینگ پودر میزنن و بعضیها جوشِ شیرین. اصلاً این کار رو نکنید. من این کار رو تأیید نمیکنم. این کار کارِ خوبی نیستِش. اگه یه مقدار به خودِتون زحمت بدبد و تخممرغ رو بیشتر هم بزنید تا کف بکنه و اینکه سبزیها رو به اندازهیِ مناسب خورد بکنید این باعث میشه که کوکو سبزیتون پف بکنه.
خُب حالا نوبتِ سیر هستِش. من سیرها رو با این دستگاه من از سیرِ تازه استفاده میکنم. شمالیهامون این شمالیهایِ عزیزِم.ن همیشه این سیرِ تازه استفاده میکنن و بهخاطرِ همینه که کوکویِ سبزیِ خیلی خوشمزهای میتونید شما تویِ شمالِ کشور بخورید. فیلمِ بعدی رو هم که موادِش رو براتون تهیه کردم غذایِ موردِ علاقهیِ خودمه اونم میرزاقاسمی هستیش که ما تقریباً 220 تافیلم داریم ولی میرزا قاسمی همیشه فراموش شده. یا شاید هم من تنبلی کردم و لی خُب حالا قراره که میرزا قاسمی رو هم براتون درست کنم. این هم از سیرِ من. البته با اندازهها میتونید بازی کنید. شاید خیلی خونوادهها اصلاً سیر دوست نداشته باشن ولی سیر پایهیِ اصلیش هستِش و اگر هم نزدید که موردِ علاقهتون نیست به خاطرِ سیر نیاید خودتون رو از این کوکو سبزی خوشمزه محروم بکنید.
من یه قاشق وتنیم هم بهش شنبلیلهیِ خشک میزنم و این رو همِش میزنم. خُب تویِ این مرحله من آردم رو هم بهش اضافه میکنم. اگه این کار رو بکنید خیلی براتون راحتتره حتی اگر ظرفِتون هم کوچیک باشه میتونید که این رو مخلوطِش بکنید. خُب اینم از دوتا قاشق آرد. خُب حالا من اینا رو شروع میکنم هم زدن و به اون اندازه که رسید و پف کرد دوباره براتون فیلم میگیرم و نشون میدم. از نزدیک میبینیم. میبینید کاملاً مواد کف کرده. همین کفایت میکنه برایِ اینکه ما یک کوکو سبزیِ پُف کرده داشته باشیم. زرشکهم رو هم قبلاً شستم خشک کردم داخلِ این مواد اضافه میکنم. اما سبزی رو من نمیخوام همه رو بزنم. تقریباً این موادی که بهتون گفتم برایِ 500 گرم سبزی گفتم و سبزی رو خوردِش میکنم. میدونم سبزی کار زیاد داره.
سبزی رو خوردِش میکنم. البته خُب سبزیِ دستهای رو که من برمیدارم من از شِف نایفَم استفاده کردم. سبزی رو هم که برمیدارم به این شکا میبریم دستهیِ اول میاد رویِ دستهیِ دوم و به همین شکل. البته باید دقت بکنید سبزی نباید آب بندازه، نباید جوری ساطوریش بکنید که آبِش رویِ تخته در بیاد. و باید اندازهش هم یه اندازهیِ خیلی مناسب باشه. حالا وقتی که حجمِ سبزیتون زیاد بود تویِ چند مرحله میتونید خوردِش بکنید. حالا من همهیِ اینا رو خوردِش میکنم. بعد از اینکه خورد کردم دوباره براتون فیلم میگیرم و نشونتون میدم. من سبزیها رو خوردِش کردم. قدیما نه دستگاهِ سبزیخوردکن بود نه کسی سبزی خورد میکرد. اونا یی که رستوران داشتند بعضی از خانمها سبزیها رو پاک میکردن ،بعضیهاشون خُرد میکردن میاوردن به رستوراندارها میفروختن ولی اغلباً خودِشون خُرد میکردن و خودِشون تمیز میکردن و همون قورمهسبزی کفایت میکرد دردِسرِش برایِ یک رستوران.
اما الان دیگه فروشگاهِ سبزی خُردکنی اومد، خیلیها شروع کردن به عنوانِ یک شغل نگاه کردن و کارِ خیلی خوبی هستِش. من در موردِ ضدِ عفونی کردنِ سبزی یه تیکه فیلم گرفتم اون رو براتون میچسپونم به این فیلم و میذارم. سبزی رو زمانی که پاک میکنید قبلنها وقتی میخواستید پروانهیِ رستوران بگیرید برایِ اینکه بتونید جوازِ کسب بگیرید باید اول میرفتید پروانهیِ بهداشت رو میگرفتی. من اون چیزی که تویِ ایران یاد گرفتم با اینجا یه مقدار متفاوته. این که سزی رو تویِ دو مرحله میشوریم. اول اینکه سبزی رو پاک میکنیم و بعد از اینکه پاک کردیم شروع میکنیم بهش میگیم گِلزدای. اول گِلِش رو ازش میگیریم و بعدی گل زدایی ضد عفونی میکنیم که بهش میگن انگل زدایی کردن. اما خُب خیلی دقت میکنیم. مریضیهایِ خیلی سختی میاد از سبزی و میوه هم.
مراقب باشید. ولی هیپ وقت هم اطمینان نکنید. اینجا هستِش که میگن سبزیهایِ شسته شده اما هر چند ماه یکبار میگن آقا این سبزیها این بیماریها رو آورده. حتماً سبزی رو بگیرید و اگر ضدِ عفونیکننده استفاده میکنید از دِ عفونیهایِ طبیعی استفاده بکنید که اینجا تویِ فروشگاهها راحت در اختیارِتون هستِش. خُب من سبزیها رو خُرد کردم ببینید زیاد شد. چون تهیه کردنِش سخته من این رو فریز میکنم میذارم تویِ فریزِر میمونه. خُرد کردنِش هم ببینید همه یه دست و خوب خُرد شده و از سبزی قورمه کمی درشتتر هستِش. یکی از فوت و فنهایِ کوزهگریش برایِ اینکه خوب پُف بکنه اینه که خُب دقت بکنید به اینکه سبزی رو از قورمهسبزی یه سایز بزرگتر خوردِش بکنی. حالا من تمامِ سبزیهایی هم که گرفتم تویِ دیسکیرِپشِن پایینِ همین ویدئو هستِش. اگه کلیک کنید میتونید ببینید، میزان و اندازههاش رو براتون میذارم. خُب من زرشکم رو هم که اضافه کردم و ببینید قشنگ پُف داره و این آمادهه است.
گردوم رو هم تویِ این مرحله خیس کردم قشنگ رنگِش مات شده گردوم رو هم اضافه میکنم و ادویههام رو آخرِ سر بهش میزنم و حالا وقتِ اضفه کردنِ سبزی هستِش به تخمِ مرغ و موادِ اولیعهمون. ببینید چاقوم رو هم از یک چاقویِ خیلی ریز استفاده کردم دقت کنید ببینید من این همه سزی خورد کردم کفِش سبز نشد و سبزیها رو له نکردم. سبزی موقعِ خورد کردن نباید له بشه و اینکه دقت بکنید چاقوتون باید خیلی تیز باشه. حالا من دستَم رو بشورم اینو هم بزنم بعد بهتون بگم چیکار باید بکنید. حالا بریم ادویهیِ آخر رو هم بزنیم و کارِمون رو تموم بکنیم. کارِ سختی نیستِش. ببینید اینجا رو. من این و بسته بندی کردم گذاشتم دفعهیِ بعد فقط چیزی که بهش اضافه میکنم سیر هستِش،آردِ و حالا اگه دوست هم داشتم گردو اینا بهش اضافه میکنم و تخممرغ هستِش. کارِ سختی نیست.
فلفل سیاه من قاشقَم ببینید همین کفایت میکنه به اندازهیِ یه دونه قاشقِ کوچیکه. یه کمی هم بغلِ دستم ریخت و حالا زردچوبه هم به همین شکل. یه قاشقِ اینجوری پیمونه بکنید زرچوبه هم به اندازهیِ نصفِ قاشقِ چایخوری که قاشقِ من چایخوریِ خیلی ریز هستِش. موادم تقریباً وزنِش الان 700 گرم اینطورا شده باشه. حالا پف داره یه مقدارو نمک هم به اندازهیِ یه قاشق چایخوری بهش اضافه میکنیم. همین و ادویهیِ دیگهای هم به نظرِ من بهش نزنید خیلی بهتره. هر ادویهیِ دیگهای بغیرِ اینا بزنید غالب میشه و خوبِش نمیکنه. حالا زرذدچوبه کاری که میکنه بویِ زَخمِ تخمِ مرغ رو میگیره و رنگِش رو عوض میکنه و خیلی خوشرنگتر و شکیلتَرِش میکنه. ببینید این رو حالا یه سریها میگن نه باید شل بشه و یه سریهایِ دیگه هم میگن پُف نمیکنه. اما من مطمئنم که این پُف میکنه و خُب میشه. البته زیاد هم لخواید پُف کنه نمیخواید که کیکِ تولد درست کنید. بعضیها میگن باید پُف بکنه.
پُف بکنه چی بشه؟ کیکِ اِسفنجی بشه؟ ولی چیزی که متداول هستِش برایِ اینکه پوک بشه منظور اون پوک شدنشه. همین مقدار ببینید شل بودن کفایت میکنه. تخمِ مرغ هم من بهتون یه چیز بگم اینجا یخمِ مرغها وزن داره. بذارید من یه ذره این این بچشم ببینم یه مقداری باید نمکِش رو من بیشتر بکنم. سیرِش هم خیلی عالی شده قشنگ تویِ دهن میادِش. اینجا تخمِمرغهاش وزن داره. بعضی تخمِ مرغهاش شونههاش 700 گرمی هستیش و بعضیهاشون 800 گرمی و 900 گرمی. البته اتخمِ مرغهایِ من که استفاده کردم تخمِ مرغهایِ 800 گرمی بود اما اگه شما تخمِ مرغِتون ریز بود جا داره که بهش تخمِ مرغ بیشتر هم بزنیم. خُب بریم باقیِ قضایا رو پایِ گاز بهتون نشون میدم.
خُب حالا اومدم سراغِ ماهیتابه. ماهیتابه رو قبلاً داغِش کردم و روغن هم یه مقداری بیشتر از حدِ معمول برایِ این کوکو سبزی استفاده میکنم. خُب من فقط برایِ اینکه مطمئن بشم این روغنم داغ شده یا نه یه تیکه کوچیک میندازم باید دورهاش پف بکنه و نشون بده که آواده هستِش. یه ذره شعلهم رو هم بالا میبرم چون به محضِ اینکه این رو میریزم حرارت میادِش پایین. خُب حالا یه مطلبی که مهمه باید کنارهها رو من درست بکنم. کنارهها رو هم درستِش میکنم. البته روغن یه مقدار بیشتر از حدِ معموله. اکثرِ ما اشتباهی که میکنیم روغن رو کم میریزیم و بعداً بهش اضافه میکنیم. این کار باعث میشه که یه دست برشته نشه.
من حالا این رو میذارم یه مقداری خودِش رو بگیره و آبِ روش رو بکشه و روغن و هم بکشه به خودِش سبزی و درِ ماهیتابه رو بهتون نشون میدم که کی باشد روش بذارید. خُب حالا تویِ این مرحله شروع کرده دورِش کف انداختن و روغنها کاملاً کشیده پایین رفته و کمی هم آبِش بخار شده. دیگه زمانی هستِش که باید درِش رو ببندم و وقتی هم که روش کاملاً رنگِش تغییر کرد و سفت شد و خودِش رو گرفت موقع برش دادن و برگردوندنشه و دوباره مرحله به مرحله براتون فیلم میگیرم و بهتون نشون میدم که چیکار باید کرد. خُب حالا وقتِ این رسیده که یک سری بزنیم به کوکومون ببینیم تویِ چه وضعیتی هستِش. پف کرده؟ نکرده؟ خُب این هم از کوکومون که کاملاً پُف کرده اومده بالا و یک مقداریِ دیگه زمان میبزه که من این رو شروع بکنم به برش دادن.
باید رنگِ سطحِش کمی ماتتر بشه اون وقت متوجه بشم که کاملاً مفقود شده و آمادهیِ برگردوندن شده. حالا زمانی که برش زدم و برگردوندم دوباره فیلم میگیرم و تویِ مراحلِ بعدی بهتون نشون میدم. خُب من فقط این رو درآوردم بیرون به شما نشون بدم. ببینید این قشنگ پُف کرده و داخلِش خیلی پوکه. این رو بهتون نشون دادن ببینید اگه رِسِپی رو دنبال کنید دقیقاً میتونید به یه همچین کوکویی برسید. حالا من میذارم میپزه و در نهایت تزئینِش میکنم و بعد بهتون نشون میدم. خُب اومدیم. من زیاد اهلِ تزئئن کردنمِ غذا نیستم. ولی گفتم تزئینِش کنم یه چندتا عکس بندازیم برایِ پیجِمون داخلِ فیس بوک. هویج استفاده کردم، فلفلدلمه رو برشِ هشتی بهش دادم.
یه هویج هم حالتِ نخل درآوردم. برایِ تزئئنِش هم از زرشک استفاده کردم و مغزِ گردو. خُب این از کوکو سبزیِ ما. کوکو سبزیمون آماده شد و با عشق تقدیمِ شما میکنم و طعمِ خوبی هم داره. بهتره که یک مقداری ما سبزیها رو متنوعتر بکنیم برایِ اینکه به طعم و تِستِ بهتری برسیم. مثلاً ریحون واقعاً تستِ خوبی داره، عطرِ خوبی داره، طعمِ خوبی داره نعنا همینطور، شنبلیله همینطور، پیازچه خیلیها نمیریزن اما واقعاً معرکه میشه داخلِش. و من لیستِ سبزیها رو تویِ دیسکریپشِن پایین همین فیلم میذارم. یه چیزِ جالب بهتون بگم. خواهرم یه کارِ قشنگ کرده. غذاهایِ خیلی قدیمی رو که من هم اصلاً خودم سِنم اجازه نمیده که بدونم چه غذاهایی هستِش داره آموزش میده و داخلِ کانالِ ماهان تیوی میذاره. امروز هم یه فیلمِش رو دیدم خیلی جالب بود به اسمِ تهاندازِ مرغ.
خیلی غذایِ خوب و وخوشمزهای هستِش و حتماً پیشنهاد میکنم برید فیلمهاش رو ببینید و درست بکنید و مهمتر از همه یه مطلبی هستِش که پِرژیَن کوکینک کورس رو من درست کردم. نیاز به حمایتِ شما داره. تمامِ فیلمها داخلِش هستِش. هر فیلمی رو که بخواید ببینید میتونید برید داخِلِش و ببینید فیلمهایِ قدیمی و فیلمهایِ جدید رو همشون و من داخلِ پیجِ پِرشیَن کوک گذاشتم . میتونید برید و ببینید.
تنها مطلبی که هست من خیلی ممنونم ازتون که من رو حمایت میکنید. دمتون گرم و اینکه دوست دارم بعدِ اینکه این فیلم رو دیدید تویِ اَپلیکَیشِنهایِ دیگه به اشتراک بذارید. من واقعاً نمیگم زحمتکشیدم، انجامِ وظیفه کردم اما یک کتابِ آَشپزیِ تصویری درست کردم و تا بهحال کسی این کار رو نکرده. من الان 220 تا فیلمِ HD داخلِ کانالم گذاشتم. فیلمهایِ قدیمی هم که کیفیت نداشت رو همه رو برداشتم که بینندهامون اذین نشن. همهشو دوباره بازسازی کردم. به هر حال نزدیکِ شبِ عید هستِش و سالِ جدید هم داره نزدیک میشه.
امیدوارم که این سالِ جدید هم برایِ همهمون پربار باشه. من اخلاقم اینجوریه یعنی هر ایرانی که موفق شد من خوشحال میشم. امیدوارم که ماها همیشه موفق باشیم و جایگاهِ خوبی رو برایِ خودمون تویِ دنیا بسازیم. و اینم که بینندهیِ من هستید من افتخار میکنم و همهتون رو به خدایِ بزرگ میسپارم. دمِ همتون گرم. خدا یار و نگهدارِتون.
طرز تهیه کوکو سبزی هیوا
سلام دوستاي عزيزم..
ديگه داريم روزهاي آخر ماه رمضان رو ميگذرونيم حيفه كه بي كوكوسبزي تموم شه؛لازمه بگم كه كوكوسبزي از اون غذاهاست كه اگه سردم بشه همونقدر خوشمزست كه داغش،ميزان ها در سبزي كوكو خيلي مهمه تا يه كوكو سبزي خوشمزه داشته باشيم
مواد لازم:
سبزي كوكو ٣٠٠ گرم (ميزان در آخر دستور)
تخم مرغ ٢ عدد
آرد ٢ قاشق غذاخوري
سير تازه ١ شاخه كوچك(خرد ميكنيم توي سبزي)
نمك و فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
گردو خرد شده ريز ١ قاشق غذاخوري پر
زرشك ١ قاشق غذاخوري سر خالي
طرز تهيه: ابتدا در تابه روغن بريزيد و سبزي كوكو (سير را خرد كرده و به سبزي اضافه ميكنيم) رو مقداري تفت بدهيد تا آبش كشيده بشه و اگر دوست داشتين كوكو سبزيه تيره تري داشته باشين ميتونيد بيشتر تفتش بديد و بزاريد كنار تا سبزي سرخ شده خنك بشه سرخ كردن سبزي اختياريه ميتونيد سرخ هم نكنيد،بعد تو يه كاسه تخم مرغ و ادويه ها را مخلوط كنيد و بعد سبزي سرد شده را اضافه و بعد آرد وگردوي خرد شده و زرشك از قبل تفت داده شده و خنك را كاملا باهم مخلوط كنيد،سپس تو تابه مقداري روغن بريزيد و مواد سبزي رو كف تابه پهن كنيد به طور يكنواخت و بعد در ماهيتابه را بزاريد تا كاملا بپزه و سرخ بشه و بعد از اينكه يه طرف كاملا سرخ شد برش بديد و برگردونيد تا طرف ديگه هم سرخ بشه،نوش جان
پ ن: ترکیب و نسبت ۱ کیلوگرم سبزی كوكو
(تره ۵۰۰ گرم،گشنیز ۳۰۰ گرم،جعفری ۲۰۰ گرم،شوید چند شاخه،شنبليله ٢ شاخه خيلي كم براي عطر،)به جاي شنبلبله ميتونيد از چند برگ كاهو يا اسفناج استفاده كنيد)
پارسیا (خریدار محصول) –
عالیه عزیزم?