رضیم
رضیم
طرز تهیه كوكي شكر قهوه اي با بادام

موارد لازم + طرز تهیه

اين كوكي خيلي سبكه و مناسب يه عصرانه با چاي😊
كوكي شكر قهوه اي با بادام🍪
مواد لازم:
آرد جو ١/٥ پيمانه
شكر قهوه اي ٢ پيمانه
كره ١ پيمانه
تخم مرغ ٢ عدد
جوز هندي ١/٢قاشق چايخوري سر خالي(رنده شده)
بيكينگ پودر ١/٢ قاشق چايخوري
وانيل ١/٢قاشق چايخوري
نمك ١/٢ قاشق چايخوري
بادام خلالي براي تزيين
طرز تهيه:
اول از همه فر را با درجه ١٨٠ روشن كنيد تا گرم شود،
كره را در دماي اشپزخانه گذاشته تا نرم شود ،در ظرف گودي كره وشكر را با همزن زده(حدودا ١ دقيقه) تا شكر حل شود،كمي كره و شكر به خورد هم رفت وانيل و جوز را اصافه ميكنيم،بعد تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه كرده و هر كدام را حدودا ٢٠ ثانيه ميزنيم،و بعد از آن حدودا ٢-٣ دقيقه ميزنيم،آرد را با بيكينگ پودر و نمك مخلوط ميكنيم و طي سه مرحله به مواد اصافه ميكنيم تا خمير كوكي حاضر بشه،به همين سادگي،حالا كف سيني كاغذ روغني انداخته و كمي چرب ميكنيم،مقداري از مواد را با قاشق يا اسكوپ برداشته و در سيني ميريزيم و روشو با بادام خلالي ديزاين ميكنيم(حتما فاصله از هم داشته باشه چون بعد از پخت پهن ميشه)،به مدت ١٠-١٢ دقيقه با درجه ١٨٠ بزارين،(درجه حرارت فرها باهم متفاوته پس طبق درجه حرارت هميشگي بزارين) بعد از انكه كمي از كف تغيير رنگ پيدا كرده كوكي حاضره،توي فر خيلي نگه نداريد چون كوكي خشك ميشه،…(شكر سفيد را جايگزين نكنيد چون كاملا متفاوته و ميشه يه چيز ديگه)نوش جان👌🏻

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه كوكي شكر قهوه اي با بادام”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *