رضیم
شماره دستور پخت: 76
رضیم
طرز تهیه كيك آلبالو

موارد لازم + طرز تهیه

نظرتون راجع به كيك البالو🍒 چيه،الانم فصلشه و همه جا پر از آلبالووو👌🏻😍پس دست به كار شين..
مواد اولیه :
آرد دو پيمانه
شكر قهوه‌اي يا سفيد يك پيمانه
ماست 2/3 پيمانه
بيكينگ‌پودر دو قاشق چايخوري
وانيل نصف قاشق چايخوري
كره نرم شده 100 گرم
نمك و جوز هندی هر کدام 1/4 قاشق چايخوري
آب ليمو ترش دو قاشق چايخوري
تخم مرغ2عدد
رنگ قرمز مجاز خوراكي (اختياري)
آلبالو دو پيمانه

طرز تهیه:
آرد، نمك، بيكينگ‌پودر و جوزهندي را با هم الك مي‌كنيم و كنار مي‌گذاريم. در ظرفي كره را با همزن زده تا به صورت كرم در آيد. كم‌كم شكر قهوه‌اي را اضافه كرده و مي‌زنيم. (از شكر سفيد هم ميتونين استفاده كنين)تخم‌مرغ‌ها را به كره افزوده و سپس مخلوط آرد و ماست را در چند مرحله به مخلوط كره و تخم‌مرغ مي‌افزاييم. با ليسك هم زده بعد آب ليموترش و وانيل را اضافه مي‌كنيم،و بعد چند قطره رنگ خوراكيه قرمز اضافه ميكنيم، آنگاه داخل قالب چرب شده ريخته و وسط آن را با آلبالو پر مي‌كنيم و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتي‌گراد به مدت 40 الي 45 دقيقه مي‌پزيم.واسه تزيين من از خامه قنادي آماده كه همه سوپر ماركت ها دارن استفاده كردم و روي كيكمو با آلبالو پر كردم😍
نوش جاااان

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه كيك آلبالو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *