

موارد لازم + طرز تهیه
نظرتون راجع به كيك البالو? چيه،الانم فصلشه و همه جا پر از آلبالووو???پس دست به كار شين..
مواد اولیه :
آرد دو پيمانه
شكر قهوهاي يا سفيد يك پيمانه
ماست 2/3 پيمانه
بيكينگپودر دو قاشق چايخوري
وانيل نصف قاشق چايخوري
كره نرم شده 100 گرم
نمك و جوز هندی هر کدام 1/4 قاشق چايخوري
آب ليمو ترش دو قاشق چايخوري
تخم مرغ2عدد
رنگ قرمز مجاز خوراكي (اختياري)
آلبالو دو پيمانه
طرز تهیه:
آرد، نمك، بيكينگپودر و جوزهندي را با هم الك ميكنيم و كنار ميگذاريم. در ظرفي كره را با همزن زده تا به صورت كرم در آيد. كمكم شكر قهوهاي را اضافه كرده و ميزنيم. (از شكر سفيد هم ميتونين استفاده كنين)تخممرغها را به كره افزوده و سپس مخلوط آرد و ماست را در چند مرحله به مخلوط كره و تخممرغ ميافزاييم. با ليسك هم زده بعد آب ليموترش و وانيل را اضافه ميكنيم،و بعد چند قطره رنگ خوراكيه قرمز اضافه ميكنيم، آنگاه داخل قالب چرب شده ريخته و وسط آن را با آلبالو پر ميكنيم و داخل فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 40 الي 45 دقيقه ميپزيم.واسه تزيين من از خامه قنادي آماده كه همه سوپر ماركت ها دارن استفاده كردم و روي كيكمو با آلبالو پر كردم?
نوش جاااان
امیرعباس –
این طرز تهیه یکی از روش های موردعلاقه منه ?? ?
دلشاد (خریدار محصول) –
من که از عکسش عاشقش شدم?
آلب ارسلان (خریدار محصول) –
درستش کردم خیلی خوشمزه بود?