

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ماهیچه مجلسی
فیلم طرز تهیه ماهیچه مجلسی
سلام دوستان و همراهان گرامی، این بار مهمون خونه هاتون شدیم با یک غذای سنتی گیلانی، البته این به شکلهای مختلف در کل جهان طبخ میشه. این غذا چیزی نیست جز ماهیچه. سلام عزیزای دلم، لطفا با ما در تهیه این ویدیو همراه باشید. من یک مقدار روغن بریزم داخل تابه ام. یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه میکنم.
من همیشه پیازها را خلالی میکنم اما حواستون باشه، خلالیش خیلی باریک نباشه چون اگه باریک باشه به دلیل میزان زمانی که میگذاریم گوشتمون پخته شه، اینها دیگه از بین میره، آب میشه و از بین میره. ما اینا را خلالی نسبتا درشت میکنیم مثل اینایی که انجام دادیم اینها را انجام میدیم، زردچوبه که یک مقدار سرتفت خورد، کره حدود هفتاد گرم هست. تو این فاصله که داره کره آب میشه، ما ماهیچه را میگذاریم داخلش تا یک تفت کوچولو بخوره.
اینم مربوط به بوقلمونه من میگذارم کنارش. کامل این رو سرتفت میدیم. برای این که خیلی نگذاریم روغنش داغ بشه، و گوشتمون سفت بشه. پیاز را اضافه میکنیم حرارتش رو بگیره، یک مقدار پیاز را که اضافه کردیم بعد گوشتمون رو برمیداریم وروی پیاز میگذاریم. تو این مرحله ادویههامون رو اضافه میکنیم. زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری، تخم گشنیز یکی قاشق چایخوری. جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری، فلفل قرمز، نوک قاشق چایخوری.
چهار حبه سیر داریم چهار طرف ماهیتابه مون میگذاریم مقداری چوب دارچین داریم. که ما این چوب دارچینهامون رو جاهای مختلف پراکنده میکنیم. یک بوته سیر کامل داریم به خاطر این که طعم خیلی قشنگی بگیره روش میگذاریم. چند تا دونه ما هل داریم. هلها را با دستمون میشکنیم. هلها را میشکنیم تا اون بو و عطر هل توی غذا کامل باشه، ناگفته نمونه وقتی غذا پخته شد یعنی ماهیچه ما پخته شد، ما هل و دارچینش رو ازش جدا میکنیم. پیازهامون رو هم روی ماهیچهها کامل میگذاریم و ماهیچههامون رو با پیاز میپوشونیم.
پودر زعفران داریم و میتونیم زعفران را به طور خشک روی ماهیچه بپاشیم. به دلیل این که ما چهار ساعت تمام باید بگذاریم و این ماهیچههامون پخته بشن. نیاز به مقداری آب داریم، اما آب زیادی نباید استفاده کنیم. ما از یک لیوان آب جوش استفاده میکنیم. روغن یک مقدار دیگه بریزیم. این روغنهایی که شما میبینید ما اضافه کردیم و خیلی زیاده، بعد از پخت بهتون میگم که بعدا به چه کاری میاد و استفاده میکنیم. ببینید در این مرحله درب ماهیتابمون رو میگذاریم ما چون به شعله و حرارت غیر مستقیم و شعله کم نیاز داریم، شعله پخش کن میگذاریم ماهیتابمون رو میگذاریم روش به مدت چهار ساعت تا ماهیچههامون بپزن. این از ماهیچه مون.
همراهان عزیز، اینم از ماهیچه مون امیدوارم شما هم بپزید و با چلو یا پلو سرو کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید. دوستان گلم اگر از این غذا خوشتون اومد کانال رازهای آشپزی رو سابسکرایب کنید، لایک و کامنت هم فراموشتون نشه، در ضمن ما مواد اولیه را هم در تیزر و هم در دیسکریپشن اعلام میکنیم که شما عزیزان بتونید به راحتی به اون دسترسی داشته باشید در پایان هم چند تا ویدیو به شما پیشنهاد میشه لطفا اونها را هم مشاهده بفرمایید. تا ویدیوی بعدی خدانگهدار. به خدا میسپارمتون، خدا نگهدار.
مِهراد (خریدار محصول) –
فوق العادست ? ? ? ?