رضیم
شماره دستور پخت: 358
رضیم
طرز تهیه ماهیچه مجلسی

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه ماهیچه مجلسی

فیلم طرز تهیه ماهیچه مجلسی

سلام دوستان و همراهان گرامی، این بار مهمون خونه هاتون شدیم با یک غذای سنتی گیلانی، البته این به شکل‎های مختلف در کل جهان طبخ می‎شه. این غذا چیزی نیست جز ماهیچه. سلام عزیزای دلم، لطفا با ما در تهیه این ویدیو همراه باشید. من یک مقدار روغن بریزم داخل تابه ام. یک قاشق چایخوری زردچوبه اضافه می‎کنم.

من همیشه پیازها را خلالی می‎کنم اما حواستون باشه، خلالیش خیلی باریک نباشه چون اگه باریک باشه به دلیل میزان زمانی که می‎گذاریم گوشتمون پخته شه، این‎ها دیگه از بین می‎ره، آب می‎شه و از بین می‎ره. ما اینا را خلالی نسبتا درشت می‎کنیم مثل اینایی که انجام دادیم این‎ها را انجام می‎دیم، زردچوبه که یک مقدار سرتفت خورد، کره حدود هفتاد گرم هست. تو این فاصله که داره کره آب میشه، ما ماهیچه را می‎گذاریم داخلش تا یک تفت کوچولو بخوره.

اینم مربوط به بوقلمونه من می‎گذارم کنارش. کامل این رو سرتفت می‎دیم. برای این که خیلی نگذاریم روغنش داغ بشه، و گوشتمون سفت بشه. پیاز را اضافه می‎کنیم حرارتش رو بگیره، یک مقدار پیاز را که اضافه کردیم بعد گوشتمون رو برمی‎داریم  وروی پیاز می‎گذاریم. تو این مرحله ادویه‎هامون رو اضافه می‎کنیم. زنجبیل یک دوم قاشق چایخوری، تخم گشنیز یکی قاشق چایخوری. جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری، فلفل قرمز، نوک قاشق چایخوری.

چهار حبه سیر داریم چهار طرف ماهیتابه مون می‎گذاریم مقداری چوب دارچین داریم. که ما این چوب دارچین‎هامون رو جاهای مختلف پراکنده می‎کنیم. یک بوته سیر کامل داریم به خاطر این که طعم خیلی قشنگی بگیره روش می‎گذاریم. چند تا دونه ما هل داریم. هل‎ها را با دستمون می‎شکنیم. هل‎ها را می‎شکنیم تا اون بو و عطر هل توی غذا کامل باشه، ناگفته نمونه وقتی غذا پخته شد یعنی ماهیچه ما پخته شد، ما هل و دارچینش رو ازش جدا می‎کنیم. پیازهامون رو هم روی ماهیچه‎ها کامل می‎گذاریم و ماهیچه‎هامون رو با پیاز می‎پوشونیم.

پودر زعفران داریم و می‎تونیم زعفران را به طور خشک روی ماهیچه بپاشیم. به دلیل این که ما چهار ساعت تمام باید بگذاریم و این ماهیچه‎هامون پخته بشن. نیاز به مقداری آب داریم، اما آب زیادی نباید استفاده کنیم. ما از یک لیوان آب جوش استفاده می‎کنیم. روغن یک مقدار دیگه بریزیم. این روغن‎هایی که شما می‎بینید ما اضافه کردیم و خیلی زیاده، بعد از پخت بهتون می‎گم که بعدا به چه کاری میاد و استفاده می‎کنیم. ببینید در این مرحله درب ماهیتابمون رو می‎گذاریم ما چون به شعله و حرارت غیر مستقیم و شعله کم نیاز داریم، شعله پخش کن می‎گذاریم ماهیتابمون رو می‎گذاریم روش به مدت چهار ساعت تا ماهیچه‎هامون بپزن. این از ماهیچه مون.

همراهان عزیز، اینم از ماهیچه مون امیدوارم شما هم بپزید و با چلو یا پلو سرو کنید و از خوردنش در کنار عزیزانتون لذت ببرید. دوستان گلم اگر از این غذا خوشتون اومد کانال رازهای آشپزی رو سابسکرایب کنید، لایک و کامنت هم فراموشتون نشه، در ضمن ما مواد اولیه را هم در تیزر و هم در دیسکریپشن اعلام می‎کنیم که شما عزیزان بتونید به راحتی به اون دسترسی داشته باشید در پایان هم چند تا ویدیو به شما پیشنهاد می‎شه لطفا اون‎ها را هم مشاهده بفرمایید. تا ویدیوی بعدی خدانگهدار. به خدا می‎سپارمتون، خدا نگهدار.  

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه ماهیچه مجلسی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *