موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه ماکارونی مجردی
متن ویدئو طرز تهیه ماکارونی مجردی
امروز نمیدونید چه خبره. این چیه؟ ماکارونی با تهدیگ سیبزمینی. تا آخر این ویدیو همراه من باشید.
خب دوستان بریم سراغ ماکارونی ماکارونی یه غذاییه که تقریبا به کار همه میاد. مجرد، متاهل، اونی که وقت نداره، اونی که وقت داره واسه آشپزی، بچهها، بزرگا حتی افرادی که پا به سن گذاشتن. امروز میخوایم با همدیگه این ماکارونی جذابو درست کنیم خیلی ساده، آسون، سریع. بریم سراغ مواد اولیهاش:
اینجا من ماکارونی دارم که از دیفالتترین حالت ماکارونی استفاده میکنم که دیگه تقریبا فکر میکنم تو همه خونهها پیدا میشه.
تهدیگ سیبزمینی که اصلا ماکارونی بدون تهدیگ سیبزمینی معنی نداره
گوشت چرخکرده
فلفل قرمز
رب
نمک، فلفل و زردچوبه
تا آخر ویدیو همراه من باشید.
خب دوستان برای ماکارونی ما اولین نکتهای که باید رعایت کنیم، ظرفیه که میخوایم داخلش ماکارونیمونو درست بکنیم. ترجیحا باید ظرفمون ارتفاعش زیاد باشه که ماکارونیامون روی گاز نوکشون نسوزه. من از یه ظرف بلند استفاده کردم. حجم ظرفتونم دقت بکنید که آبی داخل ظرف هست همیشه باید بین 2 تا 3 برابر حجم ماکارونی که داخلش میریزید باشه. برای چی؟ برای اینکه آشپزای بزرگ دنیا بر این معتقدند که شما وقتی که ماکارونی رو اضافه میکنید به آب جوش، اگه آب جوشتون یه افت دمای شدیدی داشته باشه، کیفیت ماکارونیتون میاد پایین. پس زمانی که میخواین ماکارونی رو اضافه بکنید، شعله گازتونو زیاد بکنید، حجم آبتون مناسب باشه، بعد بهش ماکارونی رو اضافه بکنید. یه موضوع دیگه هم بهتون بگم، قدیم روغن اضافه میکردن توی ماکارونی توی آب واسه اینکه ماکارونیا بهم نچسبه.
ولی الان دیگه ماکارونیا فرمولاشون پیشرفته شده، جدیدتر شدن، تقریبا شما نیازی به اضافه کردن روغن داخل آب ندارید. چون باز یه سری از سرآشپزا معتقد بر اینن، اون روغنی که جذب ماکارونی میشه، باعث میشه که نذاره سس، اونجوری که باید جذب ماکارونی بشه و طعم خوب سس به ماکارونی بچسبه. بریم حالا ماکارونیمونو اضافه کنیم.
شما ماکارونیتونم که میخواید اضافه بکنید، اگه یه پیچ کوچیک به ماکارونیتون بدید، وقتی که وارد ظرفش میکنید، ماکارونیتون قشنگ خودش باز میشه. نگاه کنید با دستتون یدونه پیچ بدید، بریزید داخل ظرف دیگه رو همدیگه نمیاد. یه مقدار نمک اضافه میکنم با یه کوچولو هم زردچوبه که اینکار باعث میشه رنگ ماکارونیمون خیلی بهتر میشه. خیلیم ماکارونیتون رو هم نزنید که خورد بشه. تقریبا 10 دقیقه که بجوشه آماده است.
پیازم نگینی خردش میکنیم. خب بریم سراغ سیر. خب سیبزمینی هم که میتونید اگه پوستنازک بود بشوریدش و با پوست استفاده کنید. ولی من پوستشو میگیرم.
ماکارونیام دیگه آماده شده که آبکششون کنم. اما سسمون، روغنو گذاشتم داغ شد. پیازامو بهش اضافه میکنم. یه نکته بهتون بگم. پیازو زمانی که وارد تابتون میکنین همون اول بهش نمک بزنید. نمک که میزنید قند پیاز آزاد میشه، باعث میشه پیازتون خیلی قشنگ و یه دست و سریع سرخ بشه. پیازامون الان تو این حالت اصطلاحا میگن سبک شده. پیازتونو زیادم سرخش نکنید. چون با گوشتم باید یه تفتی بخوره. سیر رو اضافه میکنم، یه تفت در حد 1 دقیقه که بخوره، آماده است که گوشتو بهش اضافه کنم. بهبه این عطر سیر فوقالعاده است. حرارت که به این سیر میرسه. واقعا این سیر یکی از معجزات آشپزیه.
خب الان وقتشه که گوشتمو بهش اضافه کنم. گوشتو که اضافه کردین. یه خرده نمک، با یه مقدار فلفل بهش اضافه بکنید، رنگ گوشتتون که عوض شد، جای اضافه کردن زردچوبه است. گوشتمون تقریبا به وسطای زمان پختش رسیده. الان وقتشه که زردچوبه رو به همراه رب بهش اضافه بکنیم. خب الان زمانشه که دیگه آبو بهش اضافه کنیم. بهبه، دیگه زیر حرارتتونو کم بکنید، بذارید تا قشنگ سستون غلیظ بشه. الان آب این سس من کمه باید آب بیشتری بهش اضافه بکنم.
خب دوستان سس جذابمونم آماده شده بریم که با ماکارونیامون ترکیبش کنیم و یه ماکارونی مشدی رو با همدیگه درست کنیم. رنگو ببین. کف ظرفمو روغن ریختم، یه کوچولو زردچوبه بزنید، از زعفرونم میتونید استفاده کنید که تهدیگاتون خوشرنگ بشه. بهبه، خب اصلا ماکارونیه و تهدیگ سیبزمینیش. یه کوچولو ماکارونی اضافه میکنیم، هم میتونید لایهلایه بریزید. ولی مدل سنتیش اینه که داخل ظرف به همش میزنید که قشنگ رنگ بگیره. که اون زمانی که دیگه دم کشیده، نخواید زیاد همش بزنید که خورد بشه. این ربهارم از این بغل بیارید بالا. اینارو میبینید اینایی که میمونن کف ظرف، بعدا که میخواید این رو برش گردونید، حالت سوخته میشه، زیاد ظاهرش جالب نمیشه.
خب ماکارونیامو قاطی کردم. حالا درشو میذارم. اگه شعلهپخش کن دارید. زیرش بذارید خیلی تهدیگش عالی و یکدست میشه. تقریبا 20 دقیقه نیم ساعت که بمونه آماده است که سروش کنید.
خب ماکارونیمون آماده شد بریم با هم که سروش بکنیم. بهبه چی شده. فقط صحنه رو ببین. ماکارونی بدون تهدیگ سیبزمینی یعنی هیچی. یه تهدیگ سیبزمینی هم بذارید اینجا. من خودم یهم یدونه تهدیگ سیبزمینی بدن ناراحت میشم. اینم از تهدیگ سیبزمینیش.
مرسی که تا آخر ویدیو همراه من بودید و یه ویدیو دیگه رو با همدیگه به پایان رسوندیم. امیدوارم که بقیه ویدیوهارم ببینید. نقطهنظری، انتفادی، پیشنهادی اگه دارید زیر همین پست کامنت بذارید. حتما میخونم، تا اونجایی که بتونم جواب میدم. اگر هم دوست داشتید، کانال رو به دوستانتون معرفی کنید.
یادتون نره مثل همیشه خیلی دوستون دارم و تا یه ویدیو دیگه خدا نگهدار.
بادامک (خریدار محصول) –
کسی درست کرده نظرشو بگه ؟🙏🏻
اروند –
چه خوشگله????????????????????