رضیم
شماره دستور پخت: 1551
رضیم
مربا توت فرنگی

موارد لازم + طرز تهیه

طرز تهیه مربا توت فرنگی روش 1

سلام دوستاي عزيزم
چقدر به مرباها ارادت داريد؟
من كه خودم به شخصه ارادت خاصي به مرباي توت فرنگي دارم الانم به وفور پيدا ميشه پس دستورشو باهاتون به اشتراك ميزارم ؛ميدونين كه مربا سر سفره افطار چقدر مزه ميده😋

مواد لازم:
توت فرنگي نيم كيلو
شكر ٨٠٠ گرم
گلاب١ قاشق غذاخوري
طرز تهيه: ابتدا توت فرنگي هارو خيس كنيد حدودا ١٠ دقيقه و بعد كاملا بشوريد تا شن هايي كه وجود داره كاملا از بين بره و در قابلمه بريزيد و روش شكر بپاشيد و بزاريد خدودا ٣-٤ ساعت (يا شب تا صبح بزاريد تو بخچال تا آب بندازه)و بعد روي شعله ملايم گذاشته حدودا نيم ساعت تا قوام بياد،بعد در آخر سر گلاب ميريزيم.
بعد ميزاريم تو يخچال تا سفت بشه.

طرز تهیه مربا توت فرنگی روش 2

طرز تهیه مربا توت فرنگی روش 2
مواد لازم:
توت فرنگی ۱ کیلوگرم
شکر ۱ کیلوگرم
آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
روش اول:
دم توت فرنگی ها را بگیرید ، سپس آنها را شسته و از وسط نصف کنید؛ شکر را لابلای توت فرنگی ها بریزید و بگذارید ۲۴ ساعت در یخچال بمانند تا توت فرنگی ها آب بیندازند.
توت فرنگی ها را درون قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید، هنگام جوشیدن کف روی مربای توت فرنگی را بگیرید، پس از اینکه شربت مربا قوام آمد قابلمه را از روی حرارت بردارید.
برای آماده شدن مربای توت‌فرنگی به حدود نیم‌ساعت زمان نیاز است و هر چه این مدت طولانی‌تر باشد مربا تیره تر می شود؛ در پایان کار آبلیمو را برای جلوگیری از شکرک زدن اضافه کنید و این کار را حتما در انتهای پخت مربای توت فرنگی انجام دهید تا مربا تیره نشود ، در قابلمه را در زمان پخت باز بگذارید تا مربای توت فرنگی تیره نشود.

طرز تهیه مربا توت فرنگی روش 3

برخی ها مربای توت فرنگی را به روش دیگری آماده می کنند، در این روش پس از شستشوی توت فرنگی‌ ها مقداری شکر را در یک لیوان آب بریزید و روی شعله اجاق بگذارید تا بجوشد، در مدت زمان جوشیدن آب و شکر، کف روی آب را بگیرید و پس از آن که شربت کمی غلیظ شد توت فرنگی‌ها را به آرامی داخل شربت بریزید و بگذارید روی شعله اجاق گاز چند دقیقه بجوشند تا مربای توت فرنگی پخته شوند.
نکته : هیچ گاه از قاشقی که تمیز نیست برای هم زدن مربای توت فرنگی استفاده نکنید چون موجب می شود مربا توت فرنگی زود کپک بزند.

نشانه قوام آمدن مربا توت فرنگی:

وقتی مربای توت فرنگی بیش از حد بجوشد شکرک میزند
مقداری از شربت توت فرنگی را در قاشقی بریزد ، اگر شیره پس از خنک شدن سریع از قاشق نریخت یعنی که شربتش قوام آمده است.
دلیل کپک زدن مربای توت فرنگی:
شکر مربا کم باشد، قوام نیامده باشد، مربای توت فرنگی کاملا پخته نشده باشد.

دلیل شکرک زدن مربای توت فرنگی:

این حالت معمولاً در مرباها و شیره ها دیده می‌شود، وقتی شیره یا مربای توت فرنگی بیش از حد بجوشد یا آنکه شیرینی آن کم باشد شکرک می‌زند و برای رفع شکرک مربای توت فرنگی باید در شربت یا مربا کمی آب جوش و مقداری آبلیمو اضافه کنید و بگذارید چند جوش بزند تا شکرک آن از بین برود.

طرز تهیه مربا توت فرنگی روش 3

 

🍓مواد لازم👇🏻
۲ کیلو گرم توت فرنگی
۸ لیوان شکر
۱ ق چ سرپر پودر جوهر لیمو (یا آب یک لیمو)
۱ ق م کره

🍓طرز تهیه👇🏻
لول از همه ساقه های توت فرنگی رو جدا کرده و با آب خوب میشوریمشون اگه توت فرنگی هامون خیلی بزرگ بودن میتونیم به ۲ یا ۳ قسمت برششون بزنیم.
بعد اینکه خشک شدن داخل قابلمه بزرگ مقداری توت فرنگی ریخته و روش کمی شکر میپاشیم و این کار رو لایه لایه تا وقتی که توت فرنگی ها تموم بشن تکرار میکنیم. در قابلمه رو بسته و حداقل ۸ ساعت تا ۱ شب تا صبح استراحتش میدیم باید همه شکر های روی میوه ها آب بشن اگه توت فرنگی ها به اندازه کافی آبشونو پس نداده باشن یک استکان آب اضافه کرده و زیر اجاق رو روشن میکنیم و هر از گاهی آروم همش میزنیم تا وقتی که به جوش بیاد و بپزه.
وقتی مربا خواست به جوش بیاد برای اینکه زیاد کف نکنه ۱ قاشق مربا خوری کره اضافه کرده و زیر اجاق رو کم میکنیم بعد تا ۳۰_۳۵ دقیقه کنترل شده می پزیم در حین جوش اومدن کفش رو جمع کرده و دور میریزیم.
در نهایت پودر جوهر لیمو یا آب لیمو رو اضافه کرده و ۲ دقیقه دیگه می پزیم، از رو اجاق برداشته و وقتی که خنک شد داخل شیشه های مربا میریزیم.
نوش جان 🍓❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مربا توت فرنگی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.