موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه مرغ بندری
متن ویدئو طرز تهیه مرغ بندری
ساندویچ سالم خوشمزهتر از سوسیس بندری غذای سالم بخور
برای کسایی که نمیتونند از سوسیس و کالباس استفاده کنند برای بچهها سالمتره و یک غذای فوق سالم.
بریم سراغ مواد اولیه برای 2 تا سینه مرغ 5 تا پیاز کوچیک اگر پیاز درشت بود 2 تا کافیه – گوجه فرنگی 2 تا – قارچ – فلفل دلمه – یک فلفل آتیشی تند اگر برای بچهها درست کردید این فلفل تند رو نزنید – رب داریم – هالوپینو داریم – خیارشور داریم. خب بریم سراغ ادویهها همه اینا به اندازه لازم است رد چیلی یا همون فلفل قرمز – فلفل سیاه – پاپریکا پادر – ادویه کاری و آویشن و 4 یا 5 دونه سیر درشت.
حالا بریم سراغ خورد کردن، این خورد کردنش راه داره 1 دونه سینه مرغ رو بر میدارید به اندازههای نازک در میارید بعضیها انتهاش یک مقدار ضخیم میشه و قبضه کردن رو بهتون قبلاً یاد دادم اینم قبضه میکنید حالا چیکار میکنید به صورت رشتههای باریک در میارم باریکی رشتهها باید به اندازه انگشت کوچیکمون باشه همه رو خورد میکنم. و داخل ظرف میذارم فلفل قرمز هر چقدر که خودتون دوست دارید ولی باید تند باشه .
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری – فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری – پاپریکا 1 قاشق چای خوری و ادویه کاری و آویشن همه رو اضافه میکنیم و برای اینکه مرینت حسابی جذبش بشه یک کوچولو روغن بهش اضافه میکنیم بعد یک ماساژ حسابی بهش میدیم و میزارم نیم ساعت استراحت کنه بعد میریم سراغ پیازها، پیازها رو خلالی خورد نکنید بر عکس خورد کنید تا راحت از هم جدا بشه هر مقداری که نازکتر بکنید خیلی بهتره چون غذامون رو میخوایم زودتر آماده کنیم پس ضخیم خورد نکنید نازکه نازک بعد قارچ رو خورد میکنیم یک مقداری درشتتر از حد معمول یه مقداری ضخیمتر تا داخل کار خودش رو نشون بده بعد فلفل دلمه داریم اما برای 2 تا سینه مرغ نیاز به 2 تا برش از دلمه داریم باید ریز و نامحسوس خورد کنید ریزه ریز تا جایی که امکان داره.
پیاز رو داخل ماهیتابه میریزیم یک تفت میدیم و روغن زیادی اضافه نکردم یعنی یک مقداری که نرم شد فلفل دلمه هم بهش اضافه میکنیم و بعد سیر که خورد کردم رو اضافه میکنم اما برای در رابطه با مرغی که رشته شده باشه یک حرارت کوچیک ببینه میپزه و اگر زیاد بپزه اورپوک میشه و دیگه خوب در نمیاد نمک به اندازه لازم الان اضافه میکنم تا بافت پیازم رو بشکونه یه کوچولو ادویه کاری و پاپریکا اضافه میکنیم و زمان زیادی نمیخواد و اینو یک تفت میدیم تا بیس کارمون آماده بشه و روغن زیادیم نداره حالا میزاریم 2 دقیقه حرارت ببینه و مرغم رو میارم بهش اضافه میکنم ببینید نمک باعث میشه پیازامون نرمه نرم بشه و تو همین مرحله مرغ رو اضافه میکنیم حرارت رو میبریم روی هزار و شروع میکنید دائماً هی هم زدن تا زمانی که رنگ مرغ کاملاٌ تغییر کنه حالا من حسابی اینو تفت میدم و به این مرحله که رسید فقط رنگ مرغامون تغییر کرد و میبینید چقدر پر پیاز و مشتیه اما هنوز قسمتی از مرغا خام مونده یعنی 100 درصد نپزید دارم قلقهاش رو بهتون میگم و بعد قارچ اضافه میکنیم و یک تفت کوچیک دادیم و 3 تا قاشق رُب هم میزنیم بهش بازم اِستپ نمیکنید دائماً هم میزنید تا حسابی همهی مواد با هم دیگه ترکیب بشه وقتی به این مرحله رسید یعنی دیگه شعله رو کم کم میکنید و روی سوزنی میزارید حسابی دم کش بشه درشم میبندیم و این آماده میشه میتونید داخل یخچال نگه داری کنید زمان ماندگاریشم 3 روز تقریباً میتونه بمونه حتی اگر رستورانم داشتید میتونید برای مشتری داخل ساندویچ سرو کنید یا به صورت پرس اما بچهها بخورند حسابی خوششون میاد.
خب حالا میریم یک ساندویچ بزرگ باحال براتون درست کنم کاهوها رو نوستالژی و رشته رشته خورد کردم . نون هم آماده هست چیکن بندری یا مرغ بندی 2 نونه این برای رستورانه ولی خوراک پر کردن ساندویچه این تقریباً برای خانواده 4 نفره است . گوجه و خیارشور و کاهو برای کنارش زدم و هالوپینو هم گذاشتم .
طرز تهیه مرغ بندری هیوا
مرغ بندری " width="1440" height="1799" srcset="https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/118073424_623519295226588_4023498401841461889_n.jpg 1440w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/118073424_623519295226588_4023498401841461889_n-240x300.jpg 240w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/118073424_623519295226588_4023498401841461889_n-820x1024.jpg 820w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/118073424_623519295226588_4023498401841461889_n-768x959.jpg 768w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/118073424_623519295226588_4023498401841461889_n-1229x1536.jpg 1229w, https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/03/118073424_623519295226588_4023498401841461889_n-600x750.jpg 600w" sizes="(max-width: 1440px) 100vw, 1440px" />
سینه و ران مرغ ۲۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
گوجه ۱ عدد متوسط
رب گوجه۱ قاشق غذاخوری
سس تند ۱ قاشق چایخوری
سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل،آویشن،پودر سیر،پاپریکا
سیر ۲ حبه
قارچ ۱۰۰ گرم
زست لیمو و آبلیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
پنیر گودا
طرز تهیه: ابتدا مرغ ها را باریک برش بزنید و با روغن زیتون،زست لیمو،آب لیموترش تازه،نمک و فلفل،پوره سیر و سس خردل حسابی مزه دار کنید ،بعد با همون مواد مرینید بریزید توی تابه و تفت بدید، بعد از سرخ شدن کامل مرغ ،پیاز رو حداگانه خلالی ظریف خرد کنید و حسابی سرخش کنید و به مرغ اضافه کنید و بعد از یه تفت کوتاه بهش رب و سس تند و پوره سیر و آویشن و نمک و فلفل اضافه کنید و قشنگ سرخش کنید تا رب رنگ باز کنه و به خرد مرغ بره سپس گوجه ها را فیله کنید یعنی از پوست جدا کنید و ریز خرد کنید و به همراه فلفل دلمه خرد شده به مرغ اصافه کنید و تفت بدید و اجازه بدید مواد کاملا باهم پخته و حسابی سرخ و خوشمزه بشن،مواد تند ساندویچ ما حاضره نان باگت را باز کنید از مایه مرغ بندری وسطش بریزید و یه لایه پنیر گودا و سیب زمینی که خلالی ریز برش دادید و سرخ کردید رو میریزین روی پنیر و ساندویچتون و تمااام ،ساندویچ تند و تیز ما آمادست،نوش جااان🙌🏻
مروارید –
چه خوشمزه و جذاب شدهههه👏🏻😊👌🏻