رضیم
شماره دستور پخت: 893
رضیم
مرغ سوخاری (کنتاکی)

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه مرغ سوخاری (کنتاکی)

متن ویدئو طرز تهیه مرغ سوخاری (کنتاکی)

امروز می خوام طرز پخت مرغ سوخاری کنتاکی کنتاکی کی اف سی رو بهتون آموزش بدم می بینید که اگر با این روش کار کنید و این ادویه هایی که خدمتتون میگم و این روشی که میگم استفاده کنید توی خونه می تونید مرغ کاملا کیفیت خوده کنتاکی یعنی کی اف سی درست کنیم برای اینکار موادی که لازم داریم اینه تخم مرغ داریم دو عدد حدودا سه پیمانه آرد ادویه هایی که خیلی مهمه و طعم تمام و مزه و اون شهرتی که کنتاکی به ادویه هاش و نسبتی که باید رعایت کنید این هست این پودر پیاز داریم سه قاشق پودر سیر داریم سه قاشق پاپری سه قاشق آویشن دو قاشق فلفل سیاه یک قاشق نمک یک قاشق وفلفل قرمز یک قاشق طعم اصلی مرغ کنتاکی همونجوری که می دونید تنده یعنی اگه شما با اسپاسیش رو هم سفارش ندید توی هر جایی توی هر شعبه ای برید حالت عادیش یک تندی داره حالا اگه شما بخواین می تونین فلفل قرمز رو حذف کنید .

اگه می خواین تند نباشه ولی اگه می خواین طبق استاندارد کنتاکی و با همون طعم و مزه باشه حتما فلفل قرمز هم در کنار فلفل سیاه استفاده کنید بعد یک مرغ کامل رو شما می شورید قطعه قطعه می کنید رون مرغ رو دو قسمت می کنید ساق مرغ رو از مغز اون جدا می کنین کتف رو از سینه جدا می کنین و می زارین خشک بشه چیز دیگه ای که لازم داریم برای درست کردن کنتاکی باترمیلکه توی یک ویدیو کامل آموزشش رو دادم حالا خیلی سریع اینجا هم میگم اگر ویدیو رو ندیده باشین به ازای هر یک لیوان شیر یک قاشق سرکه ی سفید می ریزین و یه ده دقیقه تا یک ربع صبر می کنید که این شیر غلیظ شده ای به شما میده که حالا از این توی پنکیک یا توی شیرینی های خیلی استفاده میشه توی بعضی از ویدیوهای دیگه گفتم کاربردهای دیگه باترمیلک رو خب میریم که شروع کنیم .

خب برای شروع مرغی رو که شستیم و خشک شده با یک سیخ چوبی یا حالا اگر هم نداشتیم می توین از چنگال استفاده کنید توی بدنه های اون رو یک مقدار سوراخ ایجاد می کنین برای انکه مواد بیش تری جذبش بشه بعد ادویه هایی که داشتیم رو همه رو با هم مخلوط می کنیم و اینارو حالا به اصطلاح آشپزیش رو بهتون بگم بهش میگن درایو آو یعنی یک جور مینت کردن خشک اینها رو به مرغمون می مالیم مرغ کنتاکی رو اصلا نباید پوست بکنید حتما باید با پوست پخته بشه مرغ های شما خب حالا بعد از اینکه تمام قطعه های مرغمون رو درایو آو کردیم همون باترمیلک رو روی اینها می ریزیم در ظرف رو بزارید و می زاریم توی یخچال حدودا دو ساعت تا سه ساعت بمونه تا کاملا مزه بگیره .

خب مرغامون سه ساعت توی یخچال موندن و کاملا مزه دار شدن حالا اضافی ادویه هایی که میکس کردیم رو داخل آردمون می ریزیم مخلوطشون می کنیم با هم ببین کی اف سی باید خیلی طعم اسپایسی داشته باشه خیلی پر ادویه باید باشه گفتم یک مقدار هم تند حالا اگر بخواین می تونین فلفل قرمزش رو کم کنید ولی بهتره که باشه اگه بخواین طعم استانداردش رو بهتون بده بعد دو تا تخم مرعمون رو توی این ظرف و یه مقدار هم مثلا حدوده سه و چهار قاشق غذاخوری آب برینشون می کنیم حالا تیکه های مرغمون رو مستقیما از توی مایعی که توشه داخل آرد میاندازیم ببینید با یک دست مرغتون رو بردارین و با یک دست آرد رو بریزین توش همیشه یک دستتون تمیز باشه وقتی می خواین چیزی رو سوخاری کنین که ارد به دستتون نچسبه آردهای اضافه اش رو بتکونین داخل تخم مرغ و دوباره داخل آرد خیلی با دست فشار ندین سعی کنین از یک گوشه بگیرین چون هر جایی که شما فشار بدین این آردها رو از روش کنار میزنه و اون تیکه توی روغن می سوزه آردهای اضافه اش رو می تکونیم و می زاریم کنار تمام قطعات رو همینجوری .

خب بعد از اینکه آخرین تیکه رو هم آماده کردیم توی آرد روغنمون رو می زاریم داغ بشه حالا می تونید روغن زیتون یا آفتاب گردون یا بعضی جا ها حتی روغن بادوم زمینی استفاده می کنن فقط بزارین روغن کامل داغ بشه حالا تست داغیش هم با یک تیکه ی خیلی کوچولو از آردتون می تونین بیاندازین اگه حباب زیادی دورش تشکیل بشه یعنی داغ شده فقط قبل از اینکه بندازین تو روغن حتما آردهای اضافه اش رو بتکونید بعد از اینکه چند دقیقه  این داخل روغن موندن یک ذره حرارت روغن رو بیش تر کنین چون این مرغ هایی که داخل میاندازین خیلی سردن و بلافاصله روغن رو بخودشون می کشن و روغن سرد میشه ولی به هیچ وجه حرارت زیرش رو زیاد نکید شعله تون رو به خاطر اینکه بلافاصله دورش قهوه ای میشه و مغز اینها رون ها خام می مونه خب بعد از حدودا یک ربع تا بیست دقیقه ببینین مرغامون کاملا یک رنگ طلایی قهوه ای خیلی خوبی پیدا کردن فقط حرارتتون ملایم کنین موقع پخت که سطح بیرونیتون نسوزه و مرغاتون خام بمونه مخصوصا رون ها چون گوشت زیادی دارن ممکنه وسطشون خام بمونه .

خب یک چند لایه دستمال کاغذی میاندازیم روی اون می زاریم که روغن اضافی اش جذبشه بعد از اینکه مرغ ها رو روی دستمال گذاشتیم و کامل روغن اضافی اش کشیده شد داخل بشقاب میاریمشون حتما با کنتاکی سس تند سرو کنید می تونید توی اون مرحله ای هم که به تخم مرغ می زنید به تخم مرغش سس تند حل کنید می تونید بعدا باهاش سرو کنید حالا من کنارش توی بشقاب سرو کردم روشم یک مقدار فلفل سیاه چاق می کنیم امیدوارم شما هم این مرغ رو درست کنید با همون نکاتی که بهتون گفتم و کاملا با کیفیت خوده کی اف سی بتونین مرغتون رو سرو کنید مچکر امیدوارم که خوشتون بیاد. 

طرز تهیه مرغ سوخاری و سالاد کلم

طرز تهیه مرغ سوخاری و سالاد کلم

🍗مواد لازم برای مرغ سوخاری👇🏻
۴ تکه سینه مرغ
۱ استکان شیر
۱ استکان آرد
نصف بطری آب معدنی
۱ عدد تخم مرغ
۱ ق چ ادویه کاری
۱ ق چ پاپریکا
۱ ق چ فلفل سیاه
نمک
برای آغشته کردن مقداری کورن فلکس(دقت کنید بدون شکر باشه)

🍗طرز تهیه👇🏻
اول از همه سینه مرغ رو به صورتی که خیلی کلفت نباشه برش میزنیم و توی کاسه همه ی  مواد سس رو مخلوط و خوب هم می زنیم بعد مرغ ها رو توش قرار داده و هم می زنیم، روش رو پوشونده و ۲_۳ ساعت تو یخچال میذاریم.
توی کاسه دیگه کورن فلکس ها رو کمی با دستمون خرد میکنیم و مرغ‌های استراحت کرده رو دونه دونه به کورن فلکس ها آغشته میکنیم بعد توی تابه سرخ میکنیم. (زیر شعله زیاد نباشه چون روشون سری میسوزه)
‌‌
🥗مواد لازم برای سالاد👇🏻
۱ عدد کلم سفید کوچک
۲ عدد هویج متوسط
۴ ق غ سر پر مایونز
۱ ق غ عسل
۳_۴ قطره آب لیمو
۲_۳ ق غ سرکه
۱/۵ ق غ شکر
۱ فنجون شیر
۱ ق چ نمک
‌‌
🥗طرز تهیه👇🏻
کلم را ریز ریز خرد میکنیم، هویج ها رو رنده می کنیم و روشون سرکه و شکر رو اضافه میکنیم و ۲ دقیقه خوب با دستمون مخلوط میکنیم. برای سس: مایونز، شیر، آبلیمو، نمک و عسل رو خوب هم زده و روی سالاد ریخته و هم می زنیم بعد روی ظرف را پوشانده و ۲_۴ ساعت داخل یخچال قرار میدیم هر چقدر بیشتر تو یخچال باشه خوشمزه تر میشه وقتی برای سرو سالاد را از یخچال بیرون آوردیم اول خوب هم زده و بعد سرو میکنیم.
نوش جان

طرز تهیه مرغ سوخاری + پیاز + سالاد کلم هیوا

طرز تهیه مرغ سوخاری + پیاز + سالاد کلم هیوا

مواد لازم:
فیله مرغ(سینه یا ران) چند تکه
پیاز ۱ عدد متوسط
آرد سفید ۱ لیوان
آرد سوخاری پانکو ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
مواد لازم مرینید مرغ:
ماست چکیده ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر پیاز ۱/۲ قاشق چایخوری
سیر ۱ حبه له شده
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
پودر ریحان و جعفری خشک مقداری
زعفران ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را پوست می گیریم و خلالی خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.سبزیجات معطر را داخل کاسه می ریزیم. در ادامه ماست، پوره سیر،زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم و خوب مواد را مخلوط می کنیم و تکه های ران یا سینه مرغ را ابتدا کاملا با این مواد آغشته می کنیم و بعد داخل کاسه می گذاریم و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم. سپس داخل یخچال می گذاریم تا به مدت ۸ ساعت تکه مرغ ها مزه دار شوند. سپس در کاسه ای آرد می ریزیم و پودر سیر،فلفل سیاه،پودر پیاز،کمی نمک را به آن اضافه می کنیم و با قاشق همگی را مخلوط می کنیم و کنار قرار می دهیم.
تخم مرغ ها را هم جداگانه می شکنیم و در کاسه ای می ریزیم و خوب هم می زنیم و کنار کاسه آرد می گذاریم و همچنین در ظرف سوم آرد سوخاری ریخته و کنار میگذاریم،ترجیحا در قابلمه ای کوچک روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کم کم داغ شود.کاسه محتوی تکه های مرغ را از یخچال بیرون می آوریم.

ابتدا تکه های مرغ را داخل آرد سفید می زنیم ، سپس در تخم مرغ و در آخر در آرد سوخاری می غلطانیم با دست فشار میدیم یا با وسیله ای روی مرغ میکوبیم تا آرد سوخاری پرس بشه با مرغ و بعد داخل روغن داغ سرخ میکنیم ، پیازها را هم حلقه حلقه کرده و مثل مرغ ها در به ترتیب در سه ظرف میزنیم و سرخ میکنیم ،حرارت همچنان کم باید باشد تا مرغ کاملا مغز پخت شود و نکته مهم اینکه حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می کنیم تا نسوزد و مرغ ها را سیاه نکند. مرغ های سرخ شده را در توری یا کاغذ روغن گیر می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
همگی مرغ و پیازها را به همین شکل آماده می کنیم،در کنارش هم یه سالاد کلم بسیااار خوشمزه درست کردم و تمامم.

سالاد کلم

ابتدا کلم سفید و قرمز را با چاقو برش های بسیار ظریف و خلالی باریک میزنیم ،به هیچ وجه کلم ها را نگینی خرد نکنید که به نظر من توی طعم سالادتون تاثیر داره،بعد هویج را هم رنده بزنید و توی یه کاسه مناسب بریزید برای سس هم از ماست،مایونز،سرکه،پودر سیر،نمک و فلفل استفاده کنید و یک ساعت در بخچال

طرز تهیه مرغ سوخاری با سس پستوی گوجه

طرز تهیه مرغ سوخاری با سس پستوی گوجه طرز تهیه مرغ سوخاری با سس پستوی گوجه

مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
آردسفید۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
آردسوخاری ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ، پودرسیر ، پاپریکا
مواد لازم سس پستو گوجه:
گوجه خشک ۵۰ گرم
گردو ۵۰ گرم
پنیر پارمزان ۳-۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون۳-۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل مقداری
ریحان ۳۰ گرم
طرز تهیه: ابتدا مرغ را با مواد دلخواه مزه دار منید من با مقداری کاری،نمک و فلفل ،روغن زیتون و لیموترش فلفل زرد مزه دار کردم ،سپس مرغ را بعد از گذشت ۲۴ ساعت سوخاری کردن (اول در آرد سفید سپس تخم مرغ و بعد در آردسوخاری میزنیم و در تابه سرخ کردم و بعد از روغن گیری روی مرغ سس پستوی گوجه ریختم و بعد یه لایه پنیر و دوباره پستوی گوجه و درکنار سیب زمینی تنوری و قارچ بالزامیکی سرو کردم بسیااار خوشمزست حتما امتحان کنید

سس پستوی گوجه:

در غذا ساز همه مواد مربوط به قسمت سس پستو رو باهم مخلوط کنید تا به غلظتی که در عکس میبینید برسید میزان کمی و زیادی مواد قابل تغییر هست ولی برای اینکه به یه پستوی خوشمزه برسید اندازه ها را تغییر ندهید😊

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مرغ سوخاری (کنتاکی)”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.