![طرز تهیه مرغ شکم پر در فر](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/b40cb534a675a05b8f180fd851d0dcfd__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ شکم پر در فر](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/020cef2f43aca4208359cc7ebce7a151__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ شکم پر در فر](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/ee958f84c8a969abbc080efd07f999ce__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ شکم پر در فر](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/810ea70d78a448bdde3bd6a0f71a1c1c__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ شکم پر در فر](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/17b630458b55a2acfd0537c0c8e772d3__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ شکم پر در فر](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/374342568b23151f67ffde7c4c1896d6__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ شکم پر در فر](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/5b6ca85da57a3a5dee57cc001c893a15__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ شکم پر در فر](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/de945e8dc11e6ae8dd1090acd3c10aca__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ شکم پر در فر](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/a4ef2ad20321ac63c37b88eeb4490c8d__charsoogh-1-150x150.jpg)
![طرز تهیه مرغ شکم پر در فر](https://rezim.ir/wp-content/uploads/2022/04/8db550caa34a58d3acd99f39e8e93beb__charsoogh-1-150x150.jpg)
موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم مرغ شکم پر در فر :
جوجه ۱ کیلویی یا تکه های مرغ
پیاز ۲ عدد متوسط
گشنیز تازه ۱۵۰ گرم
جعفری تازه ۵۰ گرم
رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری
رب انار ملس ۳ قاشق غذاخوری
سیر ۲-۳ حبه
نمک،فلفل،پاپریکا،پودرسیر،ادویه دودی،کاجون
روغن زیتون
زعفران
گردو ۳-۴ عدد
آلو خورشتی(یا آلوچه،برگ قیصی،…)
.
طرز تهیه: ابتدا جوجه یا تکه های مرغ را از شب قبل در مخلوط آب و نمک قرار میدهیم سلفون کشیده و در هیخچال استراحت میدهیم، این کار مرغ را خوش طعم وبوی زهم مرغ را میگیرد،سپس بعد از آن مرغ را کاملا شسته و خشک میکنیم و در مخلوط روغن زیتون،فلفل،زعفران،پاپریکا،سیر حداقل دو ساعت مزه دار میکنیم،سپس در این فاصله میرین سراغ درست کردن سس،ابتدا پیاز ها را نگینی خرد کرده و با ادویه ها تفت میدهیم،سپس سبزی ها را ساطوری کرده و بهش اضافه میکنیم و با پیازها سرخ میکنیم،بعد از سرخ کامل سبزی ها رب گوجه را اضافه کرده و تازمانی که رب رنگ باز کند تفت میدهیم بعد از آن رب انار و آلوها و پوره سیر و کردوی پودر شده را اضافه میکنیم و همه مواد را تفت داده و نصف استکان آب اضافه میکنیم و اجازه میدهیم آلوها با مواد کاملا پخته شود، سپس شکم مرغ را از مواد پر کرده و ته مرغ را با نخ و سوزن بدوزید من از نخ معمولی استفاده کردم هیچیشم نشد سپس در فر از قبل گرم شده بزارید با حرارت ۱۸۰ به مدت ۱/۵ ساعت تا زمانیکه کل مرغ برشته شود این کار رو ادامه دهید اگر از تکه های مرغ استفاده میکنید فقط مرغ ها را در فر گریل کنید یا سرخ کنید و از سس روی مرغ ریخته یا در کنارش سرو کنید،ودر کنار یه کته دودی نوش جان کنید
پ ن: دوستان اگر از مرغ یا جوجه کامل استفاده میکنید پوست مرغ را اصلا جدا نکنید چون مرغ خشک میشه
پ ن:اگر پوست مرغ رو نمیگیرید نیازی به فویل نیست ولی اگر پوست مرغ را میگیرید فویل بکشید و بعد از پخت کامل در انتهای کار مرغ را کامل گریل کنید
پ ن: ادویه کاجون یه ادویه مخلوط تند هست،(استفاده از ادویه ها دلخواه هست،با توجه ذائقه تون استفاده کنید)
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.