رضیم
رضیم
طرز تهیه نان پنير و مرباي آلبالو

موارد لازم + طرز تهیه

نان پنير و مرباي آلبالو🍒🍒يكي از گزينه هاي خوشمزه براي صبحانه و عصرانه است,كم شيرين ، ترد و لذيذ 😉👌🏻😊 مواد لازم برای نان پنير و مربا:

1بسته (تقریباً 227 گرمی) پنیر خامه‌ای، نرم شده
2 تکه کره (16 قاشق غذاخوری)، نرم شده
دو فنجان آرد سفيد
شکر دانه ريز 2 قاشق غداخوري
نمك 1.2 قاشق چای‌خوری
مواد لازم برای داخل نان:

پنير خامه اي ١٥٠ گرم
شكر اقاشق غداخوري
وانيل ١/٤ قاشق چايخوري
مربای آلبالو به مقدار لازم
طرز تهیه
در یک کاسه مناسب، پنیر خامه‌ای و کره را تا زمانی که نرم، روشن و پف کرده شوند هم بزنید.آرد و نمک را به آن افزوده و تا زمانی که کاملاً ترکیب شوند هم بزنید.بعد از آن شكر را اضافه ميكنيم تا حالت خميري لطيف پيدا كند،سپس خمیر را به ٢ قسمت مساوي تقسیم کنید. هر کدام از قسمت ها را صاف‌کرده و روی هر خمیر را با سلفون بپوشانید.برای 30 دقیقه خمیر را داخل یخچال بگذارید.در همین حین، با ترکیب پنیر خامه‌ای، شکر دانه ريز و وانیل در کاسه‌‌ای دیگر، ماده‌ای که برای پر کردن داخل نان است را آماده کنید.تا زمانی که این مواد حالت خامه‌ای و نرم بگیرد هم بزنید. سپس آن را کنار بگذارید.روی تخته‌ كار آرد بپاشید و خمير را 5 دقيقه زودتر از يخچال دربياوريد و به اندازه يه مستطيل باز كنيد،و با ترکیب پنیر خامه‌ای و بعد مربای آلبالو پر کنید. و بعد خمير دوم را هم همينطور به اندازه مستطيل اول باز كرده و روي خمير گذاشته و بعد برش هاي 2 سانتي متري ميديم و بعد هر برش را ميپيچانيم تا به شكل گرد در بياد و برای 1 ساعت داخل یخچال بگذارید.فر را تا دمای 190 درجه سانتی‌گراد گرم‌کنید.نان ها را برای 10 تا 11 دقیقه یا تا زمانی که لبه‌های آن قهوه‌ای شوند بپزید.سپس بگذارید کاملاً خنک شود (لطفا با چاي داغ نوش جااان كنين😋😋☺️

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نان پنير و مرباي آلبالو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *