رضیم
شماره دستور پخت: 3315
رضیم
طرز تهیه نون خامه ای

موارد لازم + طرز تهیه

🌰مواد لازم نون خامه ای👇🏻
۱ لیوان آب
۱ لیوان آرد
۱۲۵ گرم کره
کمی نمک
۱ پاکت وانیل شکری
۵ عدد تخم مرغ

🌰برای خامه👇🏻
۵۰۰ میلی لیتر شیر
۲ ق غ آرد
۲ ق غ نشاسته
۱ پاکت خامه (۲۰۰ میلی لیتر)
۱ ق غ کره (۵۰ گرم)
۱ عدد زرده تخم مرغ
نصف لیوان شکر
۱ پاکت وانیل شکری

🌰طرز تهیه👇🏻
داخل قابلمه ای آب و کره رو اضافه کرده و می‌جوشونیم بعد وانیل رو اضافه می کنیم سپس آرد و نمک رو اضافه کرده و خوب هم می‌زنیم. ۱_۲ دقیقه به صورت مداوم هم زده و می پزیم بعد از روی اجاق برداشته و ۱۰ دقیقه می ذاریم خنک بشه سپس تخم مرغ ها رو یکی یکی به خمیر اضافه می کنیم. نکته مهم اینه که خمیر باید چسبنده بشه.
به دلخواه با قاشق یا با قیف خمیر رو توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می‌ریزیم و توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه تا وقتی که طلایی بشن می‌پزیم.
تو این فاصله خامه رو آماده می‌کنیم.
داخل قابلمه کوچکی، شیر، آرد، نشاسته، زرده تخم مرغ و شکر رو اضافه می کنیم بعد به صورت مداوم هم زده و می پزیم، از روی اجاق برداشته و کره رو اضافه می کنیم و هم می‌زنیم سپس روش رو می پوشونیم و می ذاریم خنک بشه بعد از خنک شدن خامه رو آروم آروم اضافه کرده و با همزن ۳_۴ دقیقه هم می‌زنیم.
خمیر پخته شده رو به دو قسمت برش زده و توش ۱ قاشق مرباخوری از خامه می‌ذاریم و بعد روش رو می‌بندیم و توی سینی سرو می‌چینیم. بعد اینکه همه‌ی نون خامه ای ها رو پر کردیم روشون سس شکلاتی می ریزیم.
برای سس شکلاتی روش، ۱ پاکت سس شکلاتی آماده و ۵۰۰ میلی لیتر شیر رو تا وقتی که بجوشه می پزیم و بعد از خنک شدن روی نون خامه ای ها می ریزیم.
نوش جان🥰🌝💫


💥‌نکته👇🏻
اندازه لیوان ۲۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ها اگه کوچیک باشه ۵ تا و اگه بزرگ باشه ۴ تا کافیه.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه نون خامه ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *