رضیم
رضیم
طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

متن ویدئو طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو

سلام دوستان عزیز همراهان گرانقدر امروز اومدیم که با هم دیگه پاستا پنه با سس آلفردو رو تجربه کنیم با ما همراه باشید دوستان عزیز امروز اومدیم در خدمت شما باشیم پاستا پنه رو با هم مرور کنیم پاستا پنه چیه؟ پاستا پنه همون ماکارونی هست که درونش خالیه شکل تنه درخت روش شیار داره به این میگن پنه ما می­تونیم پنه با سس آلفردو درست کنیم می­تونیم فتو چینی با سس آلفردو درست کنیم هیچ تفاوتی نداره در ساختار اون چیزی که شما ازش انتظار دارید همون کار رو انجام بدید ببینید این پنه هاس من ریختم داخل ظرف حدود هزار گرم که همون دو تا بسته پونصد گرمی هستش می­ریزم توی آب جوش و مقداری از این نمک رو بهش اضافه می­کنم که یه مقدار مزه بگیره تقریبا فکر کنید دو قاشق مربا خوری من نمک اضافه کردم ما می­ذاریم بجوشه و این آمده بشه برای درست کردنش ما نیاز به سینه مرغ داریم هشتصد گرم مرغ.

خب من این رو می­ذارم تو قابلمه پیازش رو خورد می­کنم باز طبق معمول به دلیل این که اگر مرغی بوی زخمی داشت بوش گرفته بشه هر چند که می­گم این بوی زخم رو مرغ من نداره ام برای این که دوستان همیه سوال می­کنن که ما چکار کنیم بعضی از مرغ ها این جوری بو می­ده این خیلی بهتر وقتی که با پیاز پخته می­شه این رو مقداری آب بهش اضافه می­کنیم زیرش رو روشن می­کنیم دربش رو می­ذاریم و می­ذاریم پخته بشه خب روغن رو می­ریزیم بعد کره رو اضافه می­کنیم روغن رو به این دلیل می­ریزیم که کره ما نسوزه هفتاد گره کرده بود به خاطر دوغش می­سوزه توی این مرحله میایم پنیر پیتزامون رو که ما می­تونستیم پنیر پارمسان به جاش استفاده کنیم این رو مخیرین یعنی اگر این رو داشتید این رو استفاده کنید .

اگر اون رو داشتید اون رو استفاده کنید من پنیر پیتزا رو اضافه کردم صد و پنجاه گرم پنیر پیتزا بود خامه رو اضافه می­کنم و هفتاد گرم هم خامه هستش یک قاشق چای خوری سر پر فلفل سفید دارم فلفل سیاه هم می­تونم اضافه کنم ولی چون من خودم دوس دارم چون طعم و رنگ خاصی داره اما چون رنگ رو به هم می­زنه فعلا اضافه نمی­کنم یه قاشق چای خوری نمک داریم اون رو اضافه می­کنیم هم می­زنیم و شیرمون رو اضافه می­کنیم شیر یک لیوان فرانسوی و اصلا فرصت نمی­دیم که کرده یه رنگ دیگه ای به خودش بگیره سیر هامون رو رنده می­کنیم دلخواه من چهار حبه ریز تقریبا فکر کنم این ها دو تا حبه می­شه که من اضافه می­کنم که خیلی بو و طعم و عطرش غالب نشه این رو به سسمون اضافه می­کنم و اما برای آماده شدن پاستامون، پاستا باید از زمانی که ما برای آب کش کردن که حدود هفت هشت دقیقس استفاده می­کنیم یکی دو دیقه بیش تر استفاده کنیم چون دیگه این رو نمی­ذاریم که دم بکشه و به همین صورت می­خوایم استفاده کنیم .

خب من این رو فکر کنم یکی دو دقیقه دیگه باید برداریم قارچ هارو به این صورت اسلایس می­کنیم که تقریبا فکر کنم نیم سانت می­شه ببینید بخاطر این که زود محو نشه بعد از پختن و آماده شدن پونصد گرم قارچ سس که به این مرحله برسه زیرش رو خاموش می­کنیم مقداری آب اضافه می­کنیم بهش شوک می­دیم تا از جوش بیفتهو بعد پاستا همون رو صاف می­کنیم پاستا هامون رو برمی­داریم و آب کش می­کنیم مقداری روفن به ماهی تابمون اضافه می­کنیم قارچ های اسلایس شده رو توش می­ریزیم پونصد گرم قارچ اضافه می­کنیم و یک مقدار که تفت خورد و آبش تبخیر شد مرغ ها رو بهش اضافه می­کنیم مرغ هامون که پخته شده آوردیم حالا به چه قطعاتی ریز می­کنیم ببینید این کار کاملا دل به خواه اما قاعدش این انداس تکه ها کاملا توی غذامون دیده بشه یعنی ما تکه هایی که تقسیم می­کنیم تکه هایی باشه که قابل رویت باشه به این صورت می­تونیم با دست بکنیم اصلا هیچ موردی نداره اما اندازه هاشو ببینید، مرغ ها رو به قارچ هامون اضافه می­کنیم یک قاشق چای خوری فلفل سیاه اضافه می­کنیم و بعد سسی رو که اماده کردیم و سسمون آماده شد زیرش رو خاموش می­کنم و میارم برای سرو ما با دو روش می­تونیم پنیر با سس آلفردو رو سرو کنیم یه روش این که ما پنه رو می­کشیم و مقداری از سس رو بهش اضافه می­کنیم .

روش دیگش این که ما کل سس رو به موادمون اضافه می­کنیم و با هم مخلوط می­کنیم و سعی کنید همون موفع که آماده می­کنید مصرف کنید چون به دلیل داشتن پنیر پیتزا و کره یه مقدار سفت می­شه بعد هم اگر خواستید گرم کنید شاید ته ظرفتون یه مقداری بچسبه مگر این که توی فر یا مایکرو فر گرمش کنید پس این طوری داغ داغ موقعی که آماده شد نوش جانتون کنید همراهان گرامی پاستا پنه با سس آلفردو ما آماده شد و آوردیم خدمتتون امید واردم که شما از تجربه کردن این غذا لذت ببرید اگر از ویدیو ما خوشتون اومد لطفا کانال راز های آشپزی ساب اسکرایب بکنید لایک و کامنت هم فرامشتون نشه در پایین چند تا ویدیو بهتون پیشنهاد می­شه اون ها رو هم مشاهده کنیدهر کجا هستید خدا یار و نگهدارتون باشه خدا نگهدار

 

 

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه پاستا پنه با سس آلفردو”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *