رضیم
رضیم
طرز تهیه کادایف پسته ای

موارد لازم + طرز تهیه

🥮مواد لازم کادایف پسته ای👇🏻
۵۰۰ گرم تل کادایف
۲۰۰ گرم کره ذوب شده
۱/۲ لیوان مغز پسته
۱ لیوان پسته ریز خرد شده

🥮برای شربت👇🏻
۴ لیوان شکر
۳ لیوان آب
۱/۲ آب یک لیموی تازه

🥮طرز تهیه👇🏻
اول از همه شربت دسرمون رو آماده میکنیم. آب و شکر رو داخل قابلمه ریخته و هم میزنیم بعد اجازه میدیم رو شعله کم به جوش بیاد.
کادایف های تازه رو توی ظرف بزرگ ریخته و روش آروم آروم کره ذوب شده میریزیم و خوب مخلوط می کنیم وقتی کادایف ها روغنی شدن نصفشون رو تو یه سینی گرد یا مربع میریزیم و با کف دستمون بهشون فشار میدیم تا فشرده بشن بعد روش به دلخواه حسابی گردو یا پسته می پاشیم. نصف باقی مونده کادایف ها رو روش قرار داده و دوباره با دستمون فشار میدیم
تا فشرده بشن سپس کادایف رو در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه نزدیک به طبقه زیرین قرار داده و ۴۵ دقیقه کنترل شده می پزیم (چون زیر کادایف سخت می پزه توصیه میشه تو طبقات پایین فر قرار داده بشه)
کادایفی که از فر بیرون آوردیم بعد اینکه گرمای اولیه اش رو از دست داد روش شربت خنک شده رو جوری که همه جاش خیس بشه به صورت یکنواخت می ریزیم. حتما چک می کنیم که شربت خنک شده یا گرمه ! اگه شربت گرم باشه دسرمون خمیر میشه.
چند ساعت صبر می کنیم تا شربت جذب کادایف بشه. دسر که شربت رو جذب کرد به دلخواه به شکل مربع یا مثلث برش زده و سرو می کنیم.
ما برای اینکه از سینی دایره استفاده کردیم به شکل مثلث برش زدیم .
نوش جان💗

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کادایف پسته ای”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *