رضیم
شماره دستور پخت: 423
رضیم
طرز تهیه کتلت گوشت

موارد لازم + طرز تهیه

فیلم طرز تهیه کتلت گوشت

متن ویدئو طرز تهیه کتلت گوشت

سلام دوستایِ عزیزم. حالِتون چطوره؟ امروز اومدیم مهمونِ خونه‌هاتون باشیم با یک غذایِ خوشمزه که یکی از همراهان عزیزمون که لطف داشتن و کانالِ ما رو همراهی می‌کنن درخواست دادن. دوستان حتماً کانالِ رازهایِ آشپزی رو تو یوتیوب سابسکرایپ کنید و زنگوله رو هم بزنید.

در این‌صورت هر زمان ما ویدئویِ جدیدی ارائه کنیم شما می‌تونید مطلِع بشید و از اون استفاده کنید. سلام دوستانِ عزیز. ما در این برنامه قرار هستِش که این کتلت رو با شما تهیه کنیم. بحثِ بهترِش اینه. با هم تهیه کنیم. کتلتِ گوشت است یکی از دوستان تقاضا داده بودن. من کتبی جوابِشون رو دادم. اما گفتم حتماً تویِ برنامه می‌ذارم و این رو تهیه می‌کنم. این رو همه‌یِ دوستان بلدن فقط روش‌ها فرق می‌کنه. الان بهتره در همین‌جا بگم اونی که با سیب‌زمینی پخته تهیه می‌شه شامی هستِش یعنی به اون  کتلت گفته نمی‌شه.

و اونی که با سیب‌زمینیِ خام تهیه می‌شه اون اِسمِش کتلته. موادی که موردِ نیاز هستِش حدودِ دو مشت یا 200 گرم گوشت، یک پیازِ بزرگ هستیش که مشاهده می‌کنید و به ازایِ اون می‌شه هشت تا سیب‌زمینیِ کوچک یا چهارتا سیب‌زمینیِ متوسط. بعد ادویه‌هایی رو که توش استفاده می‌کنیم فلفلِ سیاه، آویشَن، نمک، زردچوبه و زیره هست که تویِ اینها به اصطلاح آویشَن و زیره‌ش هر دوش اختیارِ هستِش. اگه دوست داشتید ازش استفاده کنید. این رو هم که شما دارید مشاهده می‌کنید پودرِ سوخاری هستِش یعنی طعم‌دار نیست و می‌تونید شما این رو از نونایِ خشک تهیه کنید. نونایِ خشکی که در منزل دارید اونا رو یکوبید، الک کنید و از اونا برایِ این کار استفاده کنید.

حالا من تصمیم دارم تویِ غذاساز تمامِ مواد رو خُردکنم. ابتداً میام و درواقع اینو  گذاشتم که دیگه راحت باشیم برایِ ورز دادنیش. گوشت رو بی‌زحمت به من بدید. خدمتِ شما من گوشت رو می‌ذارم داخلِ این و شما زحمت بکشید ادویه‌ها رو هم به من بدید. شما دوست داشتید آویشن رو می‌تونید بزنید دوست نداشتید می‌تونید نزنید. اون اختیاری هستش. من یک‌دوم قاشقِ چایخوری الان آویشن ریختم. یک دوم هم فلفلِ سیاه می‌ریزم. بعد نمک رو یک دونه سرخالی می‌ریزم. یک مقدار هم اضافه‌تر. سیب‌زمینی نمکِ بیش‌تری می‌گیره.

بعد زردچوبه رو یک و نیم می‌ریزم. یک و نیم قاشقِ چایخوری سر پر. و زیره رو هم گفتم اختیاری هستِش به انذازه‌یِ یک دوم قاشقِ چایخوری. این پودر رو به اصطلاح پودرِ سوخاری رو الان اضافه نمی‌کنیم. بعد از این‌که بقیه‌یِ کاراشو انجام دادم اون اضافه می‌شه. زحمت می‌کشید پیاز رو به من بدید؟ دو نصفِش کنید کافیه. خُب ممنونم. احتمال داره صدایِ این یک مقدار شما رو اذیت کنه یا آزار بده من همه‌یِ کارِش رو انجام نمی‌دم.

یه بخشی از کار رور انجام میدم که شما در جریان باشید. قبل از این‌که من این کار رو انجام بدم بذارید من رنده‌ای رو که تویِ غذاساز ازش استفاده می‌کنم هم بهتون نشون بدم. همون رندهه‌ای هستِش که شاید ما تویِ رنده‌هایِ دستی ازش استفاده می‌کنیم. از این هم درشت‌ترِش هم هست که به دردِ این کار نمی‌خوره. خُب من این رو روشن می‌کنم. با اجازه‌یِ شما ما می‌ریم و سیب‌زمینی ها رو همه رو رنده می‌کنیم. تویِ غذاساز آماده می‌کنیم و دوباره برمی‌گردیم خدمتِ دوستان صدا خیلی صدایِ خوبی نیست.  من یک توضیحی هم خدمتتون بدم.

به علتِ آهنِ زیادی که پوستِ سیب‌زمینی داره ما عموماً از پوستِ سیب‌زمینی استفاده می‌کنیم. یعنی من هیچ موقع پوستِ سیب‌زمیتنی رو دور نمی‌ریزم. البته از سیب‌زمینیِ درشت استفاده نمی‌کنم. قبلاً هم این رو تویِ ویدئو‌هایِ قبلی توضیح دادم. این رو کاملاً با این اسکاج‌هایِ زبر می‌شورم. که دیگه هیچ چیزی نداشته باشه. اگه یه چیزی هم داشته باتشه مثلاً مثلِ این من با چاقو می‌گیرم که دیگه مشکلی نداشته باشه. من میرم اینا رو تویِ غذاساز رندش می‌کنم و آمادش می‌کنم و بر‌می‌گردم خدمتتون. حتماً همراهِ ما باشید تا کتلِتمون رو با همدیگه تهیه بکنیم.

عزیزیاِ دلم الان تمام مواد رو با هم مخلوط کردیم و ورزِش دادیم. فقط پودرِ سوخری مونده که اون هم اضافه می‌کنیم و به مرحله‌یِ سرخ کردن می‌رسیم. خُب من عذر می‌خوام ازتون. من دستام رو شستم. نمی‌تونم با دستکِش کار کنم  برایِ کتلت و مجبورم بدونِ دستکِش. حالا من فکر م‌‌کنم باید ورز داده بشه. بله هم ورز داده بشه و هم برایِ انداختنِش یه خورده مشکله. من این رو ورزیش می‌دم. خوب که با هم ورز دادم بعد کتلِش‌هاش رو می‌ندازم. خُب حالا شما اگر به‌جایِ غذاساز خواستید از رنده استفاده کنید همون رنده‌ای که بهتون نشون دادم تویِ رنده‌هاتون از اون استفاده کنید و رنده کنید . اصلاً نیازی نیست که آبِ سیب‌زمینی یا پیاز  جدا بشه.

آره اینم برایِ من سؤال شده بود که آیا ما اصلاً باید آبِ سیب‌زمینی رو جدا کنیم با آبِ پیاز یا نه باید با خودِش مخلوط کنیم. نه ببین من حتی تخمِ مرغ هم به این نزدم ولی من الان می‌ندازم و شما ببینید. امتحان کنید دیگه. ببینید غذا چون ذائقه‌ای هستیش نمی‌شه گفت حتماً این بهترین کتلتی هستِش که در واقع شما می‌تونید درست بکنید و بخورید. ممکنه یکی از این خوشش بیاد و یکی از یک کتلتِ دیگه خوشش بیاد. چون شکلِ پختن‌ها و اصولِ پختن‌ها و روشِ پختن‌ها متفاوت هستِش. بعد من این رو دیگه بدونِ تخمِ‌مرغ درواقع درست می‌کنم.  

چون خیلی از دوستان این سوال رو داشتن. آبِش رو هم نمی‌گیرم آبِش رو هم همین پودرِ نان خشک یا پودرِ سوخاری که ما بهش اضافه می‌کنیم، البته پودرِ سوخاری ساده نه طعم‌دار اون خودِش باعث می‌شه که اگر آبی هم داره اون آب به وسیله‌یِ اون گرفته بشه. حالا هر‌کسی باز یک مدل دوست داره که درواقع کتلِتِش رو بندازه بعضی‌ها دوست دارن خیلی کوچیک باشه، بعضی‌ها نازک دوست دارن، بعضی‌ها ضخیم دوست دارن. اما به نظرِ من اگه هرچی نازک‌تر باشه بهتر پخته می‌شه. راحت‌تر هم هست. دیگه حالا خودِشون می‌دونن. چون دیگه نمی‌گم چون یه چیزی هستِش واقعاً سلیقه‌اییه و اصلاً براش سسی چیزی پیشنهادی چیزی دارید اما خُب هر کدوم رو خودِتون دوست داشتید و درواقع طبعِ خودتون و طبعِ خانوادتون کشید  همون کار رو انجام بدید.

من می‌ندازم انشالله اینا آماده بشه و میایم خدمتتون و درواقع سِروِش می‌کنیم. دوستانِ عزیز حتماً ما رو همراهی‌کنید تا پایانِ ویدئو تا غذامون رو بیاریم سرو کنیم و خدمتتون برسیم. لایک و کامنت فراموشِتون نشه. شما از اون طرف می‌تونید به ما کلی انرژی بدید و ما با انرژییِ مضاعف خدمتِ شما دوستانِ عزیزمون برسیم. حتماً ما هم در خدمتتون هستیم، سوالاتتون فراموش نشه، پیشنهاداتِتون، انتقاداتِتون. ما در هر زمینه‌ای باشه در خدمتِ شما هستیم. دوستانِ عزیز قرارِ ما بر این بود که این‌ها کتلت‌ها رو سرخ کنیم و برایِ سرو خدمتتون برسیم. این‌ها آماده شده. امیدوارمدرست کنید و لذتِش رو ببرید. اگر هر سؤالی داشتید از من بپرسید که ما در خدمتتون هستیم.

به‌خاطرِ این‌که سؤالاتِ متعددی در هنگامِ کار برایِ هر کسی ممکنِ پیش بیاد اینه که ما این امکان رو قرار دادیم که حتماً سؤالاتِتون رو بپرسید. اگر هم پیشنهادی دارید بفرمایید در خدمتتون باشیم. و در ادامه این‌که از همراهانِ عزیزمون نهایتِ تشکر رو بکنم. خیلی خیلی ممنونم این‌که همراهی می‌کنید، نظر می‌دید، پیشنهاداتِتون رو می‌گید و حتی این‌که ما این غذاها رو به پیشنهادِ خودِ شما دوستان عزیزِمون که ما رو همراهی می‌کنید تهیه می‌کنیم و در خدمتتون هستیم. حتماً کانالِ ما و سایبسکرایب کنید. لایک و کامنت فراموشیتون نشه. چند تا ویدئو به شما پیشنهاد می‌شه اونا رو حتماً مشاهده بفرمایید. خُب همگیِ شما رو به خدا می‌سپارم. شاد و سرافراز باشید خدایار و نگهدار

طرز تهیه کتلت هیوا 

طرز تهیه کتلت هیوا 

تعطيلات و با كتلت و سبزي تازه تمومش كنيم؟😉
مواد لازم
گوشت چرخكرده ٣٠٠ گرم
سيب زميني پخته متوسط ١ عدد
سيب زميني خام متوسط ١ عدد
سير ٢ حبه
پياز متوسط ١ عدد
آرد نخودچي ٢ قاشق غذاخوري
آرد سفيد ١ قاشق غداخوري
ادويه جات(زردچوبه،فلفل قرمز و سياه،پودر سير،پاپريكا،نمك)
فلفل دلمه سبز ١/٤ از يه فلفل متوسط (رنده شده)
تخم مرغ ١ عدد
طرز تهيه:
يه ظرف برداريد ابتداگوشت چرخكرده را بريزيد بعد سيب زميني ها كه رنده كردين و پياز رنده شده و تخم مرغ و پوره سير و فلفل دلمه رنده شده و آرد و ادويه جات را اضافه كرده و بعد كه همه مواد خوب مخلوط شد روي ظرف را سلفون كشيده و بزاريد داخل يخچال تا كاملا استراحت كنه و بعد در آورده و سرخ كنيد.
🔴لازمه چند تا نكته راجع به تهيه كتلت بگم:🖍 مقدار گوشت دوبرابر سيب زميني باشه-سيب زميني نصف پخته و نصف خام باشه حتما آب سيب زميني خام و بگيرين-سيب زميني و حتما رنده كنين چرخ كردن باعث ليز شدن سيب زميني ميشود-گوشت گوساله خالي استفاده نكنيد چون شامي خشك ميشه در صورت موجود نبودن كره اضافه كنين تا خشك نشه_حدودا يك ساعت مواد شامي و در يخچال استراحت بدين _شعله متوسط باشه نه كم كه سرخ نشه و نه زياد كه روش بپزه ولي داخل شامي خام بمونه-آرد نخودچي رو در كنار آرد سفيد در حد كم استفاده كنين باعث ترد شدن شامي ميشه-آب پياز رو بگيرين كه شامي از هم نپاشه-تخم مرغ خيلي استفاده نكنيد باعث كف كردن روغن ميشه.😍

طرز تهیه کتلت همبرگری هیوا 

طرز تهیه کتلت همبرگری هیوا 

سلااااام
اين سري كتلتمونو اينجوري سرو كرديم هرچند سرو سنتي يه چيز ديگستتت ولي ااينجوري ميتونه واسه بچه ها جذاب باشه👌🏻😉
مواد لازم:
گوشت چرخكرده ٢٠٠ گرم
سيب زميني پخته ١ عدد متوسط
آرد گندم ٢ قاشق غذاخوري
نمك ،فلفل ،پاپريكا ،پودر تخم گشنيز،پودر پياز،پودر سير
تخم مرغ ١ عدد
سير ١ حبه
پياز ١ عدد
طرز تهيه: در يه كاسه بزرگ به ترتيب گوشت چرخكرده،سيب زميني پخته رنده شده و همه مواد بالا را ريخته و ورز داده و يك الي نيم ساعت در يخچال استراحت بدين (موادمون بايد نه شل باشه نه خيلي سفت)و بعد تو دستتون فرم بدين و در روغن سرخ كنيد به همين راحتي و خوشمزگي😍👌🏻
پ ن:براي وسط ساندويچ هم گوجه و پياز حلقه شده و سس تارتار و جعفري استفاده شده😋

طرز تهیه کتلت گوشت هیوا

طرز تهیه کتلت گوشت هیوا

همتون میدونید فرق بین شامی و کتلت یه معضلیه واسه خودش ، بیایین حلش کنیم بره پی کارش😆
تا جاییکه من میدونم تفاوت کتلت و شامی در اینه که کتلت با گوشت چرخکرده خام و شامی با گوشت پخته و چرخکرده طبخ میشوند . .
شما هم اگر تفاوتش رو میدونید در کامنت برام بنویسین؟
.
حالااا ما کتلت داریم،از اون خوشمزه هاش
دستورشو ببینیم باهم:
گوشت چرخکرده ۳۰۰ گرم
سیب زمینی خام ۱ عدد
سیب زمینی پخته ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل و زردچوبه مقداری
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
طرز تهیه: مثل روال هم کتلت ها یه ظرف تمیز بردارید گوشت چرخکرده خام،پیاز رنده شده(اگر آب پیاز زیاده بریزید دور)،سیب زمینی پخته رنده شده(بزارید سرد شه بعد رنده کنید)، سیب زمینی خام رنده شده(آبش رو بگیرید و بریزید دور)،سیر له شده،تخم مرغ ونمک و فلفل و آرد نخودچی(از آرد معمولی هم میتونید استفاده کنید،آرد نخودچی تردترش میکنه) فقط بیشتر نزنید اگر خواستین بیشتر بزنید ۱ قاشق هم آرد گندم بزنید. حالااا همه مواد را قشنگ باهم ورز میدیم بعد یه نیم ساعتی میزاریم یخچال استراحت کنه تا مزه ها با هم آشنا بشن. بعد از یخچال بیرون میاریم و با دست فرم میدیم و میریزیم تو تابه تا قشنگ سرخ بشن کنارش هم سیب زمینی سرخ کردم و با مقداری گوجه و تمااام ،نوش جااان
پ ن: نون سنگک هم بعد از خرید در فر داغ داغ شده نگران نباشین.

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کتلت گوشت”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *