رضیم
شماره دستور پخت: 3304
رضیم
طرز تهیه کروسان

موارد لازم + طرز تهیه

🥐مواد لازم کروسان فندقی گردویی👇🏻
🥐برای خمیر👇🏻
۱ استکان کره (۱۲۵ گرم)
۱ استکان شیر ولرم
۱ عدد تخم مرغ
۲ ق غ شکر
۱ پاکت خمیر مایه خشک
۱ پاکت وانیل شکری
۶ استکان آرد
مقدار کمی نمک
‌‌
🥐برای داخلش👇🏻
کرم لوتوس برای رومالی خمیر
۱ استکان فندق
۱ استکان گردو
نصف استکان پسته
نصف استکان شکر
۱ ق غ دارچین
‌‌
🥐طرز تهیه 👇🏻
ابتدا داخل ظرفی کره ذوب شده، شیر ولرم، شکر، خمیر مایه، تخم مرغ و نمک رو می ریزیم و خوب هم می زنیم. بعد آرد رو آروم آروم اضافه کرده و یه خمیر نرمی ورز می دیم سپس روشو می پوشونیم و نیم ساعت استراحت می‌دیم تا عمل بیاد.
فندق، گردو، پسته، شکر و دارچین رو توی خرد کن می ریزیم و خرد می کنیم.
از خمیر عمل اومده ۴ تا چونه درست می کنیم چونه ها رو گرد کرده و تقریباً ۳۵ تا ۴۰ سانتی متر بازشون می کنیم و کرم لوتوس رو روشون می مالیم سپس ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری از مواد فندقی همه جاش می پاشیم بعد برش زده و رول می کنیم و توی سینی کاغذ روغنی پهن شده می چینیم.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه می پزیم کمی بعد از خنک شدن روشون رو با پودر قند تزیین می کنیم.
نوش جان🥰🥐❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کروسان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *