رضیم
رضیم
طرز تهیه کلوچه ی مارپیچی نمکی

موارد لازم + طرز تهیه

✔ مواد مورد نیاز :

۱) ۲۵۰ گرم کره ی نرم یا مارگارین
۲) ۳ عدد تخم مرغ
۳) نصف ق.چ مایه خمیر فوری
۴) یک ق.غ سرپر شکر
۵) یک ق.م نمک
۶) از چهار لیوان ۲ بند انگشت کم آرد ( لیوان = ۲۰۰ ml )
۷) برای روش ، یک زرده ی تخم مرغ و نوک ق.چ شیر ، سیاه دانه

✔ طرز تهیه :
تخم مرغ ، شکر و مایه خمیر رو داخل ظرفی بریزید و هم بزنید روش نمک رو بریزید و به هم زدن ادامه بدید کره رو هم بریزید آرد رو کم کم اضافه کنید و شروع به ورز دادن کنید آرد رو با دقت اضافه کنید یک خمیر نرمی که به دست نچسبه درست کنید گوله هایی کمی بزرگتر از گردو بردارید و روی سطحی رولهای درازی از هر گوله خمیر درست کنید خیلی نازک نشه ضخامت متوسط داشته باشه سپس با استفاده از سیخ چوبی یا یک پلاستیک لوله ای شکل این خمیر رو بدون اینکه فشار بدید بچرخانید سپس داخل دست بگیرید از سیخ بیرون بکشید و داخل سینی فر بچینید و روش مخلوط زرده ی تخم مرغ و شیره بمالید سیاه دانه رو بپاشید در فر از قبل گرم شده دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۵ دقیقه بپزید ( شما دمای فر خودتون رو در نظر بگیرید بعضی فرها سریعتر و بعضی دیرتر میپزن ) بعد از پخت بزارید از حرارت بیفته و سپس آماده ی سرو هست .
نوش جان 😋

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کلوچه ی مارپیچی نمکی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *