رضیم
شماره دستور پخت: 3333
رضیم
طرز تهیه کورابیه پرتقالی

موارد لازم + طرز تهیه

🍊مواد لازم کورابیه پرتقالی👇🏻
۲۵۰ گرم مارگارین یا کره
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان پودر قند
۱ استکان روغن مایع
پوست رنده شده ۱ پرتقال
۱ پاکت وانیل
۴/۵ لیوان آرد (کنترل شده اضافه کنید)

🍊برای روش👇🏻
۱۲۰ گرم شکلات تلخ
۴۰ گرم شکلات پرتقالی (شکلات سفید هم میشه)

🍊طرز تهیه👇🏻
داخل یه ظرف بزرگی همه مواد رو اضافه می‌کنیم و یه خمیر نرمی که به دست نچسبه ورز می‌دیم. سپس تکه هایی به اندازه گردو از خمیر جدا کرده و گرد می‌کنیم و توی سینی می‌چینیم. این کار رو تا پایان خمیر انجام می‌دیم.
در نهایت توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه ۲۰ دقیقه می‌پزیم. کورابیه ها رو از فر در آورده و اجازه می‌دیم خنک بشن.
بعد اینکه خنک شدن روشون رو به شکلاتی که بن ماری کردیم آغشته می‌کنیم. ۱۰ دقیقه داخل یخچال می‌ذاریم تا خنک بشن و در آخر با شکلات پرتقالی بن ماری شده که توی قیف ریختیم روشون خط میندازیم. کورابیه پرتقالی ما آمادست.
نوش جان🌝🍊🧡

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کورابیه پرتقالی”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *