

موارد لازم + طرز تهیه
فیلم طرز تهیه کوکو سیب زمینی
متن ویدئو طرز تهیه کوکو سیب زمینی
سلام دوستان من مهرداد هستم امروز میخوام یک راحت خوشمزه پرطرفدار درجه1 ارزون اقتصادی که مواد لازمش تو هر خونهای پیدا میشه رو درست کنیم بهدرد مجرد، متاهل و کسی که وقت نداره میخوره بهدرد کسی که حوصله آشپزی هم نداره بازهم میخوره، بچه و بزرگ و سنبالا،پیرمرد و پیرزن هم دوستش دارند کوکوی سیب زمینی، چند فوت و فن رو باید رعایت کنید تا کوکوسیب زمینی درجه1 درست کنید سعی کنید حتی اگر کوکوسیبزمینی هم درست میکنید بهترین رو درست کنید تا آخر همراه ما باشید.
دوستان میخوام قبلش دونکته رو بهتون بگم اول اینکه نه تنها این ویدیو مقدار دقیق مواد در description نوشته شده حتما نگاهش کنید دوم اینکه بعضی دوستان میگن چقدر توضیح میدی توضیح واضحات میدی اینرو میخواستم بگم در کانال ما پراز افرادی هست که ممکنه تازه آشپزی رو شروع کرده باشند یا امروز اولین ویدیو آشپزی هست که میخواهند یاد بگیرند بعضی ها سطح آشپزیشون خیلی بالاست خیلی حرفه ایاند فقط نگاه میکنند برای نکتهها این مخلوط رو نمیتونیم کاریش کنیم چون شعار کانال این که هرکس با هر توان آشپزی بتونه یک غدای خوب رو برای خودش درست کنه مثل کلاس درسی که بچههای ترم بالایی و ترم پایینی سر یک کلاس هستند معلومه بچه های ترم بالایی یکسری مباحث براشون حوصله سر بر میشه ولی خواهش میکنم تحمل کنید ترم پایینی ها هم بهتون برسند بریم سراغ کوکوی سیبزمینی .
مواد اولیه فوقالعاده راحت و کم و قابل دسترس و اقتصادیه اینجا من سیب زمینی دارم که پوستش رو کندم سعی کنید از سیب زمینی هایی کاملا رسیده و زرد استفاده کنید پیاز دارم تخم مرغ، نمک، فلفل به همراه روغن اینرو در نظر داشته باشید یکسری افراد مواد دیگه ای به کوکو سیب زمینی اضافه میکنند مثل گشنیز ساتوری شده شوید و جعفری ساتوری شده اگر خواستید ریز خوردش کنید نکته اش اینجاست که آب نندازه دوم اینکه بصورت سرد اضافه کنید سبزی هاتون گرم نباشه کوکوسیب زمینی رومدل پخته هم درست میکنند منامروز میخوام مدل خامش رو آموزش بدم که فوقالعاده راحت سریع میتونید خیلی راحت یک غذای خوب وخوشمزه برای خودتون درست کنید.
اول سیب زمینی هاروبا رنده ریز رنده میکنیم دقت کنید اگرموقع سرخ کردن کوکوتون ترک خورد یا موقع برگردوندن وارفت این کوکو هم آبش زیاد بوده هم تخممرغش کم بوده این دو نکته رعایت بشه مشکل کوکوحل میشه مشکل دیگه ای که ممکن پیش بیاد موادتون ممکنه شل بشه شما باید آب سیب زمینی و آب پیاز رو بهدرستی بگیرید که بتونید یک کوکو خوب داشته باشید تخممرغ کوکو باید به اندازه باشه اگر زیاد شه بوی تخممرغ زیاد میشه اگه کم باشه کوکو ترک میخوره یا وا میره حتما کوکوتون رو با سیبزمینی خام درست میکنید زیرش روکم کنید با حرارت خیلی ملایم بهش زمان بدید که کوکوتون سرخ بشه و مغز پخت بشه ویک کوکو درجه1 داشته باشید نکته دیگه ای که بگم ضخامت ماده کوکو باید یک ثانت تا یک ثانت ونیم باشه کمتر باشه زوتر میسوزه میشکنه بیشتر باشه مثل دمپایی ابری وسطش خام میشه حتما این هارو در نظر داشته باشید.
حالا نوبت پیازمون پیاز رو با رنده درشت بزنید رنده ریز پیاز رو خیلی له میکنه نیاز به یک آبکش دارید آب پیاز و سیبزمینی رو باید به خوبی بگیرید که کوکوآب نندازه تخممرغ هارو تو یک طرف سوا میشکنیم تخممرغ هارو خوب همبزنید هرچی بیشتر هم برنید کوکو پف بیشتری میکنه یک خورده بهش زردچوبه اضافه میکنیم، یک مقدار فلفلسیاه و نمک اضافه میکنیم اگر دوست داشتید میتونید کمی پودر سیر هم به تخم مرغ اضافه کنید تا بوی زهمش بیشتر گرفته شه اینهارو قشنگ قاطی میکنیم تا حباب های روش زیاد شه وقتی تخم مرغ رو کلا کف گرفت یعنی آماده است حالا به ترکیب سیب زمینی و پیاز اضافه اش میکنیم اگر در این مرحله موادتون شل یا آبکی شد مقداری آرد یا آرد نخودچی اضافه کنید یا یک سیب زمینی دیگه آب بگیرید و به موادتون اضافه کنید الان آماده است داخل تابه سرخش کنیم فقط روغن رو به اندازه کافی بریزید مجبور نشید وسط غذا بهش روغن بزنید.
این کار باعث میشه روغن خیلی جذب کوکو ها بشه و کوکو خیلی چرب میشه یک فن داره وسط سرخ کردن وقتی میخوایید برش گردونین یک تیکه کره کوچولو بندازید داخل روغنتون که عطرکوکوتون رو فوق العاده میکنه بریم سرخش کنیم روغنتون زیاد باشه روغن میذارید داغ بشه کوکوتون رو میتونید داخل قالب بزارید میتونید داخل قالب بزارید و با قالب درست کنید منتها قالب رو داخل روغن بزارید داغ شه که کوکو به قالب نچسپه یا مثل کتلت یکییکی بریزید یا مثل من درسته داخل یک ظرف یک تیکه بزارید بازش کنید در اخر برشش بزنید مواد رو قشنگ و یک دست میریزیم داخل روغن قشنگ و یک دست و درست بازش کنید خب آماده شد میزاریمش بحال خودش قشنگ بپزه زیرش رو کم کنید مغز پخت شه دوستان کوکوسیبزمینی آماده شد روغن اضافه شم با دستمال گرفتم حالا شما میتونید با یکی از این دستمال روغن گیرا روغنش رو بگیرید میخوام برشش بزنم
اینم یک کوکوسیبزمینی که خیلی راحت وکم هزینهست واسه گیاه خوارا هم یک غذای فوقالعاده ست ممنون که تا آخر همراه من بودید
آهنگ –
دستورپخت تون بسیار مفید بود😋😋
هورچهر –
چه خووووووب شده ???????? ????
گل پرست (خریدار محصول) –
طعمش چطوره ؟ ???????? ???? ????