رضیم
شماره دستور پخت: 3230
رضیم
طرز تهیه کوکی خیس

موارد لازم + طرز تهیه

🍪مواد لازم کوکی خیس👇🏻
۲ استکان شکر
۲ استکان آب

🍪برای خمیر👇🏻
۱ عدد تخم مرغ
۱ استکان شکر
۱۲۵ گرم مارگارین یا کره به دمای محیط رسیده
۱ استکان روغن مایع
۴ ق غ کاکائو
۱ پاکت وانیل شکری
۱ پاکت بکینگ پودر
۳_۳/۵ لیوان آرد (کنترل شده اضافه می کنیم)

🍪طرز تهیه👇🏻
ابتدا شربت کوکی مون رو آماده می‌کنیم. برای این کار توی قابلمه شکر و آب رو ریخته و هم می زنیم تا به جوش بیاد ۶_۷ دقیقه بعد از اینکه جوشید از روی اجاق بر می داریم برای اینکه خنک بشه تو یه ظرف دیگه می‌ریزیم.
تا شربت خنک میشه در این فاصله خمیر مون رو آماده می کنیم. توی ظرفی تخم مرغ رو ریخته و هم می‌زنیم روش شکر و کره رو اضافه کرده و هم می‌زنیم بعد روغن مایع، کاکائو الک شده، وانیل، بکینگ پودر و آرد رو آروم آروم اضافه کرده و خمیر مون رو ورز می دیم.
از خمیر به قوام اومده تکه هایی به اندازه گردو جدا می کنیم و تو دستمون به شکل دایره در میاریم سپس کوکی های شکل داده شده رو توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه می پزیم.
کوکی‌های از فر در آورده رو داخل شربت خنک شده قرار می دیم توی شربت ۵_۶ ثانیه قرار می دیم بعد توی ظرف سرو می چینیم.
کوکی ها مونو هر طور که دوست داشتیم تزیین می کنیم و سرو کنیم.
نوش جان🌝🥰❤

نظر خود را بیان کنید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “طرز تهیه کوکی خیس”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *