
موارد لازم + طرز تهیه
مواد لازم
آرد سفید_ یک و نیم لیوان فرانسوی
تخم مرغ _ ۴ عدد
شیره انگور یا خرما_۱ لیوان
آب جوش _نصف لیوان
بکینگ پودر _۱ قاشق مربا خوری
وانیل _نصف قاشق چای خوری
مرحله اول
ظرف کاملا خشک برداشته و چهار عدد سفیده تخم مرغ را داخل آن ریخته و با همزن آنقدر آن ها را میزنیم تا کاملا کف کرده و جدا شوند.
مرحله دوم
ظرف خشک و تمیز دیگری برداشته، این بار زرده های تخم مرغ ها و شیره انگور را خوب هم میزنیم تا کش بیاید.
مرحله سوم
آب جوش را کم کم اضافه میکنیم تا مواد خراب نشوند و با ریسک هم میزنیم.
مرحله چهارم
آرد و وانیل و بکینگ پودر را از الک رد کرده و نصف آن ها را به همراه نصف سفیده ها هم میزنیم (توجه داشته باشید لیسک را در یک جهت حرکت بدهید هنگام هم زدن تا پف کیک نخوابد) سپس بقیه مواد را اضافه و هم میزنیم.
مرحله پنجم
داخل قالب بیست سانتی متری خود کاغذ روغنی پهن کرده و مواد را داخل آن میریزیم.
مرحله شیشم
فر را حتما قبل از شروع به درست کردن کیک روشن کنید تا گرم شود، سپس کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید.
مرحله هفتم
بعد از بیرون آوردن کیک چند دقیقه به آن دست نزنید و صبر کنید کمی خنک شود تا بدون از هم پاشیدن از قالب خارج شود.
در ضمن در این کیک برای از بین بردن بوی تخم مرغ و شیره انگور در صورت تمایل میتوانید از مقداری دارچین یا زنجبیل یا هل استفاده نمایید.
دلبر (خریدار محصول) –
به به چه کردین هنرمند جان
شایان –
این رسپی رو باید امتحان کنم
خاقان –
مرسی خیلی رسپی های خوبی رو قرار میدین😊
زینب –
حرف نداشت????????????
نگارین (خریدار محصول) –
خدا ازت نگذره چقدر خوشمزه بنظر میاد????????